Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   VERSUS/PROVOCARI cu masini din Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/12751-versus-provocari-masini-brasov.html)

ph88bas 08-02-12 16:43

Re: VERSUS/PROVOCARI cu masini din Brasov

alte masini decat cele 3 nu ami exista in brasov? decat un golf o fabia si o corsa? si cateva honde spectatoare?
hai sa vedem ce aveam acolo la 200cp plus minus...si de aici incepem provocarile

tzutzu.2009 08-02-12 18:37

Quote:

Originally Posted by ph88bas (Post 4870938)
alte masini decat cele 3 nu ami exista in brasov? decat un golf o fabia si o corsa? si cateva honde spectatoare?
hai sa vedem ce aveam acolo la 200cp plus minus...si de aici incepem provocarile

Basule tata ai aparut in romanica? Provocarea mea e una serioasa ma. Totusi, consider ca nu este un timp potrivit pt a ne incerca acum. Eu zic sa asteptam vreme mai buna si temperaturi mai mari sa avem si aderenta.

ph88bas 08-02-12 19:41

Quote:

Originally Posted by tzutzu.2009 (Post 4871196)
Basule tata ai aparut in romanica? Provocarea mea e una serioasa ma. Totusi, consider ca nu este un timp potrivit pt a ne incerca acum. Eu zic sa asteptam vreme mai buna si temperaturi mai mari sa avem si aderenta.

asta am zis si eu mai sus....sa asteptam vreme mai buna mai calda, sa ne punem masinile la punct....ca din punct de vedere al aderentei, nu am probleme k nu am asa putere mare k voi, eu am aderenta si pe apa lol

tzutzu.2009 08-02-12 20:58

Quote:

Originally Posted by ph88bas (Post 4871351)
asta am zis si eu mai sus....sa asteptam vreme mai buna mai calda, sa ne punem masinile la punct....ca din punct de vedere al aderentei, nu am probleme k nu am asa putere mare k voi, eu am aderenta si pe apa lol

Imi place modestia ta cand vine vorba de puterea corsei :)).
Skoda mea nu va avea putere mai mare decat corsa, problema e ca are 1300 kg, aproape dublu decat corsa :)))

ph88bas 09-02-12 06:46

Quote:

Originally Posted by tzutzu.2009 (Post 4871562)
Imi place modestia ta cand vine vorba de puterea corsei :)).
Skoda mea nu va avea putere mai mare decat corsa, problema e ca are 1300 kg, aproape dublu decat corsa :)))

vedem noi ce iese!!!

dar hai sa vedem ce pretendenti mai avem la categoria +/- 200cp!!!:evil:

450yfz 09-02-12 09:36

Basule,aici pe forum nu gasesti provocari,trebuie doar sa iesim seara in haita cu masinile si sa mergem prin oras asa incet,acum mai nou se strange lumea pe la OMV sau parcare Real si acolo masini dinastea bombe (lol) care se dau pana la 300 la ora si vor sa mearga pe autostrada.Vorbesc din ce am patit eu!

xedos6 09-02-12 15:22

numai gura e de bas...ar trebui toti sa ne distrugem masinile(sa le demontam farurile,fetele de usi,scaunele,si portierele si capota daca e nevoie sa o usuram mai mult:)ca sa ne intrecem cu el! unii mai folosesc masinile zilnic...nu doar ca sa se laude ca se intrec cu oricine.
de ce nu va place gheata?...doar ambele masini se vor intrece in aceleasi conditii vitrege?...ideal ar fi sa existe intreceri pe circuit ca in linie dreapta stie sa mearga oricine...si e normal sa te lauzi cand te intreci cu masini mai slabe ca raport putere/kg...mie imi plac si liniutele dar sa fie intre masini apropiate ca putere...sau c masini mult mai puternice ca sa vezi diferenta cu care te intrece unul cu 100cp mai mult ca tine.
mie mi-ar fi rusine sa ma laud ca am batut o masina mult mai slaba ca a mea!
oricum...eu observ ca e doar un topic teoretic...in afara de liniutele oficiale nu cred ca se prea intrece lumea.
mie mi-ar placea sa vad si focusl rs cum decoleaza de langa mine!:)
intrecerile ar trebuie sa fie amuzante...de placere...dar se pare ca unii copii sunt prea orgoliosi si se cred inca in NFS.

ph88bas 09-02-12 15:44

Quote:

