![]() |
Re: Golf 4 - My Angel!
Quote:
|
Quote:
Stii doar ca sunt incapatanata :D Capul sus si da-i bataie, ca nu am nici un pic de indoiala ca nu o sa o scoti din nou asa cum era candva ;) |
ceva nou ?:D
|
Multumesc din suflet clubului " golf-club" pentru surpriza facuta ieri la intalnire ... sincer nu ma asteptam
...din putinu lor au strans o suma de bani (enorma pentru mine) pentru a ma ajuta in refacerea "tarfei" ... nu stiu,cuvintele nu isi mai au rostul ... :cry: |
si noi iti multumim ca ai venit la intalnire aseara si speram ca in curand vei reveni pe sosea cu frumusete de masina ce ai, si data viitoare sa radem si mai mult ca aseara :P
|
"Tataie":D stiii ca noi te iubim 8):D:lol:
|
foarte frumos gestul,felicitari clubului si tie jock ca continui
|
felicitari clubului golf..pentru gest :)...nu exista multi ca voi..mai rar asa oameni..capu sus jock , fiarele se indreapta...e pacat ca ai pus mult suflet si timp in masinuta asta .si succes
SI MULTUMIM LUI MAGOS FIINDA NU INCHIDE TOPICUL |
Jock...ce faci? Ne-ai abandonat? Nu ne mai spui nimic de masina?
|
Sambata ma duc la masina sa vad ce si cum...nici eu nu stiu prea multe
...am promisiunea ca va fi gata pe partea de tinichigerie.....urmeaza partea mecanica ..o sa fac si poze |
hai ca daca iese cat de cat bine dau eu o ceafa de pui mai in sange ashea :D
|
...nu accept "cat de cat" ;) ...pana nu o vad "linie" , nu ma las 8)
...apropo ,... Cumpar una bucata janta tabla pe 16 cu cauciuc 50% bun ...prinderea 5x100 ..astept oferte ..anunt valabil doar in Bucuresti tel. 0763610124 |
ceva poze cu ce ai mai facut in ce stare ii masina ?
|
...din pacate nimic nou :cry: ....un pas in fata ,doi inapoi
|
sa termin cu bacu ... si cand este si pictorash liber venim sa punem bascula si tot ce mai e peacolo ...
|
...am vorbit cu un mecanic....mersi oricum
|
jock am vazut azi un golf exact ca si a tau :) aproape,dar repede am sarit la numar sa vad nu esti u :))
|
ce se mai aude? :D in ce stadiu sunt lucrarile? cel mai greu mi se pare faptul ca stalpu' din dreapta si plafonu' au fost deplasate, acolo ar putea sa se "cunoasca". Dar speram cu totii sa nu fie asa :D hai doamne ajuta!
|
Se pare ca Jock ne minte asa un pic. A zis ca pana sambata (saptamana trecuta) ne pune ceva poze noi, dar se pare ca n-a pus nimic. S-a intamplat ceva Jock?:?:
|
pai o avea omu treaba voi credeti k ii arde de forum acum. ar trebui sa il lasam sa puna cand are timp chiar dak a spus k sambata pune poze....:chillpill;-)
|
Depinde si el de meseriasi, credeti ca-i asa usor?:cry:
|
Quote:
|
Poate voia sa spuna ca a vazut unul modificat cum era al lui jock inainte de sifonare, nu cred ca a avut vreo intentie rea...
|
u chiar crezi ca asa imi vine dintr`o data sa il jignesc din moment ce il respect?
inainte de accident ma refeream,scz de exprimareeeeeeeee |
Quote:
Scuze de offtopic.:oops: As ruga un moderator sa-mi stearga posturile acestea. |
Quote:
...din pacate intampin numai probleme ...acum sunt fortat/obligat sa imi iau masina din curtea in care a fost dusa dupa accident...daca esti baiat bun ,lumea te ia de prost ,da stiti asta ...acum trebuie sa trag tare sa "inchid" masina ca sa o pot muta de acolo ... in proportie de 60% masina este gata ....:sad: Quote:
|
B_60UPE , multumesc mult pentru rezerva ....raman dator
...sper ca in maxim doua saptamani sa o inapoiez Multumesc mult |
stai man linistit si rezolva-ti treaba. bafta
|
...azi am fost la masina .....o stiti cum era dupa accident? ....eee,acum este de 10 ori mai distrusa,tot interiorul este varza...piese rupte,lipsesc o gramada ....cabluri rupte,noroi ...etc
....:cry: |
:| am ramas socat..cum naiba :| ?..mesterii sau facut de niste piese de vandut in VITAN :| ?cum draq..ce sa intamplat?
|
sa-mi trag palme....ce ti-s si mesterii astia:sad:
|
pfai pacat,masina o sa o mai refaci sau renunti ?:(
|
...pur si simplu nu a avut grija de nimic....le-a desfacut si aruncat pe unde i-a venit lui ....din 'n suruburi,nu stiu daca mai am 10 ...si tot asa ...am gasit piese(plastic) cu mucegai pe ele ....ma "nenorocit"
duminica o aduc acasa asa cum este ....ce s'o alege de ea .....nu stiu |
Quote:
|
Quote:
...raspunsul il gasesti cateva pagini mai in urma :idea: |
neah... jock nu renunta niciodata! Hai ca vrem sa vedem tarfa iar pe strazi:D
|
pacat ca din cauza unor astfel de oameni, te demoralizezi total:sad:
|
:arrow: ....dar daca ai prietenii alaturi ,iti revii repede ;)
|
abea astept momentul reveniriii :X
|
1 Attachment(s)
........
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:37. |
- Copyright 2026 4Tuning