![]() |
Re: 4tuning day, invitatie pt club
Quote:
Banner cu Crazy Drivers vom face de la Suceava. Am sa profit de faptul ca multi veti citi acest mesaj la acewst topic, sa va amintesc de cotizatii la nivel de tara... baieti, 10 ron/persoana, avem nevoie , bannerul costa, destul de mult, bani care vor fi luati din cotizatiile membrilor din SV, iar la bucuresti bannerul va reprezenta tot clubul ... Oricum banner vom avea la Bucuresti, insa am zis ca idee. Si pe langa asta avem intrarea in legalitate, care iarasi costa mult... Intru acum pe topicul de la cotizatii si va dau detaliile cardului meu pe care imi trimiteti banii, cu precizarea ca in momentul in care trimiteti, sa imi dati un mesaj, sa ma anuntati cati bani ati trimis, si ai cui sunt, cotizatia cui e. R3SP3KT! |
cristi de la buc deocamdata nu cred ca vei primi ceva curand :( am fii vrut si noi sa va trimitem ceva insa membrii de aici nu se prezinta la inalniri fara nici o obligatie dar sa mai au si obligatia de a aduce bani :( :( respect
|
Quote:
|
cristi poate ca aia nu se pot numi membrii dar este tot ce aveam pana acum :( :(. respect
|
Re: intrebare pt moderatori!
Ba da. O sa ne apucam si o sa facem curat.
|
BANNER Crazy Drivers pentru 4tuning DAY
O sa pun mai jos ideea mea de banner pentru 4tuning day.
|
Re: BANNER Crazy Drivers pentru 4tuning DAY
1 Attachment(s)
Propun ca bannerul sa arate in aceste fel, eventual pe fond albastru in loc de alb si schimbat scris din negru in al, oricum C si D rosu e perfect. Merge si asa in stadiul in care este. Mie unul imim place foarte mult, si propun ca acest model sa ramana pe viitor la sigla Crazy Drivers. Este important cum facem bannerul, deoarece nu costa doar 200.000 lei, si acesta il vom avea o bucata buna de timp. Astept pareri, sugestii. ADR, daca poti pune o poza mai clara si mai mare eventual Mersi.
|
Re: Tricouri CrazyDrivers, stickere, numere! cititi cu atentie!
2 Attachment(s)
un model de afish si un model de logo
|
1 Attachment(s)
fundal alb la modelul de mai sus
|
cred ca asta ar fi foarte bun eu as fi de cord ca asta sa fie sigla clubului
|
Si mie mi se pare foarte fain pentru banner. Eu zic sa mergem asa. Oricum ar trebui sa ne hotaram cat mai repede.
De asemenea, ar trebui sa facem si un steag sau doua pentru pus in colturi. Ce ziceti? |
Da ar fi misto sa avem si 2 stegulete pe acolo :D
|
1 Attachment(s)
inca un model de poster
|
nu, e foarte bine asa, simplu si de efect...
sper ca o sa fie gata pana atunci...;) |
1 Attachment(s)
am facut o reproducere la banerul de sus dar mai mare
|
1 Attachment(s)
si inca una
|
1 Attachment(s)
am si eu o mica propunere
|
[edit] daca va place, ii dau fontu lui sv-84-adr si va face el ceva mai bun ca eu nu prea ma pricep[/edit]
|
1 Attachment(s)
si inca o varianta
|
deci care e faza cu bannerul? eu imi pun pe lateral mare scris CRAZY DRIVERS si ash vrea sa am si un steag mai mare care o s ail tina cineva care sta in spate.
|
Re: intrebare pt moderatori!
chiar. ar trebui facut curat. eu zic ca putin ne intereseaza daca se duyc atatea postari. macar sa ramana unele esentiale si de baza.
|
la multi ani
as dori sa urez La Multi Ani!! tuturor persoanelor de gen feminin din acest club si nu numai
|
so... s-a trecut in principiu lista cu masinile participante...
ceva noutati? eu cel putin sunt innebunit k nu-mi ajung piesele, nu apuca vopsitorii s-o termine... fwck... stefan, la tine cum merge? jantele?:rolleyes2 |
Re: la multi ani
la multi ani si din partea mea. tot ce va doriti si o primavara frumoasa.
|
la multi ani :D :D
|
subscriu :bunch: :bunch:
|
inca nu este. Dar acum am masina desfacuta. Tocmai i-am dat jos toata evacuarea si am montat catalizatorul sport si sper sa termin si restul modificarilor cat mai repede.
Mai schimb grupul si cardanul si astept jantele. Pana una alta am sa fac si bara fata si pragurile si dupa aia neoanele si gata. |
la spate nui faci nimik?
|
Pai tocmai am spus ca modific evacurea si poate schimb si spoilerul spate. sa vad. Nu stiu sigur.
|
am intelessssss.
|
imi place cum arata ultima varianta, adica asta
mertan: eventual sa pui si o vela, sa mai reduci si consumul dak bate vantul cum trebuie:lol::lol: |
ultima'i buna
|
azi primesc raspunsul pentru oglinzi si grile, sper sa fie pozitiv...
|
K
pai hai ca vb sa facem ultima varianta. Cristi sa treci te rog pe la mine ca sa te trimit sa faci bannerul. VB eu cu cei care il fac dar nu am timp sa merg pe acolo. Sa iei si banii la tine ca sa platesti avansul. Si ar fi ideal daca ar mai reusi si cei din tara sa mai trimita ceva banutzi. |
dar spoilere le ai?
|
am sa vorbesc sambata cu membrii crazy drivers sa incasam cotizatia pe luna martie...
si voi trimite banii cu tabelul aferent ;) |
Re: Fluturasii pentru a aduce membri noi in buc!si nu numai!
mic dar rau... cum a ramas cu fluturasii pt bucuresti pana la urma?
|
Re: Membri de onoare !!!
acum de ce te-ai suparat?
|
arata bine ultimul poster intr-adevar...
|
le am de multisor, s-a miscat repede silviu_tun, am sa le montez acum, odata cu restul...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:27. |
- Copyright 2026 4Tuning