![]() |
Re: Dacia Loco Pe Sticla.....b-69-tau
Super tare ! Trebuia sa-i faceti aluia si putza :D (joke :)) ) oricum...a iesit misto de tot !
|
Quote:
sincer, daca tot vrei sa fie ceva interesant, incearca marcar explicatia anatomica a corpului, are brate de gnom, in comparatie cu proportiile corpului si, repet, cel de-al doilea rand de aripioare din zona lombara este inutil si complica inutil vizualizarea ansamblului... spor la treburi si atentie la viziuni artistice ;) |
ma, ce tot laudati ma atita? ca i se urca la cap... :P
|
Quote:
|
....ARE CU CE BAHHHH!!!!!! :peace:
|
Pai arhanglul asta este un personaj mai din benzi desenate....daca te uiti bine seamana un pic cu spawn...adica nu este un arhanghel adevarat ca mai trebuia la el o teaca cu sabie etc...esarfa la brau...noi l`am creat mai dur mai din benzi desenata c`am asa pare...nu am stat sa analziam anatomia asa de mult...pentru ca in domeniul asta lucruri stau altfel...totul este stilizat nimic nu seamana cu ceea ce ar trebui...TOTUL ESTE UNICAT...Multumesc...
|
Arta adevarata!A iesit bine de tot capota.Bafta Taure in continuare:)
|
Taure sa vii sa ne plimbam cu masinile prin oras sa moara lumea de ciuda ce avem noi2 pe masini =))))))))
|
Quote:
Tot respectu` pt. ce-ati facut acolo ! Nu cred ca la vreun tuning show va sta cineva sa se uite ca are degetul mijlociu mai sucit decat cel mic si asa mai departe...tot respectu pt. dacioara lui TAU ! |
10 Attachment(s)
Uite mai pun si eu cateva poze cu a mea care in curand o voi face mai rau de atata:D tau I LOVE YOU
|
O sa facem forum de aerografie:))
|
Quote:
abia astept sa ma pot mandrii cu toate acestea... de acord cu mine???? :lol: |
Super tare frate... Bafta in continuare la tuning... Oricum esti cel mai tare din romania pana acum !!
|
Quote:
pacat de low-q la poze abea astept sa o vedem cu poze mai clare ... sau dc nu ... cat mai rpd real-life :D |
a iesit super capota ! felicitari ! stii ce vroiam sa te intreb ? de ce nu-ti pui bord scoica , cum e acum pe papuci , e mult mai misto !!
|
poze cu interiorul masinii ai?
|
tare frate nu am ce zice desenu
..... acum vreau sa itzi zic o chestie u ai dat cu lac pe capota a doua zi dupa ce ai facut desenu nuh? normal lacu se da imediat dupa vopsea .. am avut si noi un caz ca asta sa dat masina cu lac a doua zi dupa ce sa vopsit iar dupa ceva timp se exfolia lacu .......se cojea tot lacul dupa aia .... acum eu nush exact daca asta e motivu da asa zicea un vopsitor ..mai in varsta .. eu doar ti-am zis acum nu sunt sigur de asta oricum marfa masina si succes cue ain continuare e prea belea |
mie nu imi place desenul dar in fine... vad ca altora le place...
si tau te rog fa ceva cu gifurile din semnatura ca unul dintre ele are 1,1 MB si sincer e mult prea mult. am 768 kbps si tot imi ia juma' de ora pana mi se incarca paginile din topicul asta... mai ales ca vad ca si nitr0 are poza aia in semnatura... |
nu de alta dar astept ca pe vremea dial-upului sa se incarce pozele noi cu masina ta.
|
Robert, felicitarile mele. Vad ca in continuare faci din dacia ta ceva unic.Bravo si tine-o tot asa. In orice caz nu te lasa din cauza la ce zice lumea ca aici mi se pare o problema de gusturi si parerea mea e ca u vrei sa faci masina cum iti place tie nu cum ii place la lume....
Your's No1 fan Panacota:D |
Ne vedem sambata la meeting.. Tau`le sper sa te vad si pe tine pe acolo.. bafta..
|
Quote:
|
Taule dacia ar fi beeton dak i-ai schimba spoilaru pe fata tot modelul asta dar sa nu mai fie indoitca din lateral se observa cu e indoit.:evil: :evil:
Asa ca asta ar fi bine sa faci..:D :D |
parca ar arata mai bine partea aia de sus a parbrizului cu ceva scris acolo gen "EVOLUTION CREW" scris poate chiar asa
https://img105.imageshack.us/img105/7564/s26zq4im.gif sau ce vrei tu decat cu banda aia neagra simpla. si caractere albe simple ar fi misto |
1 Attachment(s)
Quote:
uite niste proportii in poza de mai jos, pentru viitor. chiar daca are muschi de zmeu, moaca de spawn, spate de spiderman si pectorali de superman, tot trebuie sa aiba niste proportii :twisted: iar setul de aripi din zona lombara complica in continuare inutil lucrurile... |
frumos taule tine-o tot asa si fati draq odata itp-ul ala ca te vedem tot timpul pe starzi! :D
|
iasi drifter daca ai 768 kbps si stai o juma' de ora sincer platesti netu degeaba ! du-te frate la provider si rezolvati problemele si nu mai abera aiurea pe forum
|
TAU singuru lucru care nu-mi place este placutza de pe fata care s`a sters.. in rest totul e cu gust!!!!!!
|
el a sters-o :oops: ;)
|
Quote:
|
poate nu stii tu sa te exprimi si nu e nevoie sa ma controlez cand vb cu tine
|
marfa dacia frate ...ti-ai facut si tu un calcul ... cam cat ai ai bagat in ea ?
|
Quote:
|
confrate tau...MARFA RAUU CIOARA AIA :p
:D |
De ce esti rau, ca i-a iesit bine lui Notorius inaripata!
|
care cioara mah? cioara stiam ca-i negra, la mine este desenat alb:rolleyes2 :rolleyes2
:lol: :lol: sa vezi ce iti dau eu:lol: :lol: |
:D :D SI CE NE FACI MAHH ??? :p
|
TAU-le ... mie-mi place cum a iesit. Cand ai pus primele poze nu eram prea incantata...dar Notorius chiar are talent :2gun: I-au iesit tare bine umbrele...
PS: Nu mai fiti rai....serifilor:suspiciou |
Fiecare are o parere asa ca...nu este nici o suparare daca nu`i place cioara in negativ facuta;)
|
si ce faceti pana la urma???? Mergeti la mare pe 10.08.2006????
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:36. |
- Copyright 2026 4Tuning