Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   discutii Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu/14363-discutii-satu.html)

holdo 24-01-07 19:10

Re: discutii Satu Mare

salutare danny 19...bine ai venit printre noi :)

danny19_sm 24-01-07 21:25

Juwana.....id de mess al meu : [email protected] is bine, cu examenele.....tu ce mai faci?

holdo 26-01-07 13:37

1 Attachment(s)
noh baieti uitati :( asa mi-o aratat din pacate roata :( am aruncat-o la cuca.

raul_rebelul2005 26-01-07 15:01

aiaiaiai.......o fost cam mare groapa aia holdo,bine ca nu ai sarit din masina afara:).....nasol

holdo 26-01-07 15:54

+ imi curge si radiatoru :( si alternatoru face urat.
bagamas :(

holdo 26-01-07 15:56

ala din ardud zici ca are 2 genti cu cauciuc cu tot, daca nu gasesc in oras merg sa le vad cum arata, numa nush cum. MS! raul

Cheetos 26-01-07 17:01

Mah holdo nush ce sa'ti spun dar tu intotdeauna o'patesti,rau is bordurile de'acolo.:(

A2racer(Ovi) 26-01-07 17:45

Salutare Satu Mare,uite am si eu de ceva vreme id pe site 4tuning dar abia acuma am dat de canalul SM(a fost invitat, thank's Spark);) Ma bucur ca este o comunitate si in SM. Pe mine poate ma stiti, am un oltcit tunat albastru electric, cred ca e singurul tunat la exterior din oras(cel putin eu nu am vazut altul). Ce se mai intampla p-aci, va mai intalniti, mai da-ti ceva liniutze, poate ma bag si eu la una alta ;) numa'bine
Drive safelly

A2racer(Ovi) 26-01-07 21:44

https://img291.imageshack.us/img291/9...9imgwt2.th.jpg

Uite ca vin si cu o poza, poate m-ati mai vazut prin oras.

szambi77 27-01-07 14:26

Si iata ca a venit si zapada !!! mare bucurie mare ..... pt. unii .... ca eu nu pot circula cu Polo-ul de 2 bani :cry: . Am avut o tentativa de a iesi cu el pe strada, o frana de mana.... etc. .... dar vreau sa zic ca intre mine si masina (cauciucuri) a existat o lipsa de comuniucare enoooormaaaaa :lol: - 215 / 40 / 16 de vara:lol: si partea proasta este ca pe jentile mele nu incap cauciucuri de iarna din cauza garzii joase la sol. Eeee... asta e ...... sper ca macar voi sa va distrati si in locul meu ca eu am luat cu imprumutul ............. un Matiz:lol:;)

holdo 27-01-07 18:40

A2racer, eu am vazut masina prin oras dar deaproape inca nu am avut ocazia, arata destul de bine, insa pt tine is convins ca e cea mai frumoasa :)

holdo 27-01-07 18:41

szambi, ai patit ceva la bara spate dreapta? am obs ca ai o dunga neagra jos si numa pe dreapta.

holdo 27-01-07 18:45

cine imi poate recomanda un detector de radar care ii bun si aprx un pret si de unde il pot face rost. Ms!

raul_rebelul2005 27-01-07 20:32

holdo pt.ce iti trebe detecor daca tot nu iti merge masina:),A2Racer bine ai venit printre noi,da pot sa zic ca arata bine oltcitul,chiar imi place acuma nu stiu ce ai sub capota.......szambi schimba-ti gentile si baga din alea de tabla cu cauciucuri de iarna ca altfel nu poti merge asa cu alea de vara....bagati ceva filmulete daca iesiti prin oras si va invartiti pe zapada....

szambi77 28-01-07 13:33

Quote:

Originally Posted by holdo (Post 718108)
szambi, ai patit ceva la bara spate dreapta? am obs ca ai o dunga neagra jos si numa pe dreapta.

bine ai observat :sad: ........ m-am obisnuit ca atunci cand intorc in fata casei mele sa urc cu spatele pe trotuar, astfel la coborare intre spoylerul spate si trotuar fiind cativa milimetri, dar nu am observat cand roata spate dreapta mi s-a dezumflat pana pe la 1 atm..... indeajuns incat sa-mi trosnesc spoylerul de trotuar la coborare :sad: ..... ghinion..... dupa ce trece zapada l-oi repara...... dar hai sa fiu "modest" : nici polo nu poate fi perfect ;) :lol: :lol: :lol:

holdo 28-01-07 18:09

sambi asta nu e o problema mare, inca ai scapat bine.
eu am dubii mari ca mi rupt axu pe fata, azi m-am uitat mai atent si rotile numa nu mi-s aliniate nicicum, si cum o misc un pic face urat rau :( imi vine sa mor, sper macar la service sa ajung cu ea, si o sa imi zica ei ce ii, dar eu is cam sigur ca ii rupt :(.

