Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Masinile voastre desenate de noi (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/14445-masinile-voastre-desenate.html)

oleco2007 01-06-08 21:54

Re: Masinile voastre desenate de noi

Desi ziceam ca nu voi mai face desene, am fost "convins" sa reincep. Asa ca voi incepe 3 proiecte: 8)

1) pentru Coman Razvan un LIMOGAN derivat din Logan MCV;

2) pentru Pepemerisor un NISSAN MICRA;

3) pentru Ada un PEUGEOT 307 CC.

Nu stiu cand voi demara aceste proiecte (sper cat mai curand) dar sper ca cei 3 sa fie multumiti :-P

EaGle 02-06-08 11:58

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ~Ada~ (Post 1565292)
Nu e adevarat.Ai fost singurul care a facut ceva pana acum :oops: Mai trebuie lucrat dar sa stii ca apreciez;) Thanks:-)

Srry de calitatea pozei:lol:...cat de cat..mere?

REPTYLE 02-06-08 15:20

Quote:

Originally Posted by REPTYLE (Post 1533319)
sal ,uite pun acum cateva poze cu masina:D

cu masinuta mea ce se mai aude?
nu vreau sa va grabesc...
multumesc!

cipskate69 02-06-08 15:25

Quote:

Originally Posted by REPTYLE (Post 1566691)
cu masinuta mea ce se mai aude?
nu vreau sa va grabesc...
multumesc!

vrei sa incerc yo ceva?si asa nu le siut q desenu...uitete la peugeotu ala...primu..da sami zici:D

~Ada~ 02-06-08 16:52

@Oleco :Foarte bine ca ai fost convins sa te reapuci:lol:
Spor sa le termini repede pe primele 2:twisted:

@Eagle:Vrei sa te revansezi?:lol::lol:
Normal ca merge,imi place:D
Thank you

oleco2007 02-06-08 19:37

Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 1566366)
Srry de calitatea pozei:lol:...cat de cat..mere?

Mie imi place, este frumos desenul. Bravo!!!:joy::hug:

pepemerisor 03-06-08 18:48

Quote:

Originally Posted by oleco2007 (Post 1567314)
Mie imi place, este frumos desenul. Bravo!!!:joy::hug:

scuze ca indrasnesc dar nissanul micra as vrea dak vrei si u sa fie negru:D pls si multumesc din nou! Am sa pun si eu mai incolo niste poze cu o daci care am fc acu in timpul cu piciorul rupt ....numa va trebui sa asteptati pana mio scanez....! AS VREA NUMA PAREREA TA DESPRE CE VOI PUNE............!

oleco2007 03-06-08 20:06

Quote:

Originally Posted by pepemerisor (Post 1569480)
scuze ca indrasnesc dar nissanul micra as vrea dak vrei si u sa fie negru:D pls si multumesc din nou! Am sa pun si eu mai incolo niste poze cu o daci care am fc acu in timpul cu piciorul rupt ....numa va trebui sa asteptati pana mio scanez....! AS VREA NUMA PAREREA TA DESPRE CE VOI PUNE............!

Ok, va fi neagra. Daca asa-ti doresti, asa sa fie! :-P
Totusi neagra nu prea trezeste interesul, era mai frumusica albastra. Dar tu decizi, eu doar o desenez. ;)

pepemerisor 04-06-08 23:43

Quote:

Originally Posted by oleco2007 (Post 1569625)
Ok, va fi neagra. Daca asa-ti doresti, asa sa fie! :-P
Totusi neagra nu prea trezeste interesul, era mai frumusica albastra. Dar tu decizi, eu doar o desenez. ;)

ok e bine si albastra......;) si apropo ms fff mult...

oleco2007 05-06-08 23:33

Quote:

Originally Posted by pepemerisor (Post 1572402)
ok e bine si albastra......;) si apropo ms fff mult...

Cu placere ;) dar mai bine imi multumesti cand va fi gata. Sincer, Nissan Micra este un model care ma ataca la culme, nu-mi place deloc (la fel ca si Renault Clio Symbol) :(
Vreu sa-mi schimb designul propriu si sa-l fac mai modern, in pas cu timpurile actuale. De aceea dureaza mai mult, avand in vedere ca mi-am mai pierdut din indemanare. Sper sa-ti plaa ce va iesi. ;)

pepemerisor 07-06-08 03:14

Quote:

Originally Posted by oleco2007 (Post 1574468)
Cu placere ;) dar mai bine imi multumesti cand va fi gata. Sincer, Nissan Micra este un model care ma ataca la culme, nu-mi place deloc (la fel ca si Renault Clio Symbol) :(
Vreu sa-mi schimb designul propriu si sa-l fac mai modern, in pas cu timpurile actuale. De aceea dureaza mai mult, avand in vedere ca mi-am mai pierdut din indemanare. Sper sa-ti plaa ce va iesi. ;)

inteleg dar eu am zis asta ca as vrea sa fac o comparatie intre desenul colorat adik nissanul si necolorat intelegi ...dar dak va fi "alt model" nam sa mai pot sa fac ......... da totusi fa cum vrei u ......nu vreau sa fiu stresant:D cas multumit oricum ai u pe inima!

