![]() |
Re: Espero 2.0 16v GSi Turbo - Un vis ... devenit realitate !
hai esperache acum nu este cazul sa te superi pe toata lumea si sa devii arogant, cel putin din ultimele pagini am vazut numai urari de bine si laude.
Mai bine pui numai poze decat sa spui astfel de vorbe ca in postul trecut. Bafta in continuare cu proiectul. |
Imi cer scuze daca te simti atins de vorbele mele, insa nu la tine m-am referit, se stiu care-s kaltaboshii p-aici, stai linistit ...
... ... ... cred ca cel mai bine voi mai posta decat cateva poze din cand in cand si cam atat ... repet, sunt satul (si pun pariu ca nu sunt singurul) de mizeriile care se scriu pe aici doar din simpla rautate si imbecilitate specifica, din pacate, neamului romanesc. Noapte buna ! |
Esperache e normal sa fie oameni care sa conteste ceea ce faci, pentru ca faci ceva deosebit. Poate ca unii nu au inteles ca tu nu investesti doar bani in acest proiect ci si timp si pasiune. E un lucru bun cand unii iti zic e naspa ce faci tu pentru ca acei oameni sigur sunt invidiosi :). Multa bafta in continuare !!!
|
Bravo felicitari din partea mea si nu lua si tu in consideratie toate rautatile ca acei oameni sunt sigur ca sunt invidiosi pe proiectul tau. nu te lasa invins mergi pana la capat . asteptam filmulete cu racheta. Spor la treaba nea Ilie.
|
Quote:
Quote:
|
boss... unde ai ajuns cu treaba? stiu ca esti ocupat , dar si cate un impuls curiosilor ! Bafta!
|
Quote:
|
Bravo , nimic de comentat ... respectele mele pentru munca depusa la masina , un proiesct frumos si facut cu suflet . Bravo inca o data si asteptam noutati .
sa o vedem la treaba . bafta in continuare . |
11 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Sunt foarte fericit ca IN SFARSIT mi-au ajuns si sondele de care aminteam cu ceva timp in urma (o sa pun poze detaliate in curand si cu ele); ce sa zic : se munceste foarte mult la masina, aproape pe toate fronturile ... sper s-o pot scoate la cateva teste pana vine ninsoarea ... nu stiu ce sa zic :sad: Am mai pus cateva poze aleatoare + nou sosita plasa pentru grila, Foliatec, dimensiunile rombului 2,2 x 0,8 cm |
Multa bafta in continuare si spor la proiect! Imi imaginez ca o sa arate super cu plasa aia in fata!
|
asteptam cu nerabdare sa o vedem terminata. Multa bafta :-)
|
Abia astept sa o vad terminata,in cat timp estimezi ca o sa iesi pe strazi?
|
de cat timp se lucreaza la masina asta?
|
topicul face peste 3 zile un an
trebuie sa iasa ceva original la cat a durat. |
esperache sami lasi si mie id tau de mess pe privat sa te intreb cva .
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:30. |
- Copyright 2026 4Tuning