![]() |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
buna ziua...un set sau mai exact 4 buc de geamuri ptr faruri de 1310 modelul cu 4 faruri rotunde cit costa...clare,vreau sa trec la lupe
|
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
scuze de dublu' post...am rasfoit topic-ul si am gasit 60 set-ul vreau si eu doua set-uri sau 4 buc...adresa brasov,caramidariei 4 service transinvest,dirvariu ion 0758292901
multumesc p.s cu fan curier sau orice alt curier,nu dispun de timp sa merg la posta:oops: |
Quote:
am notat comanda dvs si urmeaza sa va contactez dupa ce o termin. Multumesc. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Ma intereseaza un set de sticle clare pt 1310 CN4 (zambet), in cazul in care a mai fost postat daca se poate sau nu si pretul in posturile anterioare nu am verificat si imi cer scuze.Astept raspuns.Stima
|
cat cereti pe 2 sticle de far golf3?
|
Quote:
imi pare rau dar nu am matrite pentru acest model fiindca nu am cerere in schimb daca doriti va pot executa daca imi puteti furniza 1 set de geamuri oem sa le pot matrita iar primul set iese la 200 Ron. Stima. Quote:
am si un topic special dedicat acestui model in care o sa gasiti toate informatiile necesare : https://forum.4tuning.ro/501-anunturi...-golf-3-a.html Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
4 Attachment(s)
au ajuns...atent ambalate si fara greseala,recomand...
un upp de la mine:-) |
Quote:
Stima ! |
3 Attachment(s)
Salut,
Am o laguna 2 cu farurile ca in poza de mai jos,si un set de lupe din faruri de laguna 3 ptr faza scurta credeti ca putem sa le casatorim? Multumesc |
Quote:
se poate face uniunea iar ca cost se ridica undeva la 400-500 Ron. Pentru alte nelamuriri va stau la dispozitie. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Salut! Ma intereseaza 2 geamuri clare pt opel calibra. Se pot face? La ce pret? Multumesc!
|
Quote:
gasiti in acest post toate informatiile necesare : https://forum.4tuning.ro/500-anunturi...ml#post5077367 Pentru alte nelamuriri va stau la dispozitie. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
salut pentru solenza 2 sticle clare gasesc.stima!
|
Quote:
imi pare rau dar nu am matrite pentru Dacia Solenza in schimb se poate executa daca imi puteti furniza 2 sticle oem iar pretul pentru primul set de geamuri clare este de 200 ron. Pentru alte nelamuriri va stau la dispozitie. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
157 Attachment(s)
Up^^ pentru produsele pentru daciute !
________________________________________ Intre timp : un proiect realizat pentru piticul meu - aka arena de bayblade reconditionat stop Fiat Doblo executat set geamuri proiectoare passat B4 executat set geamuri clare Cielo reconditionat geam semnalizator moto reconditionat stop renault kangoo reconditionat stopuri renault megane break executat geam far VW Transporter executat geam far utilaj si reconditionat rama de plastic reconditionat si executat geam far autobus Mercedes reconditionat bara opel meriva executat geam pozitie oglinda exterioara Fiat executat carcasa publicitara auto neinscriptionata reconditionat carcasa si executat geam far camion IVECO reconditionat si executat geam proiector camion DAF executat set geamuri semnalizatoare camion Mercedes executat set geamuri clare Cielo executat set geamuri clare Golf 3 executat geam far camion Man reconditionat si executat geam stop Range Rover Voque executat set geamuri clare dacia 1310 executat geam clar Golf3 executat capac dispersor suport superior ski polish far Fiat Punto reconditionat si executat geam far Ford Maverick executat geam proiector Laguna executat geam stop auxiliar de pe usa spate duba reconditionat stop stop Iveco executat geamuri stop autobus executat geam proiector Man reconditionat si executat geam bord moto polish set faruri Bmw x5 reconditionat interior set faruri VW T5 executat geam proiector Mercedes Eclasse executat geam proiector Iveco Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Salut Peter ,
Faruri , semnale + proiectoare , toate clare pentru un Cielo , la ce pret ar ajunge. Multumesc, https://www.4tuning.ro/images/Daewoo-...Cielo-1500.jpg |
Quote:
pentru Daewoo Cielo execut doar geamuri clare pentru faruri si ies la 150 Roni setul. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Buna seara Peter.