STREET 08-06-08 21:49

cine imi poate desena si mie o masina? rog sa trimita un PM :-)

Ionuz 08-06-08 21:53

2 Attachment(s)
As vrea sa imi desenati si mie niste masini . Sa le desenati dar fara mine in poza.

pepemerisor 08-06-08 22:00

Quote:

Originally Posted by STREET (Post 1579472)
cine imi poate desena si mie o masina? rog sa trimita un PM :-)

spune masina si trimite poze dar relativ faine pozitii usoare ca tio voi face......!!

LKS 08-06-08 23:44

Quote:

Originally Posted by Ionuz (Post 1579477)
As vrea sa imi desenati si mie niste masini . Sa le desenati dar fara mine in poza.

Aici de obicei se deseneaza masinile personale, nu masini de pe strada, nu poze luate de pe net, nu poze de haifaiv

REPTYLE 10-06-08 00:54

Quote:

Originally Posted by cipskate69 (Post 1566703)
vrei sa incerc yo ceva?si asa nu le siut q desenu...uitete la peugeotu ala...primu..da sami zici:D

nu conteaza daca nu stii ,voiam doar sa vad cum ar iesi ca nu am vazut nici un desen cu passat ,daca vrei si ai timp chiar te rog :D
multumesc mult!

Darius DMS 10-06-08 19:47

4 Attachment(s)
daca poate cineva......un tuning la una dintre aceste poze.nu conteaza pozitia.masina mea ...adica a lui tata dar....eu si fratii mei am hotarat sa impartim masinile:fratele mai mic(4ani)vw passat,,,,,mijlociul(9ani)audi a 4 break,,,,,,eu(12ani)bmw 525d

bun sa trecem la ce ne intereseaza:niste jante duble(pun poza),daca se poate ,,sa se deschida capota in jumatate in forma de x(pun poza principala)si niste culori mai....tari.
va las pe voi sa decideti....e posibil si fara culori

multumesc anticipat

central 11-06-08 00:07

Quote:

Originally Posted by central (Post 1552178)
baieti vreau si eu un desen cu masina
va multumesc mult

ce ziceti baieti va bagati?
va multumesc

Darius DMS 16-06-08 19:59

Quote:

Originally Posted by Darius.desenator de 11ani (Post 1583242)
daca poate cineva......un tuning la una dintre aceste poze.nu conteaza pozitia.masina mea ...adica a lui tata dar....eu si fratii mei am hotarat sa impartim masinile:fratele mai mic(4ani)vw passat,,,,,mijlociul(9ani)audi a 4 break,,,,,,eu(12ani)bmw 525d

bun sa trecem la ce ne intereseaza:niste jante duble(pun poza),daca se poate ,,sa se deschida capota in jumatate in forma de x(pun poza principala)si niste culori mai....tari.
va las pe voi sa decideti....e posibil si fara culori

multumesc anticipat

are timp cineva de masinutza mea?e VACANTZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:D :D:D:D:peace::peace::peace::peace::peace:8-)

REPTYLE 18-06-08 18:51

cu passatul meu ce se mai aude?

L4uR 19-06-08 12:40

spune ce fel de passat vrei...ce modificari :)
banuiesc ca vrei modificari

incerc eu!

2 Bad 25-06-08 21:31

Masina mea:

http://www.nasol.ro/2bad/rainz/2bad.rainz.13.jpg

Poza mare: http://www.nasol.ro/2bad2/2bad.rainz.13.jpg

Mersi mult.

REPTYLE 27-06-08 17:49

Quote:

Originally Posted by L4uR (Post 1600629)
spune ce fel de passat vrei...ce modificari :)
banuiesc ca vrei modificari

incerc eu!

passat b5 1999 sedan ,modificari..nu conteaza ce vreti voi:D
am pus si poze cateva pag in urma cred
multumesc!