Cheetos 28-01-07 19:33

Nah bulan te'ai scos daca chiar ti dus axu:(poti plati:(.I'o nush dar totdeauna o patesti).Cred ca t'o blestemat cineva

Byrons13 29-01-07 13:04

Lasa Holdo, ca poate facem sa fie bine. nu de alta, dar eu am ramas fara permis. cine ii scrie cu mine ministrului de interne sa angajeze niste politisti normali, cum sunt in alte tari, nu din aia care spun:
Poti sa juri cu mina pe Biblie ca nu ai facut asa ceva?

szambi77 29-01-07 14:01

Quote:

Originally Posted by Byrons13 (Post 720831)
Lasa Holdo, ca poate facem sa fie bine. nu de alta, dar eu am ramas fara permis. cine ii scrie cu mine ministrului de interne sa angajeze niste politisti normali, cum sunt in alte tari, nu din aia care spun:
Poti sa juri cu mina pe Biblie ca nu ai facut asa ceva?

Ministrului de interne nu are rost sa-i scrii :lol: dar procesul acela verbal poate fi atacat in termen de 15 zile de la luarea la cunostinta despre acesta de catre contravenient ! cand ti-au luat permisul ??? au trecut cele 15 zile ? daca nu au trecut inca cele 15 zile cauta-ma si iti fac rapid o contestatie ca motive de contestat (de fond sau de procedura) sunt aproape intotdeauna si pe timpul cat se solutioneaza contestatia poti avea dreptul la prelungirea dovezii de circulatie !!!

holdo 29-01-07 15:19

2 Attachment(s)
Imi pare rau Byron pt. ce ai patit :( nu te lasa la ei contesta, zic eu
Azi am dus masina la reparat :( nu prea am ce adauga la pozele de mai jos, pozele spun totul.

Spark 29-01-07 15:59

holdo ... am zis eu ca posibil sa fie planetara ... :(
oricum najpa

raul_rebelul2005 29-01-07 18:11

byrons da ce ai mantuit,imi pare rau ca ai ramas fara permis,daca il poti rezolva la o luna ar fi chiar bine,sa ai noroc......holdo da ce is obiectele alea de fier din poze:)..ai fost cumva la remat sa duci niste fier vechi si ai facut poze?:):)....mai mai cum s-a rupt asa planetara aia.....fa masina aia sa fie circulabila sa poti veni si tu sa ne intalnim sa mai povestim.....la un vin fiert:)

holdo 29-01-07 19:31

fii sigur raul ca o fac, cel tarziu pana in weekend a fi gata, sper. Acuma ii fac toate de ce are nevoie sa nu mai vada un timp servisu. Asa ca incalzeste-mi vinu, ca ii nu frig afara de imi ingheata curu :)

Cheetos 30-01-07 13:36

Quote:

Originally Posted by holdo (Post 721358)
fii sigur raul ca o fac, cel tarziu pana in weekend a fi gata, sper. Acuma ii fac toate de ce are nevoie sa nu mai vada un timp servisu.

Daca ii faci bine revizia nu prea o sa ai probleme pt un timp.Schimbati si filtru de aer!!!!!!!N'ar strica unu nou!!!!

raul_rebelul2005 30-01-07 22:43

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by holdo (Post 721358)
fii sigur raul ca o fac, cel tarziu pana in weekend a fi gata, sper. Acuma ii fac toate de ce are nevoie sa nu mai vada un timp servisu. Asa ca incalzeste-mi vinu, ca ii nu frig afara de imi ingheata curu :)

asa trebe holdo,o data le faci da macar bine si o sa tina ca doar nu ii dacia,vinu ii cald holdo si cu scortisoara:):)...ce zice-ti de noua achizitie??merg bine pe bmw is pe 16....si is faine ca is cu buza...

