![]() |
Re: Team CSR
3 Attachment(s)
xsara lui rocko prinde forma:D
|
3 Attachment(s)
terminatzi mah ..parca sunteti copii........avansam la xsara
|
1.Bik3rBoy: din ce stiu eu....e ca masina aia o iesit ff bine avand in vedere ca tu nu te-ai tzinut de cuvant cu unele treburi....
2.aici e forumu TEAM CSR NU cst si alte cluburi deci va rog putzin respect,aici se vb despre masinile noastre si modificarile aduse, pareriii si opinii...dar nici de cum de masinile din cst sau ca ala o umblat nush cat si nush unde..... DECI RESPECT TEAM CSR SAU POVESTITZI PE ALTE FORUMURI PROBLEMELE CARE NU SUNT LEGATE DE ACEST FORUM.... |
Motzu: Poate stii doar versiunea lu ufo, spusa in favoarea lui. Dar poate nu sti faptul ca eu am vorbit cand am vopsit masina prima data cu el, daca o poate face intr'o saptamana si cat imi ia. A zis ca e ok, si sa duc masina de miercuri...am dus masina de miercuri...m'am dus joi de mi'am demontat spoilerul fata...si de masina serios s'a apucat sambata. Sti oare ca mi'a cerut banii inainte sa fie gata masina ? si ca vopsitorul nu a primit banii decat dupa 4 saptamani, si inca mai are datorii ? Sti ca a zis ca imi face masina din nou,...si am umblat dupa el 2 saptamani pe la hala, si m'am dus si tot eu mi'am demontat masina, si mi'am slefuit pe bari ? si ca masina eu mi'am matuit'o in cabina de vopsit ca el nu a fost in stare ? si ca mergeam la hala sa il mai ajut la masina ca el oricum nu lucra la ea, doar imi zicea ca e gata si de fapt nu era facut nimic la piesa respectiva si el pleca prin oras si stateam cate o ora jumate in frig la -cateva grade acolo asteptand dupa el? Si sti ca a doua oara m'a intins aproape o luna sa vopsesc masina ? si ba imi zicea ca e inchis la vopsele, ba ca vopsitorul nu vrea, ba ca nu stiu ce ? Si ca eu am plecat acasa doar in ziua de ajun, pt ca am stat aiurea o saptamana jumate in cluj doar pentru masina pe banii mei... Masina eu mi'am demontat'o, eu am slefuit...el nici nu a fost in stare sa matuiasca masina.. cand a fost vorba de montat am dus'o la hala ca mai aveam cate ceva de facut si el a plecat, si am stat tot singur acolo in frig si am pus la loc...ca el a plecat acasa...
Nu cred ca tu ai mai fi dat nici macar aia 3 milioane in plus care i'am dat eu...si o sa fac o poza la bari, sa vezi cat de bine sunt finisate. E normal sa ii tii partea ca esti din acelasi club cu el, da sincer, nu se face ce face el...si mai sunt si altii patiti ca mine... |
si ufo are masinii tari in spate facute daca e sa vb despre asta....
uitate bine pe forumuri si vezi cate masinii......si catzi din tzara il suna sa le faca una alta....si cate premii iau masiniile facute de el.....deci nu prea ai ce comenta de masiniii facute...... |
Atunci nu spune ca nu m'am tinut de cuvant :) pt ca nu e logic ce spui tu...
|
Eu zic sa o lasam asa...sincer...
|
Quote:
|
ba nu stiu ce tia bagat vopsitorul ala in cap.....dar vopsitorul ala cam face ce il taie capul.....esti si culmea daca nu a fost vopsita bine inseamna ca ufo e de vina ?,,,,uita acuma de 2 saptamani trebuia sa vina vopsitorul ala sa vopseasca o masina si acuma sta acolo la hala ca pe ala il doare la pedala....nu mai fi copil.... ufo asa lucra...are multe lucrari si vrea sa faca la toata lumea intelegetil si voi nu mai fiti asa iritati...ameninti ca vi cu protectia consumatorului crezi ca infrici pe cineva ? stai cuminte ca nu stii cand te alegi cu o rotula de plastic daca ai gura mare ....eu zic ca aici toate partile trebuie sa isi respecte partea si din cate am inteles tu ai cam dat tzeapa ...
|
motzule si Ricko terminati .......e topic de team csr
Biker Boy sa incheiem discutia asta mergeti si povestiti la o cafea |
Quote:
abea astept momentu ala....si apoi sa o mai vopsesc la primavara si cam atat:D |
da te zgarcesti la poze nu gluma
|
v-am mai zis nu e pimp my ride si ufo nu e xzibit :D:D:D:D:D
|
sergiule..inca nu tziai dat foc cu incalzirea aia in scaune ??????
|
Quote:
eu nu am stiut de treaba asta.....incalzire in scaune auzi la el |
e icalzire de renault originala...se monteaza usor...conectezi mufe si te arde la fund:P:P:D
|
.....o inghetzat de frig la hala si o coborat toti sfintii :D pana o montat incalzirea :D
sergiule te poti arde la fund si prin alte metode nu neaparat cu incalzire in scaune ...:D:D:D:D:D:D:D |
da...asa-i:)):))
|
Quote:
dar la cum te cunosc o sa ma arda mai tare buzunarul daca te las sa faci ceva la masina :lol::lol::lol: |
dc spui asta?:(:(:(
|
:lol: ca mi-ai face popcorn din masina
am uitat ,numai la autohtona te pricepi |
4 Attachment(s)
Quote:
|
matza la sfarsitu lunii e gata si fata si spatele:D promit:D
|
Saptamana viitoare iau itp-u si ies cu Euro2-u... de-a latu ;)
Nu mai poluati topicul cu discutii aiurea! Rog un moderator sa stearga posturile care nu au nici o legatura cu Clubul Team CSR |
Quote:
|
baga tare sa o gati pe februarie sa iesim odata la plimbari:D:P
|
17 Attachment(s)
Ieri, 20.02 @ CSR HQ
Vine primavara...stay tuned :P |
da..vine primavara incepe sezonul evenimentelor..
|
iep....vine vine 8)
|
pfai abea astept primul tuning show...:D
|
Pozele au fost facute pe 19? adica in ziua cand am fost eu p-acolo?! hehe, sa zic ceva de UFO? ceva reclama?!:P
|
pozele au fost facute in 20 domnule Antilles:lol:
|
1 Attachment(s)
SKODA LOW STYLE....WITH BLACK WHELS
|
Quote:
|
bine domnu vb dupa ce e gata:D
|
Quote:
|
la masina mea dc nu a-ti facut poze?
:evil::evil: |
sa facut poze doar la masinile afara paskany!!!!!
|
Quote:
|
ce amuzant mai jiji=)):D
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:50. |
- Copyright 2026 4Tuning