![]() |
Re: Asociatia X-Team Racing Club
Avand in vedere ca X-Team este cam singurul club din Constanta care a organizat si organizeaza curse legale ( repet club din CT ca sa nu sara altii cu calu ) ca ai spus ca degeaba te inscrii in x team daca nu se organizeaza ( ultima a fost chiar acum 2 luni pe aeroportul Mihail Kogalniceanu ) link aici http://www.ziare.com/Curse_legale_de...nu-762174.html
De participat la curse dupa cum ai intrebat unii o facem la fiecare , ba chiar si la cele din alte orase cum ar fi Bucuresti , Braila , Tulcea si altele in functie de buget ca totusi nu suntem magnati , e normal ca aici nu le vezi asa des ca totusi tot ce facem este din buzunarul nostru si relatiilor , nu se va putea face niciodata cursa luna de luna , dar e mai frumos sa pleci in "haita" cu toata gashka in alte orase sa le arati ce poti. Ce face clubul pt tine? e o abordare care multi au gresit-o gandind asa de la bun inceput. Sfaturi f bune legate de ce poti face masinii tale , unii lucram in domeniu , de ani de zile la diferite service-uri sau magazine multi media/tuning etc , ajutor in montaje si altele. Dar totusi sa iti spun , prieteni din anturaj , informatii cam de tot ce se intampla in lumea asta , nu platesti taxa de participare la cursele organizate de noi , dupa un timp rezonavil in care sa vedem ca te integrezi poti primii chestii promotionale cum ar fi sepci cu x team , poate tricouri etc. La 10 RON pe luna care apropo suntem clubul cu cea mai MICA taxa din ROMANIA care si organizaeaza evenimente nu doar se uita la ele. Eu unu am multi ani de cand sunt in X-Team , am trait bune si rele cu ei , si in final nu regret nimic ba chiar sunt mandru ca sunt cu ei si ca am cunoscut asa prieteni. Va salut |
Quote:
2. la treaba cu ce face clubu pt tine: ce te astepti o felatie si o cola la jumate?? 3. cei care au ales x-ul stiau ceva de el si de-aia l-au ales si suntem acum o familie mare si unita:exemplul cel mai bun toti din xteam au ras de mine cand am cazut cu masina in apa mi-au fost alaturi :)) :)) si pct. 4 : pana la urma u de ce ai ales xteam ?? |
Eu doar intreb. Dupa cum zicea cineva intr-un post anterior. Nu vreau sa intru si in 2 saptamani sa schimb clubul!
|
o mica intrebare:-)...ce masina ai:?:
|
dupa avatar mizez ca are skoda octavia tour ( 1 )
|
poate e fan skoda:-P...nu stiu...si eu imi pun M3 la avatar..dar asta nu inseamna ca am bmw:-P
|
Octavia Tour (1U)
|
Quote:
"Se mai uita si la om" ah?:))))....da la tine s-au uitat?:))))))))))))) :*:* |
Quote:
Acuma sa nu crezi k am sarit toti cu gura pe tine si sa te superi sau chestii de genu`...dar ai pus problema intr-un mod putin gresit....ai fi putut sa-ti dai seama singur si sa-ti raspunzi singur la unele intrebari:D |
Nu ma supar. Intreb doar pt ca vreau sa stiu in ce ma bag! Cam ce masini sunt in X-team ?(scuze daca deranjez cu intrebarea mea, vreau doar sa stiu cam pe ce loc ma clasez cu masina)
|
de la 60 cp la 680 cp , dar nu conteaza asta , pt ca te clasezi la grupa ta de diferenta de maxim 30 cp la o grupa de cursa legala.
|
Nu vorbesc de legale ... ma refer la ''topul general''. Si nu vorbesc nici de masini de showroom. Doar de fuga. Merci de raspuns!
|
Quote:
|
e secret domne ... argenti te-am intrebat si eu ceva stai pe traian??? si imi cer si eu scuze de intrebare : de ce tocmai xteam??sunt un simplu membru ...
|
argenti seara cand iesi in oras sa te plimbi opreste-te si prin locurile pe unde stau baietii si vorbiti face to face ce naiba ca nu te omoara nimeni daca pui cateva intrebari inainte de a te decide. locurile nu cred ca mai trebuiesc enumerate
|
Quote:
|
Quote:
|
Locurile nu mai tre`be enumerate. Asa voi face. Deocamdata sa-mi scot masina de la vopsitorie ... mai dureaza cam vre-o saptamana .. :(
|
Quote:
|
Quote:
|
nna-ule ti-am zis rezolv cu containeru doar dak stai in masina ..aa si apropo vizal cred ca argenti nu stie ca pe portiere ai scris 1.2 taiat ....1.4 taiat pana in 1.6 :P:)):))
|
=)) LoooooL
|
hahahahahha bine porcule :))) specifica ca vizal are si 0.800 si 0.600 a.k.a Matiz si Tico :))).Mah cu containerul ala nu se poate :))) o sa plangeti dupa mine si nu e frumos :))
@vizal:Ms de oferta dar nu vad rostul sa primesc o harca de laguna si inca 2000 E dif pentru megane :))) Hai pa! :)) |
ce bine e sa ai prieteni :???:
poate ne vedem la o vorba zilele astea...salutare:-) |
Quote:
|
hehehe prietenii este tot timpu aproape ...si eu sunt tot timpu langa voi sa va sustin:P
eu sunt un prieten adevarat si va sunt tot timpul aproape poop:)) |
gata mah am inteles :)))))) nu trebuie sa te repeti.Vad ca esti pe forum... iar e nevasta la servici si tu bei bere porcule? :)))
|
haha cum le stii tu pe toate...da sunt singureel cu berea in fata :P:))
|
Quote:
|
Quote:
|
nu va mai plangeti bre , sanatosi sa fim , restu mai putin conteaza
|
io si asa sunt pe moarte macar de as avea bani:P:))
|
salut...cam cand ar fii urmatoarea intalnire ?!
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut,cum se face inscrierea? Detalii despre inscriere? Multumesc
|
Va trebui sa participi la intalnirea x-team ,sa nu fi in alt club, platesti taxa lunara, participi la evenimente sau ajuti la organizarea lor,participi la intalnirile clubului,respecti membri clubului, sa ai masina(motocicleta) si permis de conducere,nu implici numele clubului in activitati ilegale ,dar vorbeste cu YZF inainte.
|
Quote:
|
multumesc am intrebat de 3 ori si sant tot plimbat de la unul la altul ..........
|
Quote:
In general cam cele de mai sus sunt conditiile daca mai ai intrebari nu ezita sa postezi. O seara buna! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:49. |
- Copyright 2026 4Tuning