Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Asociatia X-Team Racing Club (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/10201-asociatia-team-racing-club.html)

YZF-PWR 17-07-09 12:31

Re: Asociatia X-Team Racing Club

Avand in vedere ca X-Team este cam singurul club din Constanta care a organizat si organizeaza curse legale ( repet club din CT ca sa nu sara altii cu calu ) ca ai spus ca degeaba te inscrii in x team daca nu se organizeaza ( ultima a fost chiar acum 2 luni pe aeroportul Mihail Kogalniceanu ) link aici http://www.ziare.com/Curse_legale_de...nu-762174.html

De participat la curse dupa cum ai intrebat unii o facem la fiecare , ba chiar si la cele din alte orase cum ar fi Bucuresti , Braila , Tulcea si altele in functie de buget ca totusi nu suntem magnati , e normal ca aici nu le vezi asa des ca totusi tot ce facem este din buzunarul nostru si relatiilor , nu se va putea face niciodata cursa luna de luna , dar e mai frumos sa pleci in "haita" cu toata gashka in alte orase sa le arati ce poti.

Ce face clubul pt tine? e o abordare care multi au gresit-o gandind asa de la bun inceput.
Sfaturi f bune legate de ce poti face masinii tale , unii lucram in domeniu , de ani de zile la diferite service-uri sau magazine multi media/tuning etc , ajutor in montaje si altele.
Dar totusi sa iti spun , prieteni din anturaj , informatii cam de tot ce se intampla in lumea asta , nu platesti taxa de participare la cursele organizate de noi , dupa un timp rezonavil in care sa vedem ca te integrezi poti primii chestii promotionale cum ar fi sepci cu x team , poate tricouri etc.
La 10 RON pe luna care apropo suntem clubul cu cea mai MICA taxa din ROMANIA care si organizaeaza evenimente nu doar se uita la ele.
Eu unu am multi ani de cand sunt in X-Team , am trait bune si rele cu ei , si in final nu regret nimic ba chiar sunt mandru ca sunt cu ei si ca am cunoscut asa prieteni.
Va salut

CT-05-UST 17-07-09 13:13

Quote:

Originally Posted by argenti (Post 2492659)
Ma inscriu sa port X-ul ? Voi cand ati participat ultima data la o cursa ? Si nu ma refer la ... ''m-am dus pe interioara si m-am dat cu ... un Seat 1.2 si i-am dat-o...'' (Nu vreau sa jignesc pe nimeni, a fost prima masina care mi-a venit). Ok, ma inscriu, semnez, sunt regulile acolo pe care le respect daca vreau sa intru sau sa raman in club. Dar clubul ce face pt mine ?

1. uite ca si el il stie pe sofro:))):))
2. la treaba cu ce face clubu pt tine: ce te astepti o felatie si o cola la jumate??
3. cei care au ales x-ul stiau ceva de el si de-aia l-au ales si suntem acum o familie mare si unita:exemplul cel mai bun toti din xteam au ras de mine cand am cazut cu masina in apa mi-au fost alaturi :)) :))
si pct. 4 : pana la urma u de ce ai ales xteam ??

argenti 17-07-09 13:19

Eu doar intreb. Dupa cum zicea cineva intr-un post anterior. Nu vreau sa intru si in 2 saptamani sa schimb clubul!

vizal 17-07-09 13:37

o mica intrebare:-)...ce masina ai:?:

YZF-PWR 17-07-09 13:53

dupa avatar mizez ca are skoda octavia tour ( 1 )

vizal 17-07-09 14:29

poate e fan skoda:-P...nu stiu...si eu imi pun M3 la avatar..dar asta nu inseamna ca am bmw:-P

argenti 17-07-09 14:31

Octavia Tour (1U)

Sofro 17-07-09 15:42

Quote:

Originally Posted by CT-05-UST (Post 2493066)
1. uite ca si el il stie pe sofro:))):))
2. la treaba cu ce face clubu pt tine: ce te astepti o felatie si o cola la jumate??
3. cei care au ales x-ul stiau ceva de el si de-aia l-au ales si suntem acum o familie mare si unita:exemplul cel mai bun toti din xteam au ras de mine cand am cazut cu masina in apa mi-au fost alaturi :)) :))
si pct. 4 : pana la urma u de ce ai ales xteam ??

