![]() |
Re: Matizul ALBASTRU (MKI)
1 Attachment(s)
sau:-?,
M-am gandit Robert dar inca nustiu:???: |
1 Attachment(s)
Incearca asa atunci...:-)
|
Albe nu vor fi decat acele:D:D:D cifrele vor fi albastre/rosii si liniutele mici la fel, dar nustiu daca sa las de la 100 rosu sau sa las ca inainte:-?
|
1 Attachment(s)
Cam gata, mai am sa rezolv umbrele si gata:D pareri?:D
|
Smecher ma ;) bvo ;)
|
Frumos,frumos pustiule. M-am bagat si eu la interior ca doar a venit frigul...sa vad ce iese si la mine! Bafta acolo ;)
|
Quote:
Quote:
|
Man ai trecut ieri pe langa mne..de abea am avut timp sa intorc capul dupa tne :lol:deaia te numesti pustiu_"FUG" ? :lol:
|
Andrei stii cum fuge asta ? Pfoai de mine...daia ii zice "fug" de la masinuta teleghidata (si ca sa il oftic si mai tare ca n-are toba :lol:). Alo,alo baiatu cu masina teleghidata da-te din fata mea (tare faza asta ma...)
Vazut ieri masinuta mai de aproape. Imi place cum au iesit ceasurile. Bravo pustiule...hai dai bataie in continuare |
Am vazut ca fuge..mai avea putin si isi lua zborul :lol:
|
Quote:
Quote:
Dau bataie la SOUND :))) ala de jos=)) Quote:
|
Quote:
|
Aaa cand am plecat? pe la 21:si ceva?, inseamna ca eu eram, am plecat ceva mai devreme am avut o problema si a trebui sa plec mai repede, cu aceasta ocazie imi cer scuze si fata de cei din DreamWorks:sad:
|
Da man.:yes:.atunci :D vezi k u erai
Vitezomanu Gica si`a luat masina mica (matiz) :lol: |
3 Attachment(s)
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
O poza cu ceasurile montate...nustiu dar mie imi plac mult:D |
Si mie imi plac ;)
Ai un + de la mne :arrow: |
Merci:-)
S-a prezint viitorul pentru asta mica :lol: -bare clean neaparat( am facut bara spate ca dracu si clar trebui sa le vopsesc iar si daca tot le vopsesc sa le fac si clean) -deschidere portbagaj electric -suspensie( ori arcuri sport ori arcurile stock comprimate) -toba -modificare portbagaj -vopsit iar si aripa dreapta:( -jante dar ceva pe 13" -interior terminat(fetele de usi etc) si cam atat cred...Spor la treaba s-a am :)) |
Spor la treaba si $$...ca trebuie si $$ .. ;)
|
1 Attachment(s)
Quote:
Cum ar fi, vreau sa colantez manerele exterioare cu 3M dar in niciun fel nu vrea s-a stea. Cu ce s-a dau pe manere inafara de vopsea( nu tine se ridica autocolantul in cateva zile) O poza cu manere colantate |
Spritz-chit si dupa vopsea si nu se mai dezlipesc ever! :D
|
Nu merge cu vopsea, se ridica autocolantul in zona aceea unde bagi mana ca sa tragi de clapeta, acelas efect ca la capota!:(
|
1 Attachment(s)
Semnale stil american:lol:
|
prea multe lumini asa in fata.... numai pe tiruri am vazut asa multe luminite....
|
Quote:
|
Cred ca se refera la faruri + semnale + proiectoare - toate in aceleasi timp.
Oricum, proiectoarele sunt bune de folosinta doar pe conditiile de ceata. In rest, sunt obositoare pentru ceilalti participanti in trafic - pe conditii normale meteo. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
M-a rog fiecare cu gusturile sale....pozitiile in semnale a fost un moft de al meu..proiectoarele le folosesc mai mult inafara de localitati cam indiferent de anotimp, pentru ca dupa modificarile suferite(lupe) bat foarte mult in lateral si m-a ajuta s-a vad daca nu se pregateste vre-o gaina/caine/om turmentat ceva s-a se lanseze:))
La bord am folosit, multe leduri si plastic colorat tot la fel de mult:-) |
Imi place pustiule...dar sincer sa fiu dadeau si mai bine cu semnalele alea negre stii cat imi plac alea mie. De cand le-am vazut ti-am zis sa le pui...apropo le-ai vandut? Daca nu baga mare si monteaza-le ca o sa arate bine rau
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Ar da bne cu semnalele negre ;)
|
hai pustiule ... sa te vedem in continuoare cu ideei bune si cu chef de munca
|
Nu trebuia ma sa le vinzi... dadea prea marfa la tine! :cry: Hai baga mare si pune folie pe astea ca sa-ti speli pacatele :D Apropo, daca vii vineri la Sun Plaza sa o speli si tu :lol:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Pun folia zilele astea..timp s-a imi fac:lol: |
Asa :D si sa vedem si deschiderea aia 8)
|
1 Attachment(s)
Ar venii bine si asa bordul nu crezi...?!:twisted:
|
Quote:
Quote:
|
Cine are de vanzare plasa de bara de logan MCV? rog s-a imi spuna aici sau intr-un p.m. multumesc:D
|
Cam gata, montat si deschidere portbagaj electric azi dupa 6-7 ore :))) de munca:lol:, deci butucul v-a disparea in favoarea...ramane surpriza:lol:
Next:O alarmuta performanta sper ca vineri s-a o si montez Jante sper tot saptamana asta Fetele de usi s-a le termin tot saptamana asta :)) Cam atat pentru saptamana aceasta:lol: si intrebarea pentru plasa ramane valabila:sad: |
Quote:
|
Butucul v-a disparea( oricum numai este functional, l-am deconectat :)), in locul lui v-a aparea altceva:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:53. |
- Copyright 2026 4Tuning