Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Ford Focus ST vs. VW Golf GTI (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/14987-ford-focus-st-vs-vw-golf-gti.html)

11KPO 03-03-09 02:11

Re: Ford Focus ST Vs. VW Golf GTI

parerea mea este ca Ford Focus ST au muncit mult si l-au adus la performate mari

zGb 03-03-09 03:18

Quote:

Originally Posted by zapinstein (Post 2113891)
pai ... ontopic : GTI-ul. Poate e o parere personala insa le-am comparat si m-a interesat aspectul asta inainte sa iau ST-ul.

e drept ca ST-ul suna mult mai frumos (deh 5 pistoane turbo - printre cele mai frumoase sounduri ever) dar nu poti sa spui ca gti-ul suna a flasneta si iarasi e drept ca n-are vreun sound spectaculos...oricum cat de bine suna st-ul, consumul este prea exagerat pt cum se misca masina

Nautilus 03-03-09 08:19

zGb stii "din epoca Golfului" ca un consum dat in carte e o informatie pur academica fata de ceea ce vezi in realitate, mai ales cand conduci mai sportiv :)

~Nautilus

dal3x 03-03-09 18:01

Quote:

Originally Posted by euGENIU (Post 2114307)
Golful e golf...mai ales daca e GTI.

Din nou o argumentare TIPIC romaneasca...(e vw frate..e cea mai JmEcHeRa..etc) :chainsaw: :boxing: :burn:

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 2114335)
e drept ca ST-ul suna mult mai frumos (deh 5 pistoane turbo - printre cele mai frumoase sounduri ever) dar nu poti sa spui ca gti-ul suna a flasneta si iarasi e drept ca n-are vreun sound spectaculos...oricum cat de bine suna st-ul, consumul este prea exagerat pt cum se misca masina

Daca erai atent cand se vorbea de consum, era vorba de momentele de exploatare maxima a masinii si reprezinta valoarea maxima de consum (cel putin la care am ajuns eu). Nu e un consum constant al masinii..La un condus normal, sta bine intr-un 13-14-15 l/100km (in oras) ce zic eu ca e rezonabil pt. o masina sport de calibrul ei.

alexGTI 03-03-09 22:36

GTI-ul meu consuma 8-9l / 100 km ... mers normal fara sa fie aglomeratie mare
alergat e alta treaba ... dar tot nu mi se pare ca ar consuma foarte mult ...

SSST 03-03-09 23:18

Quote:

Originally Posted by alexGTI (Post 2116921)
GTI-ul meu consuma 8-9l / 100 km ... mers normal fara sa fie aglomeratie mare
alergat e alta treaba ... dar tot nu mi se pare ca ar consuma foarte mult ...

Iti consuma 8-9 in oras?.... mi-e cam greu sa cred.
GTCul meu turbo(tot 2.0) consuma 12-13 mers normal prin oras ZIUA.
STul imi consuma 15-18 prin oras ....dar cu STul chiar nu am reusit sa merg fara sa-l mai calc...deci pot spune ca consuma 15-18 la un mers asa... juma juma.

Uite ce zice Carfolio:
VW GTI-11.0/6.2/8.0 l/100km urban/extra-urban/combined
Focus ST-13.8/6.8/9.3 l/100km urban/extra-urban/combined

alexGTI 04-03-09 21:45

o sa fac poze ...

8-9 seara ... in oras

in rest imi ia 12-13 ziua cum zici si tu de gtc

la mers juma juma ... imi ia vreo 15 ziua si vreo 11 seara

alergat bine ... 18

SSST 04-03-09 22:38

Quote:

Originally Posted by alexGTI (Post 2119769)
o sa fac poze ...

8-9 seara ... in oras

in rest imi ia 12-13 ziua cum zici si tu de gtc

la mers juma juma ... imi ia vreo 15 ziua si vreo 11 seara

alergat bine ... 18

Pai asa te mai credem;) . Dar din postul tau precedent se intelegea altceva...acolo nu ai spus NOAPTEA prin Bucuresti.Iar diferenta dintre consumul ZIUA si NOAPTEA prin Bucuresti,este MAAAARE.

BYG'u 05-03-09 00:09

- (minus) 25 CP
- (minus) 500 cmc
- (minus) sound evacuare = flashneta :))))
- (minus) stabilitate
oare asta sa fie reteta vanzarilor Golf GTI cu mult peste Focus ST ????
:)))))

zGb 05-03-09 01:02

Quote:

Originally Posted by SSST (Post 2117068)
deci pot spune ca consuma 15-18 la un mers asa... juma juma.

pai asa imi consuma si mie subaru...si crede-ma ca nu exista termen de comparatie vorbind de capitolul senzatii + performante + faptul ca e si 4x4 deci din start 2% in plus..

