![]() |
Re: Need for Speed: Pro Street
Cu alte cuvinte tuningu masinilor o sa fie mai complex
|
1 Attachment(s)
A new video of Need for Speed ProStreet was published - this time featuring the career mode.
Street-Racing is getting more organized and this time EA follows this trend in Need for Speed ProStreet. You don't drive around in the neighborhood anymore, you're now competing at the world stage. In the careermode you have to dominate in four street-racing styles, in order to be accepted as the new "Street King": Drift, Drag, Grip and the new mode Speed-Challenge. |
Cariera jocului cred ca o sa semene cu cea din NFSHP2
|
stie cineva o sa mai existe supercaruri in joc? din ce am vazut nu s-a pomenit nimic de ele..
|
6 Attachment(s)
S-au mai adaugat cateva masini pe lista oficiala. Printre ele se numara:
- 1999 Nissan Skyline R 34 - 2006 Lexus IS 350 - 1989 Nissan 240 SX (S13) - 2006 Acura RSX - 2006 Porsche 911 (997 Gen) Turbo - 2006 Lotus Elise |
Cam cat o sa ocupe jocu pe hard? (vreau sa aud shi eu pareri)
|
Quote:
|
si cam ce cerinte o sa aiba???
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
nu o sa ocupe instalarea in nici un caz mai mult de 8 GB..
|
Si Jocu instalat camvreo 10GB
|
ce probleme va faceti voi... cat ocupa ! Eu m-as gandi daca merge jocul ! O sa ocupe 6,7 gb, mai mult nu cred ! Si cred ca va merge si pe DX9 :wink:.
|
inca un film despre carierahttp://www.gamespot.com/video/941615/6176928/need-for-speed-prostreet-official-movie-5
|
scz penu asta
http://www.gamespot.com/video/941615...ficial-movie-5 |
AWESOMEEEE :O:O park imi place mai mult acu :D deabia astept sa apara =P~
|
Quote:
|
ai pus punctul pe i.... si mie mi se pare putin aberant....
|
In legatura cu cursele Drag chiar dak au scos traficu sunt sigur cava fi greu pt ca vor incerca sa faca mai complicate controlul, schimbarea vitezelor
|
o sa ai riscu sa pierzi tractiunea (rwd) si sa supra vireze... si sa te rasucesti cu masina daca nu o controlezi
|
5 Attachment(s)
new photos
|
mi se pare cuidata faza ca dupa ce masina se ridic de la sol , se lipeste instantaneu la contactul cu solul
|
Quote:
|
exact, macar stii ca e vorba despre acelasi EA ca pana acum.. sunt asa mandru :D
|
orcum jocu ii in constructie,se pot schimba multe in 3luni !!!nu zi hop pana nu sari:lol: :lol: :lol:
|
boaring:blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: http://www.gamespot.com/video/939664...et-interview-1
|
Quote:
|
Quote:
|
Avem un nou clip, cu o cursa in care este condus Nissan-ul Skyline Proto :arrow: http://www.gamersyde.com/stream_4272_en.html ... nu prea imi place ce vad, parca damage-ul ala e ca pe masinile de politie din Most Wanted ...
Si mai avem unul :arrow: http://www.gametrailers.com/player/23885.html ... iar zboara RX-7-ele !!! :???: |
controlu masini ii varza
|
Quote:
|
Oxide... stai calm... nu tre sa ill joci... ca sa iti dai seama din film ca o sa fie o mare bazaconie.... si cu asta basta...
EA cred ca vor face controlul mai realistic... din ce se vede in film... controlul/fizica e la fel.. ba din contra e facuta mai mult sa ne amageasca.... Ce pot sa zic... probabil ca tuning-ul/costumizarea jocului va fi un punct forte... probabil ca Drag racing o sa fie ceva interesant... dar in rest same old same old. |
Quote:
|
Asta e . Fac shi cei de la EA ce pot
|
Am curaj sa fac pariu.. ca daca ar scoate (oricare firma) un joc... care sa includa fizica LFS, costumizare/modificare a NFS, modificare/tuning SLRR(la motor) si metode de showcase a masinilor...... cred ca ar fi best seller.... ahh si varietate mare de masini (gt4)
Eu zic ca ar fi best seller... chiar as cumpara jocu original. |
Stii ca asta nu prea se poate (decat toate firmele "s-ar unii' Si ar face un joc cu ce e mai bun de la fiecare)
|
Quote:
trebuie doar mai multa seriozitate shi ambitzie din partea producatorilor...detaliile sunt cele care pun jocul in top...NFS a dat impresia oricarui copil ca poate conduce la fel in realitate ca shi in joc :| invit NFS-ishtii sa joace LFS ca sa intzeleaga ca NFS e incredibil de ireal la capitolul handling/simulare...kinderii sunt atrashi de fantezie shi grafica 'bling-bling' , acesta fiind motivul pt care NFS va face victime intotdeauna...;) bafta ! :D |
macar de ar face controlul masinii ca in TDU.. dar neah..
|
Quote:
Quote:
|
Ea games nu cred ca va face niciodata un simulator..de cand au vazut ca au succes si se vand jocurile de genul arcade nu cred ca o sa mai incerce altceva...nu toata lumea poate sa joace un simulator , dar toata lumea poate un arcade.. si pentru asta este NFS, pentru a da efectul de viteza , tuning etc
|
din pacate,drag-ul o sa fie putin ciudat...Ganditi-va un Scion duba,pe doua roti...Dar tot astept jocul cu nerabdare
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:41. |
- Copyright 2026 4Tuning