![]() |
Re: Custom Shop Braşov
Quote:
|
8 Attachment(s)
In ordinea de pe tricouri:
-Bara spate Chevrolet Laceti 90% gata (pozele sunt un pic mai vechi, bara avand deja matrita) -Prelungire capota Bmw E46 -Bara fata clean look+loc intercooler Vw Golf Mk3 -Dupa ani si ani masina mea a ajuns in atelier...sper ca de data asta sa n-o mai dau afara |
Foarte bine va arata in final bara spate Chevrolet.
Hehe era cazu sa beneficieze si ala micu de munca sefului :> :lol: |
Quote:
Ala micu mai are un pic de stat la coada si incepe si la el incet incet distractia;) |
Salut pentru un audi a3 8l 2001 face-lift, niste preguri si o prelungire bara spate, un pret poate niste poze, mersi!
|
Buna ziua, daca trimit o poza despre o bara fata pt un Golf 4, puteti sa-mi spuneti daca puteti sa faceti sau nu, si cam la ce pret? ms anticipat, stima
|
Salut, se poate face cam orice in limita bunului gust si a esteticului...Sa vad poza si apoi vorbim de preturi si alte detalii;)
|
salut da-mi o adresa de mail si trimit poza ;) stima
|
baietii de la Custom Shop Brasov chiar fac o treaba buna pentru ca am vazut si eu cateva dintre realizarile lor si vede clar ca lucreaza cu multa atentie. Bravo baieti ! Mult spor in continuare !
|
3 Attachment(s)
Poze noi cu bara spate pentru Chevrolet Lacetti...In curand poze cu pragurile si cu bara fata plus cateva lucrari surpriza
Intre timp Custom Shop a primit o noua sigla...pe viitorul apropiat si un site si o noua imagine;) |
Dupa atata munca, se vad si rezultatele! Nopti si zile "perdute" la garaj, si uite ce a iesit! Felicitari! :hug:
|
5 Attachment(s)
Uitasem si de Matiz-ul lui Razvan, care momentan este intr-un stadiu intermediar actulalele bari.Pe viitor urmeaza praguri si un nou body kit
|
Ce bine arata buburuza asta mica :X un matez care imi place si mie cu cat ca nu sunt adeptu lor dar asta e elegant.
Iar la Chevrolet avion nenica sa vedem si restu proiectului un eleron ceva ? |
surprize surprize la chevrolet...vor urma mai multe...dar totul depinde de yackone daca baga carbuni ,,,fara capcane din partea ajutoarelor;))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:41. |
- Copyright 2026 4Tuning