As dori si eu un pret pentru urmatoarele. Pentru o dacia 1310 cn3. Semnzalizari 'albe'+sticla clara faruri+sticla clara proiectoare. Si as dori sa stiu daca te ocupi si cu lupele.Astept un raspuns. |
2 Attachment(s)
salut, poti face si plastic care sa pastreze imaginea de fabrica, cu acele dungi/striatii de pe partea interioara a semnalului?
|
Quote:
ma ocup doar pentru modelul CN1 - semnale clare sau mate complecte (carcase si geamuri + becuri portocalii) 98 roni; - set geamuri clare faruri Dacia Cn1 90 roni; - geamuri pentru proiectoare nu am executat inca deci nu stiu la ce sa ma astept; - legat de lupe va pot recomanda cele minimorimoto model H4 cu bec D2S sau H1 iar manopera montajului lor nu ia mai mult de 150 ron. Pentru alte nelamuriri va stau la dispozitie. Stima ______________________________________ Quote:
Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
sal pentru o corsa b la ce pret??
|
Quote:
specificati ce anume va intereseaza mai exact, multumesc ! Stima Hadobas Peter |
Quote:
|
Quote:
va pot servii daca imi puteti furniza un set de geamuri oem ca sa pot realiza matritele necesare crearii noilor geamuri clare. Pret 200 roni. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
1 Attachment(s)
buna,cat costa un set pentru proiectoarele la laguna ce aun in poza numai clare fara dungi,sa imi faci un set si sa il trimiti le montez eu.
|
ma intereseaza pentru un passat fab 94(intermediar) breack sticle faruri,sticle proiectoare si semnalizari, lampile spate(sunt 4 bucati-2 pe haion si 2 pe aripi) pentu lempile spate m-ar interesa si bucati de plecs cu care sa inchid luciul si sa le pet vopsi peste care sa aplic sticla clara.
de montaj ma ocup eu. doar o sticla la un proiector este sparta in rest toate sunt ok. le pot trimite daca este nevoie de matrita doar ca vreau sticlele originale inapoi ma intereseaza pret pt toata lucrarea dar si seporat |
Quote:
cred ca am discutat deja telefonic cu dvs si va astept cu plasarea comenzii. Stima _________________________________ Quote:
pentru modelul passat B4 (35i) va pot ajuta cu urmatoarele : set geamuri clare faruri 150 roni ; set geamuri proiectoare 40 roni ; set geamuri semnale 40 roni ; setul de 4 buc geamuri de stop 300 roni. Pentru alte nelamuri va stau la dispozitie Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
1 Attachment(s)
Va salut! Ma puteti ajuta cu un set de semnalizari , sa fie albe? eventual usor matuite/ gri foarte deschis la Rav4. Ma refer la semnalizatoare din bara fata. Atasez foto. Va multumesc.
|
Quote:
va pot ajuta cu executia unor noi geamuri iar ca pret informativ 80-100 roni si ca sa pot executa lucrarea o sa am nevoie de ambele semnale complecte. Pentru alte informatii va stau la dispozitie. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
124 Attachment(s)
Aveti Pm cu totii !
__________________ Up cu produsele pentru daciute ! __________________ Intre timp : - executat reconditionat geam far Moto Yamaha R6 - executat set geamuri Daewoo Cielo - executat carcase Scoala si Examen Auto - executat set geamuri far Mercedes Actros - reconditionat stop Nissan Sylvia - executat set geamuri proiectoare VW B4 35i - reconditionat stop Renault Kangoo - reconditionat stop Mitsubishi Pajero - curatat far Mercedes B-Classe - executat set geamuri clare VW Passat B4 35i - polish set faruri Opel Astra G - executat set geamuri proiectoare Mercedes Actros - executat geam far si semnalizare Volvo Pickup - executat geam far Audi 80 - reconditionat si executa geamuri de stop si semnalizatoare Volvo 480 - executat geam far Mercedes Actros - executat modificare girofar auto-camioane - executat geam far autobus Mercedes - reconditionat stop Iveco - reconditionat semnalizator din oglinda exterioara Ford Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
salut ,pentru o solenza cat costa doua geamuri clare pentru faruri?
|
Quote:
imi pare rau dar nu am matrite pentru acest model. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
salutare
nu am citit tot ..tipmul si alte impedimente intrebare 1 ? niste geamuri ptr dacia sport se poate (cele spate) intrebare 2? daca va dau eu anumita forma (doar desenata..nimic fizic) se poate exacuta ..mai exact stopuri spate multumesc |
Quote:
pentru modelul 1310 nu execut dar pentru suma corecta sunt dispus sa va execut. Detailati ce anume doriti mai exact si va spun eu ulterior de ce am nevoie sa pot executa si pretul, aici sau pe mail [email protected]. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
2 Attachment(s)
Salut . Atasez niste poze si ceva dimensiuni
160 mm latime , 70 mm inaltime Multumesc |
Quote:
imi aduc aminte acum si da! va pot ajuta. Pret 90 roni perchea de geamuri si o sa am nevoie de cele 2 rame sa le tot fac montajul. Pentru alte nelamuriri va stau la dispozitie. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
salut. m-ar interesa si pe mn 2 sticle pt faruri pt un astra g ms mult
|
2sticle pt Solenza?
|
Quote:
imi pare rau dar nu ma mai ocup de Astra G. _________________________ Quote:
de Solenza nu ma ocup deocamdata ! Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
184 Attachment(s)
Up! la produsele pentru daciute !!!
Intre timp una-alta ... Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
| All times are GMT +2. The time now is 01:13. |
- Copyright 2026 4Tuning