@BYG : le-ai dat-o bine baietilor cu ST-urile, insa acele minusuri care le-ai spus, chiar exista...

offtopic : gti-uri st-uri bla bla-uri vine un megane rs si va indoaie pe toti :evil:

SSST 05-03-09 01:47

1 Attachment(s)
Nu cred ca neaga nimeni ca un WRX STI are performante mai bune decat un Focus ST,dar comparatia era intre GTI si ST,nu te supara.
Oricum gusturile nu se discuta...personal nu-mi place Subaru..nici interior nici exterior ,la fel cum poate nici tie nu-ti place Ford.
Cat despre Megane RS ,eu nu sunt chiar asa sigur ca bate Focus ST.
Megane RS:163.1 bhp/ton.... 0-100 km/h 6.50 s
Focus ST : 168.56 bhp/ton... 0-100 km/h 6.80 s
Focus ST are 320Nm fara de Megane RS 300Nm.
Despre interiorul lui Megane RS nici nu vreau sa-mi aduc aminte...este oribil
Parerea mea :bored:
Si daca vreti consum redus cu GTC 2.0 turbo resoftat,Bucuresti-Mamaia ,fara sa depasesc viteza legala,uitati aici:6,7:peace:
As vrea sa vad la cineva de pe forum un consum mai mic la un 2.0 turbo

zGb 05-03-09 02:25

nu ma supar stiu ca, comparatia era intre gti si st insa eu am spus ca st-ul consuma cat un subaru si nu este echitabil deloc fiind si fwd si nici nu se misca la fel de bine...reusesc sa diger cat de cat fordul...poate n-ai birjelit un subaru cum trebuie ca uiti rapid cat de urat este crede-ma :) personal imi place exterior dar in interior ma simt ca in cielo...fii sigur ca megane rs bate orice hatchback nu doar focus st...pentru ca eu nu ma refer la linie dreapta ci ca masina overall handling 1st of all...cine se uita doar la linia dreapta e incepator

SSST 05-03-09 02:34

Eu respect toate masinile despre care discutam aici si chiar nu sunt subiectiv fata de ST.Subaru n-am condus,recunosc si te cred ca senzatia este super,dar am condus Megane RS si over all asa cum spui tu,ST mi se pare peste RS.
Parerea mea sincera.:-)

GodfatherN 05-03-09 10:08

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 2120281)
nu ma supar stiu ca, comparatia era intre gti si st insa eu am spus ca st-ul consuma cat un subaru si nu este echitabil deloc fiind si fwd si nici nu se misca la fel de bine...reusesc sa diger cat de cat fordul...poate n-ai birjelit un subaru cum trebuie ca uiti rapid cat de urat este crede-ma :) personal imi place exterior dar in interior ma simt ca in cielo...fii sigur ca megane rs bate orice hatchback nu doar focus st...pentru ca eu nu ma refer la linie dreapta ci ca masina overall handling 1st of all...cine se uita doar la linia dreapta e incepator

:-))) Adu-mi, te rog si mie un Megane RS care sa se tina dupa mine...chiar te rog !!!!

daniwmk 05-03-09 11:51

Quote:

Originally Posted by GodfatherN (Post 2120695)
:-))) Adu-mi, te rog si mie un Megane RS care sa se tina dupa mine...chiar te rog !!!!

daca vii la craiova pe data de 15 o sa ai ocazia

GodfatherN 05-03-09 14:09

Quote:

Originally Posted by daniwmk (Post 2120941)
daca vii la craiova pe data de 15 o sa ai ocazia

Daca nu il dau pana atunci vin...:-)

AdiZeL 05-03-09 14:14

Am ales Focusul , imi place mai mult designul , golful nu prea ma atrage ca design.Intre cele 2 masini este o diferenta de 4000 de euro , cu care poti face ceva :) , la consum nu vreau sa spun nimic , cand vorbim de sport nu vorbim de consum.

zGb 05-03-09 14:49

Quote:

Originally Posted by GodfatherN (Post 2120695)

boss...ca oi conduce tu ca un nebun si altu cu un megane rs o fi mai linistit e alta mancare de peste...dar un f1 team d-ala pe handling a rupt tot si nu o spun eu, au spus-o oamenii in masura de a comenta eu doar am venit aici cu concluzia :)

GodfatherN 05-03-09 14:51

tocmai !!! Toata lumea vb de ce fac altii iar eu vb doar de ce am facut eu... ;)
Se pare ca voi avea sansa la Craiova, daca ajung, sa ma conving daca am sau nu dreptate...