Eu nu-l stiu pe el....esti sigur k el ma stie?:P....M-am exprimat un pic gresit...da-mi voie sa reformulez...."cel putin o data pe an la o legala....an de an...."....e bine asa?:))):D
"Se mai uita si la om" ah?:))))....da la tine s-au uitat?:))))))))))))) :*:*

Sofro 17-07-09 15:46

Quote:

Originally Posted by argenti (Post 2492659)
Voi cand ati participat ultima data la o cursa ? Si nu ma refer la ... ''m-am dus pe interioara si m-am dat cu ... un Seat 1.2 si i-am dat-o...'' (Nu vreau sa jignesc pe nimeni, a fost prima masina care mi-a venit). ?

Daca te-ai fi interesat ai fi vazut ca membrii clublui au participat aproximativ la fiecare cursa care s-a organizat vreodata....intr`adevar cum zicea si ady nu poti sa participi de fiecare data peste tot k totusi e vorba si de buget si nu toti dispunem de bani sa aruncam peste tot...banuiesc k avand in vedere k vrei sa intri in club te-ai interesat de istoria lui si stii ce a fost pana akum nu?n-o lua personal sau in nume de rau:D:*...
Acuma sa nu crezi k am sarit toti cu gura pe tine si sa te superi sau chestii de genu`...dar ai pus problema intr-un mod putin gresit....ai fi putut sa-ti dai seama singur si sa-ti raspunzi singur la unele intrebari:D

argenti 17-07-09 16:47

Nu ma supar. Intreb doar pt ca vreau sa stiu in ce ma bag! Cam ce masini sunt in X-team ?(scuze daca deranjez cu intrebarea mea, vreau doar sa stiu cam pe ce loc ma clasez cu masina)

YZF-PWR 17-07-09 17:58

de la 60 cp la 680 cp , dar nu conteaza asta , pt ca te clasezi la grupa ta de diferenta de maxim 30 cp la o grupa de cursa legala.

argenti 17-07-09 18:24

Nu vorbesc de legale ... ma refer la ''topul general''. Si nu vorbesc nici de masini de showroom. Doar de fuga. Merci de raspuns!

vizal 17-07-09 19:44

Quote:

Originally Posted by argenti (Post 2493771)
Nu vorbesc de legale ... ma refer la ''topul general''. Si nu vorbesc nici de masini de showroom. Doar de fuga. Merci de raspuns!

ai putea sa ne zici ce motor ai pe skoda

CT-05-UST 17-07-09 20:23

e secret domne ... argenti te-am intrebat si eu ceva stai pe traian??? si imi cer si eu scuze de intrebare : de ce tocmai xteam??sunt un simplu membru ...

SirNenea 17-07-09 23:23

argenti seara cand iesi in oras sa te plimbi opreste-te si prin locurile pe unde stau baietii si vorbiti face to face ce naiba ca nu te omoara nimeni daca pui cateva intrebari inainte de a te decide. locurile nu cred ca mai trebuiesc enumerate

SMocKey21 18-07-09 01:25

Quote:

Originally Posted by argenti (Post 2493771)

Man nu sunt topuri, aici toti suntem egali,daca ai o masina de 100 cp sa zicem asta nu inseamna ca nu ai ce cauta intre noi,suntem o gramada care avem motoare mici cum ar fii 1.2,1.4,1.6 si 1.9 dCI =)) in functie de buzunarul fiecaruia ;) si cand ne intalnim mai mult stam la o barfa,poate incingem si un gratar daca e vreme frumoasa ;).Important sa te integrezi si sa ne cunoastem,sa fii activ la intalniri etc ;).

vizal 18-07-09 02:17

Quote:

Originally Posted by SMocKey21 (Post 2494443)
1.9 dCI =))

auzi ba:-P...pleaca acasa:-)

argenti 18-07-09 07:40

Locurile nu mai tre`be enumerate. Asa voi face. Deocamdata sa-mi scot masina de la vopsitorie ... mai dureaza cam vre-o saptamana .. :(

SMocKey21 19-07-09 01:14

Quote:

Originally Posted by vizal (Post 2494484)
auzi ba:-P...pleaca acasa:-)

Ja pe camp mah :)))

vizal 19-07-09 10:30

Quote:

Originally Posted by SMocKey21 (Post 2496121)
Ja pe camp mah :)))

iti dau 2000 Euro pe masini :-P

CT-05-UST 19-07-09 11:40

nna-ule ti-am zis rezolv cu containeru doar dak stai in masina ..aa si apropo vizal cred ca argenti nu stie ca pe portiere ai scris 1.2 taiat ....1.4 taiat pana in 1.6 :P:)):))

argenti 19-07-09 11:58

=)) LoooooL

SMocKey21 19-07-09 20:58

hahahahahha bine porcule :))) specifica ca vizal are si 0.800 si 0.600 a.k.a Matiz si Tico :))).Mah cu containerul ala nu se poate :))) o sa plangeti dupa mine si nu e frumos :))

