![]() |
Re: accidente in bacau
f nasol...oricum nu cred ca a mai trait soferul la cat de indoit e volanul si la urmele de sange pe airbag ... da cum ma sa intri sub tir ... plm doar nu e dacie sa nu aiba frani ... sau viteza a fost mult prea mare... si degeaba s-a bazat el pe toate sistemele...
|
Salutare!Fara suparare: care este scopul acestor tip de poze puse aici?
|
de exemplu, sa ti le aduci aminte, si sa deschizi bine ochii, in special cand apesi pedala de acceleratie mai mult decat e cazul.
o astfel de imagine n-ar putea fi facuta publica pe un post tv, ca i-ar amenda cna-ul, dar pe un forum poate fi postata, pentru ca realitatea cam asa arata, urat, cu sange si toate celelalte, iar daca ii dai in gura, macar sa stii ce te astepata daca te dai zmeu... nu ma refer la tine, vorbeam in general... |
o f simplu ... cand te uiti la pozele astea ce stare iti creaza ?
sa nu mai mergi tare si sa respecti cat de cat regulile de circulatie ... sa ma contrazici daca nu am dreptate... |
Quote:
|
sa vedeti cand da zapada, cate accidente vor fi...
|
Am inteles!Stiam raspunsul asta!Dar daca intra un pusti de 10 ani sa zicem si vede asa ceva?
|
e o probabilitate destul de redusa, nu cred ca este vreun user sub 15 ani pe bacau, iar daca vrei imagini dure, gasesti peste tot pe net, aici e ultimul loc in care sa cauti...
|
Corect!Care e rostul AICI?Pe un forum unde toti care joaca NFS de o viata si dau de 18 ani de permis se cred Schumacheri si se lauda ca la facut pe nush care cu peste 150km/h prin oras?
Sincer, mi se pare ipocrizie... |
n ai inteles.. tu pe unde treci atent la ciupercute altii au 150. nu e o lauda sa mergi de la statuie pana la metro cu 200 km/h ca in ziua de azi nu e o rusine sa nu gandesti ci scopul e sa ti dai seama cat de redus psihic ai fost cand ai facut o... oricine poate merge cu 150... lasa ma.... ca e mai bun mesajul lu "Fizz" nu ?... (apasa pedala cat poti de tare) ;)
|
Doamne fereste!
|
2 Attachment(s)
accident tare de tot soldat cu mortacine la sarata,,
|
bah ce urat e bmw-ul ala !!!!!
|
Naspa aiurea cam nasol... btw Marius: ops i did it again. Da nu stalpu a fost de vina ci un golf 4... Pagube minore
|
Quote:
|
Quote:
|
totusi e bine de tinut minte pt. panoul cu "ASA DA / ASA NU" sau "DON'T TRY THIS AT HOME!"
|
mda, e cu tipul de la luizi, nu?
|
Numai BMW'uri?!
|
da-ne ceva mai bun :)
|
stiti ceva de accidentul de vineri seara de pe energiei cu avensisul de VN ? am avut noroc maxim :D
|
Quote:
|
iar am sters certurile voastre...
pe cuvant, la primul atac personal, dau warn... avem cu cine ne cert, nu e cazul sa ne certam intre noi, nu e nici productiv, si nici nu are legatura cu topicul aici accidente, si poze cu acidente din bacau... |
Quote:
|
Viata are PRIORITATE asa ca sunt multzi "SORICEI" care habar nu au ce sunt aceia CAI PUTERE..asa ca daca ii intalniti FERITIVA cat putiti de ei....Sunt CATASTROFE.......:rolleyes2:x:-)
Accidentul a fost in AUGUST 2007...Soferul avea permis de juma de an ai daca am inteles bine avea in jur de 200 in BORD in momentul impactului cu COPACUL..asa ca Dumnezeu SA IL IERTE PE "OVIDIU SICU" si CONDOLEANTE familiei INDOLIATE........ @ Sageata: e bun ca nu te'a agatat nimeni de pe camp,ca era mai naspa...ca poate ii arai si lui PORUMBUL.....asta e SE MAI INTAMPLA si la CASE mai mari..... ;))))) |
majoritatea accidentelor care le vad mereu sunt in cartier la mine :)) in cartierul nord ... la intersectia str. Venus in sus spre prieteniei (drumul spre banca nationala) .. acolo anul trecut cred ca au fost peste 50 de accidente daca nu exagerez sau poate mai multe .. :) accidente usoare dar pacat de masini .. anul asta au mai fost inca 2 :D
|
lasa frate nordul ca stiu si io ca acolo stau dar ROMANIA asta in general ...in p...mea ....ce face TERIBILISMUL asta din Shoferi....:O:O:O:O:O
|
bai fratilor, va zic eu ca in toata lumea asta sunt soferi cu fffff multa adrenalina in sange, cu patima vitezei, pasionati de cai putere s.a.m.d, dar primu lucru de care trebuie tinut cont sunt strazile zic eu, ce autostrazi au nemtii, spre ex, si ce drumuri comunale avem noi, sa nu mai luam in clacul nr de benzi si semnele de circulatie,nu ca la 120km/h zici ca te dai cu barca nu cu masina, si mai e o treaba, civilizatia in trafic, asa ca nu numai noi romanii suntem teribilisti, ca mai mult ca sigur suntem soferi muuult mai priceputi decat multi alti compatrioti
|
Asa e CRS....dar ce sa faci fiecare cu strazile lor......nu comparam OCIDENTUL cu SATUL nostru..."ROMANIA O TARA DE.....CA(LATORIE PLACUTA)....lasa ca toti avem in noi terbilism si adrenalina dar macar suntem oarecum calculati fata de alti "Soferi".....