2 fast 4 U 31-01-07 00:10

Arata fain jantele ...........asteptam sa le vedem laiv pe masina:D

raul_rebelul2005 31-01-07 17:30

la sfarsit de saptamana o sa le vedeti.....:)

Cheetos 31-01-07 18:16

Raul cat ai dat pe genti???

holdo 31-01-07 18:20

raul, is faine gentile astept sa le vad pe masina, eu inca nu is gata mai am de lucru la ea. Am cumparat aproape tot printre ele cauciucurile Yokohama putin uzate dar is bune :). Abia astept sa fie gata sa ii dau coxu :)

raul_rebelul2005 31-01-07 22:19

cheetos le-am dat pe ale mele,se vad un pic in coltu de sus din poza a doua si am mai primit 3mil.......holdo lasa mai bine mai tarziu ca niciodata,numa sa fie bine facuta si dupa aia poti sa-i dai iara.....:)

Cheetos 02-02-07 08:21

Intinlnire sau ceva cred,am drum p acolo?!?.Si mas' duce si i'o sa ne vedem:)

danny19_sm 02-02-07 09:44

Salut baietii ce mai faceti?...............Raul is faine jantele da ar arata mai bine cu niste cauciucuri mai subtiri ;) oricum eu cred ca arata mai bine pe masina decat alea ce le-ai avut..Buna achizitie ai facut:)

raul_rebelul2005 02-02-07 17:46

pai da ar arata mai bine numa ca la noi in SM nu gasesti cauciucuri asa subtiri pe 30,40 sa zic numa poate pe comanda stiu eu la ceva firme,habar nu am si is cam scumpe si daca faci o pana(cum a facut szambi) ai fwtwt cauciucu si dupa aia esti cel mai bun.....bune is si astea...

danny19_sm 02-02-07 18:47

La faza cu pana ai dreptate.....In plus daca ma gandesc mai bine la drumurile noastre nu prea are rost un cauciuc subtire ca dai bani degeaba.

szambi77 07-02-07 08:47

cred ca de nu dau Polo-ul pana se incalzeste vremea, se umfla orezul in mine si ii schimb axul cu came, supapele, evacuarea etc. .... ca daca-i vorba de muzica apoi sa sune !!!:lol: si cine cunoaste masina mai din trecut va avea niste surprize cand va vrea sa se tina dupa mine :lol: ........si daca iese ceva fain, cum m-am gandit eu, apoi nici nu o mai dau.......ca sa nu mai zica Raul ca va avea doar sustinatori :lol:

raul_rebelul2005 07-02-07 13:40

:):)....asa mai merge szambi tata.....daca tot ii cunoscuta masina prin tara de ce sa nu faci sa fie o surpriza pt.cei care o cunosc,daca umbli sub capota si dupa aia te prezinti la o liniuta prin tara atunci sa stie lumea ca nu te-ai plimbat doar cu ea,ci ai facut si niste modificari,mai ales ca se stie ca doar pt.design a fost facuta si sub capota cam zero....da-le clasa:)

marcelcrisan 08-02-07 16:49

SALUT...juana-man vreau sa te intreb daca m-ai ajuta daca as incepe un proiect la capota?am vazut ce-ai facut cu polo-ul tau ,de demult am in cap ideea dar n-am trecut la fapte ca n-am avut curaj oricum daca n-oi avea client la ea ma pregatesc s-o desfac si sa fac ce vreau din ea

marcelcrisan 08-02-07 16:49

daca aveti si voi idei referitoare la fiatul meu astept si va multumesc anticipat

juana_man 09-02-07 08:31

Quote:

Originally Posted by marcelcrisan (Post 738595)
SALUT...juana-man vreau sa te intreb daca m-ai ajuta daca as incepe un proiect la capota?am vazut ce-ai facut cu polo-ul tau ,de demult am in cap ideea dar n-am trecut la fapte ca n-am avut curaj oricum daca n-oi avea client la ea ma pregatesc s-o desfac si sa fac ce vreau din ea

cand te hotaresti....t ajut cu placere,imi place sa tau cu flexu :twisted: :twisted: :twisted:

lasand gluma la o parte...sigur t ajut,vreau doar sati spun k u tre sa ai o ideie despre cum ai vrea sati arate capota si restu il facem noi cumva

marcelcrisan 09-02-07 09:48

salut o sa vin la o intalnire de wekend si om mai sta de vorba acolo multumesc pana atunci

All times are GMT +2. The time now is 09:09.

- Copyright 2026 4Tuning