![]() |
1 Attachment(s)
:?
|
E destul de bine zic eu :D
Spoilerul e unpic stramb(mai trebuia tras de parte din stanga ) Janta spate e stramba :twisted: De prizele de aer nu stiu ce sa zic :roll: |
La prizele de aer am dat desaturate, apoi am vopsit bleu, apoi am revopsit negreu, apoi shit :lol: Īn fine... Am făcut maşina (ca multe altele pe care nu le-am postat datorita \"calităţii\") ca să nu duc lipsă de practică. Normal, maşina s-a dat la concursul săptămānal, unde n-o bag că... n-are rost.
Merci, vio[s], de comentarii! :wink: |
2 Attachment(s)
Cum vi se pare ? :D
|
la mne nu a comentat nimeni :cry:
|
2 Attachment(s)
noah...comentatzi...
|
1 Attachment(s)
pareri va rog....
|
2 Attachment(s)
tianand cont ca lumea nu prea comenteaza pe aicea...eu asi zike sa fakem o regulaa: cel care isi posteaza masina pt ca sa ii fie comentata trebuie sa comenteze cel putin inca 3 masini:D sa zikem 2 dinaintea lui si una la alegere :D ca asa sigur ai cel putin 2 comentarii la masina...nu??
sa incep eu: @unknown_web: primu lucru care iti iese in ochi is gantele alea care nu is potrivite prea bine ..si arata cam virtuale...si dupa aceea iti cad ochii pe \"plasa\" aia ....care numa a plasa nu prea arata :? dupa aceea mai ai grija pt ca cum ai coborat masina la spoilere par din hartie:) adika trebuia sa dai intre roata si spoiler cu ceva \"negreala\" ca...totuis...nu e transparent :) @Oxide: a...masina asta are ceva roti pe dedesupt? nu de alta da body kit-u cam da in pamant...si nici nu prea e bine pus...adika e cam strabm(vezi spoileru fata ziki ca vrea sa se rastoarne :lol: )combinatia de culori e misto, imi plake...da vezi ca pragul in special da si spoileru fata are o culoare cam aiurea.... @Yackone puteai sa pui si originalu ca sa avem cu ce compara :) ...farurile alea arata...interesant...nu-s pe placu meu...da arata interesant :lol: cam negru acolo in fantele alea de la spoiler...si partea din spate arata cel putin inretesant...adika e neclara....nu stiu ce sa zik ca nu prea imi dau seama ce ii pe akolo.... asa si acuma sariti si voi cu comentarii la masinutza mea:D |
coment
vezi ca prelungirea capotei ce vrea sa fie pleoape nu are o delimitare intre masca si pleopa insasi ....se vede parca nush cum sa zic ...trebuia sa-i faci o dunga neagra...nush daca ma intelegi...... :?: :?: :?: :?:
|
Re: coment
1 Attachment(s)
Quote:
|
mda ce sa zic....opelu meu a ramas fara comentarii :lol:
|
coment
ra2.....nush cum sa-ti zic ...da io nu prea am gasit greseli.....toate sunt bune...jante.....culoare....spoilere.....io nu prea am ce comenta...dar ii rog pe cei care sunt mai buni sa-si zica si ei parerea.........cei din design team ...ziceti ceva baieti...spune-ti ce a gresit baiatu ca sa stie unde sa mai lucreze :D :D ..nu-l lasati asa :!:
|
Imi comenteaza si mie cineva solenza? (numai solenza nu si celelalte doua) :)
https://forum.4tuning.ro//upload/sole..._fiddy_269.jpg - tuning https://forum.4tuning.ro//upload/dscf0035_321.jpg - originala |
re
Din cea ce vad eu acum spoleru e facut din smudge si cand ai traso tot smudge si ai tras si din reflexia originala , reflectile stricate Poate din greseala Rims k .Bara fatza ... puteai macar sa scoti semnalele :) parerea mea la prag trebuia sa folosesti brush ;) aripa fatza la fel nu e bine facuta nu se imbina layerut cu aripa ;)
|
Re: coment
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:31. |
- Copyright 2026 4Tuning