|
asta e pinguin cred, un mare *** care dupa ce s-a rasturnat statea in masina si radea ca boul cu capul in jos:lol::lol::lol:
|
Quote:
si oricum nu a fost din vina lui asa ca nu vad rostul postului tau |
uite unde erau baietii corecti.. la topicul cu accidente.. :))
|
noi toti astia de pe forum in topicul asta numai criticam,ba ca unii merg cu viteza si nu sunt constieni ba ca teribilisti ...etc
da noi ce facem?nu vedeti ca majoritatea dintre noi suntem disperati dupa cai putere si stam mai rau ca militienii la panda sa ii mai dam putin la masina.....dak s-ar putea pe centru sa merem cu vreo 150 km/h si rondu la statuie sa-l luam cu vreo 1oo...deci nu mai spuneti despre altii ca fac si dreg cand noi merem ca nebunii....nu cred ca trebuie exemple date... topicul ar trebui sa ne de-a noua de gandit nu sa criticam..... sorry dak se supara unii.... |
Quote:
|
danuu, nu te pot contrazice, ai dreptate 101%
permite-mi doar sa nuantez pozitia ta, intrabandu-te cand ai avut ultimul accident, sau misu, cand l-a avut, sau eu, ca de prin 2005 n-am mai avut niciun incident, etc... unii mai stiu si sa mearga cu masina, din fericire... insa intr-adevar, sunt multi care viseaza nfs cand nu stapanesc masina nici la viteze in limita legii... |
suntem danule, suntem nebuni dupa viteza, dar vb lui aleks manuim catusi decat volanul, nu asociem alcoolu cu volanu, toti suntem inconstienti in felu nostru, dar unii exagereaza, uite cand vad un accident si care e provocat de alcool, acolo vad idiotenie, inconsienta, prostie si impresii peste limita......
|
Quote:
si este adevarat ce zice dan ,dar sunt si pers care mai stiu sa si mearga si pers care merg doar la plesneala fac cate o depasire de nici ei nu isi dau seama cum au trecut si facand asta odata zice ca merge si a 2 a oara sunt multe pers care merg tare si pe forum asta la noi ... dar au ceva experienta si gandesc putin inainte sa faca anumite lucruri . |
partea proasta e ca, sinceri fiind cu noi insine, niciunul din noi nu se va pozitiona vreodata in tabara celor despre care spui ca "nu stiu sa conduca".
si fii sigur ca niciun sofer nu se va pozitiona in categoria asta. fiecare isi gaseste scuze, ca e de vina celalalt, ca soarele batea in ochi, ca soarta, blestemele nevestii, etc. nu recunoaste nimeni ca "sunt un sofer prost", sa fim seriosi... si depasirea (uneori) a limitelor condusului defensiv (ala tipic feminin) duce la incidente deloc de neglijat.... eu ma gandesc ce noroc chior am avut in 99-2000, cand cu siguranta nu stapaneam prea bine masian, neavand nici 2 ani de cand luasem carnetul, dar conduceam ca un nebun, din prisma actuala, si n-am patit nimic, nici eu, nici cei din jurul meu. problema e ca nu toti sunt asa norocosi cand isi iau permisul, sau pana capata experienta, si de aici cred ca apar majoritatea accidentelor grave... (plus bautura, desigur, care nu te tampeste, si nici nu te face sa uiti cum se conduce, dar nu-ti mai permite sa reactionezi prompt in situatii potential periculoase, aici e buba) |
bagati drift.. la ala nu trebuie sute la ora :))) si oricum e mai tare senzatia sa aluneci controlat... mai ales cei cu tractiune spate se bucura pe deplin de acest dar al masinii..
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:28. |
- Copyright 2026 4Tuning