SSST 05-03-09 15:22

ST si RS au aceleasi performante 0-100 .Au aceeiasi cp.Doar ca ST are 320Nm fara de 300 RS. Cred ca ST iese invingator pe 400 m. Pe distanta mai mare cred ca ST se detaseaza clar.Vorbim de masini stock,normal.
In afara de asta ,am auzit ca 6,4 sec al RSului este cam mincinos.
Oricum discutia nu era exclusiv despre sprint.Vorbeam aver all.

daniwmk 05-03-09 15:30

Quote:

Originally Posted by SSST (Post 2121517)
ST si RS au aceleasi performante 0-100 .Au aceeiasi cp.Doar ca ST are 320Nm fara de 300 RS. Cred ca ST iese invingator pe 400 m. Pe distanta mai mare cred ca ST se detaseaza clar.Vorbim de masini stock,normal.
In afara de asta ,am auzit ca 6,4 sec al RSului este cam mincinos.
Oricum discutia nu era exclusiv despre sprint.Vorbeam aver all.

ai auzit gresit
si ai uitat ca r26 are lsd :)

SSST 05-03-09 16:57

Nu,n-am uitat ca R26 are LCD,dar performantele celor 2 sunt egale pe hartie. Nu prea inteleg de unde atata convingere ca RS bate ST.Cel mult ar putea fi o lupta f stransa.
Ca sa nu mai reamintesc de 500cm ,20Nm in plus pt ST si viteza maxima mai mare.
Daca vrei sa conduci ST ,ti-l dau pt o tura si vorbim despre impresii dupa.

daniwmk 05-03-09 22:25

Quote:

Originally Posted by SSST (Post 2121797)
Nu,n-am uitat ca R26 are LCD,dar performantele celor 2 sunt egale pe hartie. Nu prea inteleg de unde atata convingere ca RS bate ST.Cel mult ar putea fi o lupta f stransa.
Ca sa nu mai reamintesc de 500cm ,20Nm in plus pt ST si viteza maxima mai mare.
Daca vrei sa conduci ST ,ti-l dau pt o tura si vorbim despre impresii dupa.

da asa e pe hartie sunt la fel ... din fericire doar acolo sunt la fel :)
nu e nici o convingere nu stiu cum ti-am lasat impresia asta
da 525 cmc , 1 cilindru ptr 10 nm in plus si 5 cai in minus (r26 are 310 nm / 230 cp si ai scoate si pe dyno) cat despre viteza maxima ce sa iti zic ... sa o stapanesti sanatos (cred ca numar pe degete de cate ori am trecut de 220 km/h)
le-am condus pe toate hothatch urile ... st produce un zgomot frumos si are confort foarte bun dar consuma cat un evo , costa mai mult iar cilindreeea pe langa potential mare de tuning aduce masina in zona de taxe mari (taxa inmatriculare/impozit/rca)

ma opresc aici ca stricam topicul

SSST 06-03-09 16:06

Cand am optat pt ST,am incercat si un RS.Toate bune si frumoase pana m-am urcat in RS. Ma uitam la schimbatorul ala de viteze si am crezut ca este un levier.Apoi toata plasticele alea ieftine....brrrr....m-am dat repede jos din ea si mi-am zis ca prefer sa platesc taxa mai mare pt ST.Adevarat ,nu era R26,era doar Trophy.Totusi ,nu imi luam masina doar pt curse...mai aveam nevoie si de putin confort.
Ai dreptate,stricam topicul daca vorbim despre RS.

daniwmk 06-03-09 16:34

1 Attachment(s)
ai cautat un compromis (intre performante si confort) si ai facut o alegere buna probabil
eu nu am cautat asa ceva si nu am stat sa compar "plastice" :)

ps - nu stiu cum pot sa ma urc in fiecare zi in scaunele astea ... :))

SSST 06-03-09 16:39

Trophy ala pe care l-am incercat ,avea alte scaune..stii
Scaunele la R26 sunt super,dar recunoaste ca levierul este acelasi:hug:
Btw..nu poti sa-i faci ceva?...sa-l imbraci intr-un fel...nu stiu..

bogdan_st 02-04-09 06:02

ST-ul in linie dreapta e peste RS:) Garantez:evil:

SSST 02-04-09 20:47

Quote:

Originally Posted by bogdan_st (Post 2204791)
ST-ul in linie dreapta e peste RS:) Garantez:evil:

Eu garantez si probez:lol:

VISU 02-04-09 21:34

Quote:

Originally Posted by obrazNICK (Post 354624)
Focus ST 3 €19,495

Focus ST 3 adds electric 10-way adjustable Recaro front seats, full leather trim and a Sony six-CD autochanger to Focus ST 2 specification.