@vizal:Ms de oferta dar nu vad rostul sa primesc o harca de laguna si inca 2000 E dif pentru megane :)))

Hai pa! :))

vizal 19-07-09 22:59

ce bine e sa ai prieteni :???:

poate ne vedem la o vorba zilele astea...salutare:-)

SMocKey21 19-07-09 23:46

Quote:

Originally Posted by vizal (Post 2497837)
ce bine e sa ai prieteni :???:

poate ne vedem la o vorba zilele astea...salutare:-)

Da un telefon si se rezolva :))

CT-05-UST 19-07-09 23:50

hehehe prietenii este tot timpu aproape ...si eu sunt tot timpu langa voi sa va sustin:P

eu sunt un prieten adevarat si va sunt tot timpul aproape poop:))

SMocKey21 20-07-09 00:22

gata mah am inteles :)))))) nu trebuie sa te repeti.Vad ca esti pe forum... iar e nevasta la servici si tu bei bere porcule? :)))

CT-05-UST 20-07-09 01:14

haha cum le stii tu pe toate...da sunt singureel cu berea in fata :P:))

Sofro 21-07-09 08:30

Quote:

Originally Posted by SMocKey21 (Post 2497987)
Da un telefon si se rezolva :))

Tie?:))))...de fiecare data cand te sun esti la munca....ia-ti liber si dupa mai vorbim:P:))))) :*

SMocKey21 21-07-09 11:48

Quote:

Originally Posted by Sofro (Post 2500945)
Tie?:))))...de fiecare data cand te sun esti la munca....ia-ti liber si dupa mai vorbim:P:))))) :*

M-a secat licenta in 2 man ;),rup munca in 15 ca sa-mi primesc salariul :))) ca altfel ma simt obligat sa stau in casa toata vara :))

YZF-PWR 21-07-09 11:51

nu va mai plangeti bre , sanatosi sa fim , restu mai putin conteaza

CT-05-UST 21-07-09 14:49

io si asa sunt pe moarte macar de as avea bani:P:))

icstere 22-07-09 02:46

salut...cam cand ar fii urmatoarea intalnire ?!

Sofro 22-07-09 12:42

Quote:

Originally Posted by CT-05-UST (Post 2501915)
io si asa sunt pe moarte macar de as avea bani:P:))

Unde esti tuh pe moarte????:))) eu stiu k drac mort nu s-a vazut pana akum:))))):D

YZF-PWR 22-07-09 13:17

Quote:

Originally Posted by icstere (Post 2503506)
salut...cam cand ar fii urmatoarea intalnire ?!

Momentan nu stim o data exacta , dar aproximativ intr-o luna.

350z_ct 31-08-09 11:37

Salut,cum se face inscrierea? Detalii despre inscriere? Multumesc

Daniel_DRV 31-08-09 11:48

Va trebui sa participi la intalnirea x-team ,sa nu fi in alt club, platesti taxa lunara, participi la evenimente sau ajuti la organizarea lor,participi la intalnirile clubului,respecti membri clubului, sa ai masina(motocicleta) si permis de conducere,nu implici numele clubului in activitati ilegale ,dar vorbeste cu YZF inainte.

SMocKey21 31-08-09 17:54

Quote:

Originally Posted by Daniel_DRV (Post 2599123)
Va trebui sa participi la intalnirea x-team ,sa nu fi in alt club, platesti taxa lunara, participi la evenimente sau ajuti la organizarea lor,participi la intalnirile clubului,respecti membri clubului, sa ai masina(motocicleta) si permis de conducere,nu implici numele clubului in activitati ilegale ,dar vorbeste cu YZF inainte.

De inscrieri se ocupa Micutzu ( PAR-u) cu el se ia legatura in vederea inscrierii in club.

350z_ct 31-08-09 22:10

multumesc am intrebat de 3 ori si sant tot plimbat de la unul la altul ..........

SMocKey21 31-08-09 23:16

Quote:

Originally Posted by 350z_ct (Post 2601027)
multumesc am intrebat de 3 ori si sant tot plimbat de la unul la altul ..........

Ai intrebat o singura data de inscriere si atat.Conditiile sunt foarte simple din moment ce dai dovada de respect fata de membrii clubului,esti activ la intalniri(daca nu poti este indicat sa anunti) si cand vine vorba de un eveniment organizat sa ne ajuti.Taxa lunara este de 10 ron(100 mii vechi) pe luna.
In general cam cele de mai sus sunt conditiile daca mai ai intrebari nu ezita sa postezi.

O seara buna!

All times are GMT +2. The time now is 09:49.

- Copyright 2026 4Tuning