axyboy93 08-07-08 19:47

1 Attachment(s)
sunt un tip nou pe aici shi am 15 ani......am cv talent raportanduma la cei aici dar deocamdata fac desene copiind unele facute de voi dar nu suprapun foile shi fac conturu...sunt 100% facute cu mana libera de mn...............akm sa trec la subiect..........vreau sami faceti un vw touran fara kit,il vreau model simplu ca in poza va rog sa iasa cv frumos

pepemerisor 18-07-08 00:49

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by axyboy93 (Post 1635326)
sunt un tip nou pe aici shi am 15 ani......am cv talent raportanduma la cei aici dar deocamdata fac desene copiind unele facute de voi dar nu suprapun foile shi fac conturu...sunt 100% facute cu mana libera de mn...............akm sa trec la subiect..........vreau sami faceti un vw touran fara kit,il vreau model simplu ca in poza va rog sa iasa cv frumos

am sa incerc si eu ceva dar acu am terminat ceva de pus pe net si am so pun numa ca are ceva defecte ca am facuto numa pentru culori nu pentru contur . In viitor am sa fac si conturul bine sper! loock!!

totusi am sa va spun eu defectele unele observabile : 1 . conturul e neglijat;2. poza e facuta inainte de a o da si cu carioci ; 3. ....... dar mi se pare sooper :D;) my blog: http://teodesign.wordpress.com

radu.3 18-07-08 10:33

asa e desenul, sau ai pus doar o portiune din el ?...pare ok dar incearca sa scanezi sa vedem mai bine :P

pepemerisor 18-07-08 13:28

Quote:

Originally Posted by Raducu1993 (Post 1651639)
asa e desenul, sau ai pus doar o portiune din el ?...pare ok dar incearca sa scanezi sa vedem mai bine :P

da e desenu ...ptr ca mam concentrat numa pe partea de jos + far la un audi tt stii?....da am sal scanez...

REPTYLE 20-07-08 10:53

cu passat-ul meu ce se mai aude?

L4uR 20-07-08 12:12

:) am uitat ...am fost mai tot timpul la servici si nu prea am avut timp:)

radu.3 27-07-08 23:02

@ REPTYLE: am inceput schita masinii si maine ai desenul ;) ai vreo preferinta in materie de design sau am mana libera?

radu.3 28-07-08 20:35

1 Attachment(s)
REPTYLE, cum am promis, uite si masina :)...nu prea sunt multumit, stiu ca am gresit la grila fata, parca e prea lunga, dar asta e...

P.S.: imi pare rau ca au iesit asa jantele, daca o sa-mi aduc aminte o sa fac un retus acolo

axyboy93 28-07-08 21:48

haidetzi baietzi cu touranul meu ce se aude??????????am postat pe pag 63 printre ult va rog frumos facetimil shi mie shil vreau simplu fara kit poate doar o bara in fata

Darius DMS 28-07-08 21:50

:D:D
Quote:

Originally Posted by axyboy93 (Post 1667195)
haidetzi baietzi cu touranul meu ce se aude??????????am postat pe pag 63 printre ult va rog frumos facetimil shi mie shil vreau simplu fara kit poate doar o bara in fata

ma bag eu:D:D:D

axyboy93 28-07-08 21:51

ffff bine.mai vrei odata poza sau ai luato pe aia da?????

k darius daca vrei id ul meu de messenger axyboy93

nigro 29-07-08 08:49

Care poate sa-mi puna niste pleoape si angel eyes ? ceva fain

https://img112.imageshack.us/my.php?image=49ij0.jpg

Darius DMS 29-07-08 10:20

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by nigro (Post 1667662)
Care poate sa-mi puna niste pleoape si angel eyes ? ceva fain

https://img112.imageshack.us/my.php?image=49ij0.jpg

ma bag eu...:D
daca vrei sa mi dai o imagine din partea dreapta la laterala...sa fie pozitia asta care este si n poza de mai jos

axyboy93 29-07-08 14:07

dar nu am:(

Darius DMS 29-07-08 14:10

1 Attachment(s)
gata touranu......................oleak mai prost fakt la frot bamper..

tipu cu chevy-ul...caut o poza la un prietenb care are un chevy si ti l fak...termin cre ca azi...

nigro 29-07-08 16:12

https://img204.imageshack.us/my.php?image=19wn8.jpg

si

https://img204.imageshack.us/my.php?image=53ms6.jpg

multumesc, prima post facut de mine poti sa-i bagi niste pleoape si la faruri angel eyes...sa-mi dau seama cum vine....daca e sa o tunez :) o idee

Darius DMS 29-07-08 16:59

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by nigro (Post 1668502)
https://img204.imageshack.us/my.php?image=19wn8.jpg

si

https://img204.imageshack.us/my.php?image=53ms6.jpg

multumesc, prima post facut de mine poti sa-i bagi niste pleoape si la faruri angel eyes...sa-mi dau seama cum vine....daca e sa o tunez :) o idee

............................................

All times are GMT +2. The time now is 01:49.

- Copyright 2026 4Tuning