Power for performance

Unique in this segment, the ST's turbocharged five-cylinder engine delivers an impressive 225PS at 6,100rpm. Equipped with a slick operating six-speed manual gearbox it is capable of a top speed of 150mph, and needs only 6.5sec to accelerate from zero to 60mph. With such performance potential, the Focus ST positions itself firmly in the league of high performance sports cars.

Jost Capito, Director Ford TeamRS, believes that the Focus ST is the purest expression yet of the 'ST' brand. 'We have spared no effort in making this the most exciting Ford Focus road car yet,' said Capito. 'It is a perfect car for drivers who love that unique performance experience, but do not want to sacrifice high standards of refinement, comfort and practicality.'

With its carefully enhanced sporting image, the ST is worthy of Ford's affordable performance heritage. The ST states its intentions clearly on low-profile 225/40 R18 tyres mounted on 18x8in cast aluminium wheels. Inside and out, Focus ST is a well-crafted, refined performer - a highly capable sports car for everyday use.

Focus ST Chassis

The already outstanding Focus chassis, which offers class-leading handling and road holding, has been substantially modified and uprated for the ST. Additional stiffness at the front has been achieved by adding an extra cross-member across between the MacPherson struts by the bulkhead.

The front springs have been stiffened by 30 per cent and the dampers recalibrated to match. The rear springs also have been stiffened by 30 per cent and the anti-roll bar diameter increased by 5 per cent. Overall ride height has been lowered by 25mm.

The brakes have been upgraded to match the performance of ST, developing the already impressive system employed on other Focus models. The 320mm diameter front ventilated discs have been fitted with large calipers and high-performance pads to provide even better initial bite, heat management and extended endurance, as befits the Focus ST's high performance potential.

Comprehensive safety features have been developed in tandem with the Focus's high performance and these include a rigid passenger safety cell, footwell reinforcement, collapsible steering column and pedals and side impact protection door beams. Additional passive safety systems are driver and passenger front and side airbags, pyrotechnic seatbelt pre-tensioners and neck injury protection system on front seats.

Developing the Focus ST look

The Focus ST signals its performance credentials with design cues that echo Ford's World Rally Championship contenders.

The visual weight of the front bumper emphasises the Focus ST lowered stance, and the aggressive inverted-trapezoid lower grille gives more graphic impact to the nose. Flanking the lower grille, fog lamp openings are trimmed in brushed aluminium.

At the rear, reversing and rear fog lamp features are given similar design treatment, while the lower bumper has been sculpted to create the appearance of a sportscar-like aerodynamic venturi from which the chrome-tipped dual sport exhausts emerge.

Focus ST interior

Focus ST's unique additional instrument cluster, incorporated in the upper fascia, creates an immediate visual impact. Turbo boost pressure, oil temperature and oil pressure are displayed by three separate gauges and provide the enthusiastic driver with key operating data.

Focus ST's black headliner and A-pillars give the interior an intimate, cockpit feel. The leather steering wheel has an increased rim section with bold thumb grips and three brushed aluminium-finished spokes. Stylish Recaro sport driver and passenger seats provide the optimal lateral support required for spirited driving.

These figure-hugging seats can be specified with colour-keyed inserts to match the exterior colour of the car. This no-cost option is available on selected colours in the Focus ST range.

VW GOLF V GTI
Engine
Type: Inline-4, Turbocharged
Displacement cu in (cc): 121 (1984)
Power bhp (kW) at RPM: 200(149) / 5100
Torque lb-ft (Nm) at RPM: 207(280) / 1800
Redline at RPM: n.a.
Brakes & Tires
Brakes F/R: ABS, vented disc/disc
Tires F-R: 225/45 R17
Driveline: Front Wheel Drive
Exterior Dimensions & Weight
Length × Width × Height in: 164.4 × 68.6 × 57.2
Weight lb (kg): n.a.
Performance
Acceleration 0-60 mph s: n.a.
Top Speed mph (km/h): 130 (210) - electronically limited
Fuel Economy EPA city/highway mpg (l/100 km): n.a.