Originally Posted by xedos6 (Post 4872723)
numai gura e de bas...ar trebui toti sa ne distrugem masinile(sa le demontam farurile,fetele de usi,scaunele,si portierele si capota daca e nevoie sa o usuram mai mult:)ca sa ne intrecem cu el! unii mai folosesc masinile zilnic...nu doar ca sa se laude ca se intrec cu oricine.
de ce nu va place gheata?...doar ambele masini se vor intrece in aceleasi conditii vitrege?...ideal ar fi sa existe intreceri pe circuit ca in linie dreapta stie sa mearga oricine...si e normal sa te lauzi cand te intreci cu masini mai slabe ca raport putere/kg...mie imi plac si liniutele dar sa fie intre masini apropiate ca putere...sau c masini mult mai puternice ca sa vezi diferenta cu care te intrece unul cu 100cp mai mult ca tine.
mie mi-ar fi rusine sa ma laud ca am batut o masina mult mai slaba ca a mea!
oricum...eu observ ca e doar un topic teoretic...in afara de liniutele oficiale nu cred ca se prea intrece lumea.
mie mi-ar placea sa vad si focusl rs cum decoleaza de langa mine!:)
intrecerile ar trebuie sa fie amuzante...de placere...dar se pare ca unii copii sunt prea orgoliosi si se cred inca in NFS.

iara tu?cinee te cunoaste pe tine sau cine te-a vazut vreodata?
hai s ane cunoastem si noi cu tine... o data!
si promit k vin cu o maisna ne-distrusa!:lol:
si dak toti zic k esti militian.....ma dau eu cu tine..sa vedem ce imi faci? poate s aimi iei caii d ela bicicleta!
prea aberezi de ceva vreme si nu puteam sa te iert!

cine t

ph88bas 09-02-12 15:47

Quote:

Originally Posted by 450yfz (Post 4872248)
Basule,aici pe forum nu gasesti provocari,trebuie doar sa iesim seara in haita cu masinile si sa mergem prin oras asa incet,acum mai nou se strange lumea pe la OMV sau parcare Real si acolo masini dinastea bombe (lol) care se dau pana la 300 la ora si vor sa mearga pe autostrada.Vorbesc din ce am patit eu!

asa facem !!!:evil:
dar mergem pe autostrada in Germania? k numai acolo este no speed limit!!

alex racer 09-02-12 16:13

o sa apar si eu curand.....mai am un pic:)

ph88bas 09-02-12 16:14

Quote:

Originally Posted by alex racer (Post 4872769)
o sa apar si eu curand.....mai am un pic:)

secretosule...spune-ne ce pregatesti, masina motor cai

alex racer 09-02-12 16:21

VR6......:)

ph88bas 09-02-12 16:22

Quote:

Originally Posted by alex racer (Post 4872789)
VR6......:)

bravo.... dar pune si turbo pe el

alex racer 09-02-12 16:26

asta prin vara am de gand .....sau compresor....mai vedem deocamdata abia ieri iam auzit glasul....saptamana viitoare sper sa pot pleca cu el

450yfz 09-02-12 19:47

am impresia ca vorbiti prea usor de turbo pe vr6,daca ati sta macar 10 min pe internet si ati face o scurta documentare despre functionarea corecta si buna a unui motor vr6 cu turbo,o sa vedeti ca fara 5000 de euro asa pe putin nu aveti ce discuta.Eu unul m-am documentat si stiu despre ce vorbesc,sa se inteleaga bine un vr6 turbo sa mearga bine,nu ca ala de pe forum ce vroia 4000 si mergea in 2 pistoane!

Yackone 10-02-12 09:57

Quote:

Originally Posted by ph88bas (Post 4872125)
vedem noi ce iese!!!

dar hai sa vedem ce pretendenti mai avem la categoria +/- 200cp!!!:evil:

Cu putin noroc si multa dibacie, prin vara subscriu si eu la provocari de genu;)

xedos6 15-02-12 23:14

nu iti iau caii de la opel...poate doar sa te invat sa scrii mai frumos:)
ce legatura are meseria omului? de aia nu ai vrut sa te intreci cu mine anul trecut ? ai tot zis ca vrei dupa care te-ai sucit ca e prea slaba masina.
mie imi place sa ma intrec si cu masini mai tari...desi inca nu am participat pana acum la vreo liniuta...doar am plecat mai tare de la semafor si in curbe am impins de la spate masini de cateva sute de cp.
daca eram un militian de care sa iti fie frica...aunci toti din codlea si cei din halchiu care mai trec prin codela ramaneau fara talon sau macar fara cateva puncte...nu te stresa!...mai vezi ce mai poti demonta de pe masina ...ca sa nu te intreaca nimeni!:) incearca sa lasi etrierii de frana si volanul macar!:)
pacat ca nu se fac intreceri pe circuit...ca in linie dreapta si bunicul meu stie sa mearga...nu e asa sfaraiala sa schimbi vitezele la o anumita turatie...mai ales ca unii au si automata.
ps: am scris la laptop cu lumina inchisa...si tot pare mai frumos textul meu:)

ph88bas 03-03-12 18:34

Quote:

Originally Posted by xedos6 (Post 4883077)
nu iti iau caii de la opel...poate doar sa te invat sa scrii mai frumos:)
ce legatura are meseria omului? de aia nu ai vrut sa te intreci cu mine anul trecut ? ai tot zis ca vrei dupa care te-ai sucit ca e prea slaba masina.
mie imi place sa ma intrec si cu masini mai tari...desi inca nu am participat pana acum la vreo liniuta...doar am plecat mai tare de la semafor si in curbe am impins de la spate masini de cateva sute de cp.
daca eram un militian de care sa iti fie frica...aunci toti din codlea si cei din halchiu care mai trec prin codela ramaneau fara talon sau macar fara cateva puncte...nu te stresa!...mai vezi ce mai poti demonta de pe masina ...ca sa nu te intreaca nimeni!:) incearca sa lasi etrierii de frana si volanul macar!:)
pacat ca nu se fac intreceri pe circuit...ca in linie dreapta si bunicul meu stie sa mearga...nu e asa sfaraiala sa schimbi vitezele la o anumita turatie...mai ales ca unii au si automata.
ps: am scris la laptop cu lumina inchisa...si tot pare mai frumos textul meu:)

te astept
cu volvo s60 diesel, cu corsa stric benzina degeaba

ph88bas 04-03-12 18:58

Quote:

Originally Posted by ph88bas (Post 4912295)
te astept
cu volvo s60 diesel, cu corsa stric benzina degeaba

nimeni si nimik la interal?

450yfz 05-03-12 17:40

Auzisem ceva de o ibiza galbena tdi care oarecum ma provoca pe mine,se pare ca nici macar pe Tzutzu nu il intrece!

cata.tatuc 05-03-12 18:10

ba basule esti nebun!!!!cu datu asta!!!vz ca o iesit calendaru dre!yo zic ca mai bine provoci acolo!!!

ph88bas 05-03-12 19:22

Quote:

Originally Posted by cata.tatuc (Post 4915738)
ba basule esti nebun!!!!cu datu asta!!!vz ca o iesit calendaru dre!yo zic ca mai bine provoci acolo!!!

era p[t xedos6 si i-am raspuns la provocare cu o masina de 1700kg nu cu corsa care are 400kg

ph88bas 05-03-12 19:23

Quote:

Originally Posted by 450yfz (Post 4915668)
Auzisem ceva de o ibiza galbena tdi care oarecum ma provoca pe mine,se pare ca nici macar pe Tzutzu nu il intrece!

care care?
:twisted:

IL Capo 06-03-12 08:30

Quote:

Originally Posted by ph88bas (Post 4915931)
era p[t xedos6 si i-am raspuns la provocare cu o masina de 1700kg nu cu corsa care are 400kg

A avut mereu 400 kg sau a ruginit peste iarna ?

ph88bas 06-03-12 11:30

Quote:

Originally Posted by IL Capo (Post 4916828)
A avut mereu 400 kg sau a ruginit peste iarna ?

masina din octombrie e in garaj la caldurik,asa k nu are treaba cu rugina

Yackone 06-03-12 11:33

Provoc si eu orice Lamborghini sau orice alta masina cu lambodoors la un mic "contest"- Cui ii se ridica mai sus? (usa,bineinteles).

450yfz 06-03-12 11:43

Quote:

Originally Posted by ph88bas (Post 4915936)
care care?

era una galbena facuta de Haplea,au deschis si club dieselcars Romania,cica vreo 240 de cai,180 de cai numai din mecanica,vorbele erau ca masina asta o sa bata asa pretinsele masini de 300 de cai din Brasov!

ph88bas 06-03-12 11:55

Quote:

Originally Posted by 450yfz (Post 4917116)
era una galbena facuta de Haplea,au deschis si club dieselcars Romania,cica vreo 240 de cai,180 de cai numai din mecanica,vorbele erau ca masina asta o sa bata asa pretinsele masini de 300 de cai din Brasov!

pai sa te bata k prea suferi cu hergheliile tale:lol:
sa vina calduraaaaaa

All times are GMT +2. The time now is 04:50.

- Copyright 2026 4Tuning