Base Price: 2006 Volkswagen GTI - 24,550 € (last update: 2/3/2006)

cauta un pic si u pe youtube st vs gti si lamureste-te,iti recomand chiar testul facut de top gear!:lol::lol:....sa nu vb de alte chestii ca chiar nu are rost...e expirata faza asta din toate punctele de vedere,fara sa introducem golful edition 30 sau 35,de r32 nu mai vb...documenteaza-te si lasa datele tehnice!;)

aleks 02-04-09 22:29

Quote:

Originally Posted by VISU (Post 2207215)
documenteaza-te si lasa datele tehnice!;)

nu înţeleg asta, cum să lase datele tehnice?

UNLORD 02-04-09 23:06

Quote:

Originally Posted by VISU (Post 2207215)
cauta un pic si u pe youtube st vs gti si lamureste-te,iti recomand chiar testul facut de top gear!:lol::lol:....sa nu vb de alte chestii ca chiar nu are rost...e expirata faza asta din toate punctele de vedere,fara sa introducem golful edition 30 sau 35,de r32 nu mai vb...documenteaza-te si lasa datele tehnice!;)

Si aici ai venit ? Nu era suficient sa fabulezi despre Golf-ul 6 de 270 de cai care e deja la vanzare? La ce "35" te referi? De ce mentionezi de r32, ce legatura are cu topicul?

p.s. Desi pare ca lucrezi la marketing la VW,tot ce ai reusit ar fi doar o frumoasa cacofonie (chestii ca chiar).

VISU 03-04-09 09:20

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 2207577)
Si aici ai venit ? Nu era suficient sa fabulezi despre Golf-ul 6 de 270 de cai care e deja la vanzare? La ce "35" te referi? De ce mentionezi de r32, ce legatura are cu topicul?

p.s. Desi pare ca lucrezi la marketing la VW,tot ce ai reusit ar fi doar o frumoasa cacofonie (chestii ca chiar).

e un topic despre golf vs..nu???...care e problema ca e la vanzare sau nu??...urmeaza sa fie lansat in max 2 luni noul gti r(fostul r32)...la 35 ma refer la gti edition 35,care de asemenea se va lansa curand,dar nu trebuie sa vb despre astea ca nu sunt inca(parerea ta),ok vb de gti edition 30,si r32 atunci...si tot nu sunt sanse pt st-ul tau...ce legatura are cu topicul??...pai ai comparat st-ul cu gti-ul...si r32 e tot un golf,daca nu stii!
...si pt cosntiinta ta nu lucrez la marketing!

VISU 03-04-09 09:23

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2207435)
nu înţeleg asta, cum să lase datele tehnice?

..simplu,verifica comparatiile de pe alte site-uri sau hai la o linie!...la asta ma refer,are date tehnice doar pt ford st,la gti a omis multe si sunt multe cu "nespecificat"...o the road is different!8)

Herbas 03-04-09 09:53

Quote:

Originally Posted by VISU (Post 2208196)
pai ai comparat st-ul cu gti-ul...si r32 e tot un golf,daca nu stii!

Pai hai sa comparam atunci si focus RS cu golf r32... ca tot golf e... desi titlul topicului precizeaza clar Ford Focus ST Vs. VW Golf GTI
Acum daca ti-e lene sa citesti pana si titlul, hai sa o dam in diverse si sa povestim de noul focus rs.
Oricum... de prost ce e a detronat gti-ul de pe pozitia de best hot-hatch, parca numai baietii de la fifth gear au ales tot gti-u (nostalgii, focusul nu era destul de portocaliu si alte minunatii de genul asta)
Cand zici ca e mai tare golf te referi la cel cu DSG? care ar avea performante mai bune (decat cel cu manuala), toate cu pretul unei capacitati limitate de tuning. Ma intreb sincer cate ST-uri raman stock, sau cate masini din clasa asta nu sunt pline de kit-uri sport la o luna maxim doua dupa achizitie.

aleks 03-04-09 09:56

Quote:

Originally Posted by VISU (Post 2208209)
..simplu,verifica comparatiile de pe alte site-uri
...on the road is different!8)

comparaţiile de pe alte site-uri tot date tehnice folosesc şi ele, aşa se numesc cifrele scrise acolo: date tehnice.
Mulţumesc pentru lămuririle legate de faptul că pe drum e altă chestie decât la p.c., am să ies din spatele tastaturii, doar să-mi treacă şi mie coşurile şi să-mi iau permisul după majorat...

NWZeu 03-04-09 11:40

Quote:

e un topic despre golf vs..nu???

Eronat, in acest topic este vorba doar de ST vs GTI.
Quote:

...care e problema ca e la vanzare sau nu??...
Doar tu stii, pe noi chiar nu ne intereseaza.
Quote:

urmeaza sa fie lansat in max 2 luni noul gti r(fostul r32)...la 35 ma refer la gti edition 35,care de asemenea se va lansa curand,dar nu trebuie sa vb despre astea ca nu sunt inca(parerea ta),ok vb de gti edition 30,si r32 atunci...
Sa fie sanatosi, pot sa lanseze si cutia de sardine W16, noi avem o discutie destul de clara vizavi de 2 hot-hatch, oricum FORD a lansat deja RS care matura cu tot ce inseamna GOLF de serie.
Quote:

si tot nu sunt sanse pt st-ul tau...
Conform cifrelor si cele vazute la legale in ultima perioada, STul cam a demoralizat GTIul, ma refer exclusiv la masini stock, in urma modificarilor treaba devine discutabila si foarte interesanta.
Quote:

ce legatura are cu topicul??...pai ai comparat st-ul cu gti-ul...si r32 e tot un golf,daca nu stii!
Si noi care credeam ca R32 e Pobeda
Quote:

Asta este clar ;)

UNLORD 03-04-09 19:20

Quote:

Pai nici nu ai fi avut cum sa lucrezi acolo...acuma am realizat, dupa ce ai dat copy/paste-uri la niste promouri, ai fost nevoit sa pui si mana pe taste (nu numai pe mouse) si...surpriza...numai greseli de ortografie si aberatii care nu au legatura cu versusul asta.

Quote:

ok vb de gti edition 30

ok, vorbim de st225 Moontune 260 hp: http://www.mountuneperformance.com/i...=139&Itemid=71 .
Eu zic ca cifrele vb de la sine. Asadar?

Quote:

si r32 e tot un golf,daca nu stii!

Si RS e tot un Ford, dar eu spre deosebire de tine stiu ca RS, R32, EDITION 35, etc, nu au legatura cu versusul asta: http://www.autocar.co.uk/VideosWallp...60&Page=2&CT=V
Daca citesti reviste auto iti recomand un articol mai vechi din Auto Motor si Sport in care este vb de R32 si ST. Stiai ca ST-ul ajunge mai repede pana la 120 km/h decat tancul ala de R32 (1510 kg) ? Asta, ca fapt divers.

P.s. Ce varsta ai ?

aleks 03-04-09 20:12

25 de ani are, îţi spun eu... n-are relevanţă în subiect, tot aşa cum nu are nici faptul că e singurul membru dat afară până acum din fostul lui club.
Probabil că nici acolo nu a înţeles faptul că nu scuipatul pe reguli şi pe toată lumea e soluţia corectă. Insist să aducem discuţia înapoi la ST vs GTI, prefer să îi rog chiar şi pe cei mai "bazaţi" dintre noi să citească şi să respecte regulile secţiunii, e simplu ca bună ziua.

FoX_BvStreetracing 05-04-09 10:08

De o comparatie intre golf r32 si focus, eu zic sa vorbim atunci cand apare noul focus RS pe sosele. La st e echivalent cu gti respectiv edition 30. r32 e in alta liga. Parerea mea e ca nu exista golf sa faca fata la ce prezinta pe foaie cel putin noul Focus RS ;-)

VISU 05-04-09 19:02

[QUOTE=aleks;2209785]25 de ani are, îţi spun eu... n-are relevanţă în subiect, tot aşa cum nu are nici faptul că e singurul membru dat afară până acum din fostul lui club.
Probabil că nici acolo nu a înţeles faptul că nu scuipatul pe reguli şi pe toată lumea e soluţia corectă. Insist să aducem discuţia înapoi la ST vs GTI, prefer să îi rog chiar şi pe cei mai "bazaţi" dintre noi să citească şi să respecte regulile secţiunii, e simplu ca bună ziua.[/QUOT

...cine a zis ca am vrut sa mai vin in vreun club???...adica daca nu mai vii e dorinta ta,;)!....asa ca nu scoate texte de genul ca am fost dat afara din club...ca nu e adevarat!... ai ajuns sa te iei de oameni???!:))))....si cum ti-ai dat si tu seama,nu despre mine sau tine e topicul asta!...

All times are GMT +2. The time now is 13:20.

- Copyright 2026 4Tuning