![]() |
Re: BR 82 CNS
2 Attachment(s)
...schimbare cupla volan,reparatie lumina numar,schimbare bucsa palier anti-zgomot,schimbare placute(+aerisire),ITP facut...si 2 poze cu "noua" bara spate + prelungire.
|
dezlipeste si tu tot ce e lipit pe portbagaj, stickeru ala cu dacia dal jos..in rest arata ok..;)
|
"stickerul" ala cu dacia e din tabla,e prins de portbagaj cu un fel de nituri,ca si chestia aia cu TLX. Dracia aia care se pune ca protectie la usa si stickerele alea rosii de pe buza portbagajului nu imi plac nici mie,dar am vopseaua sarita acolo si...
|
Cred ca zicea de cel de pe luneta.....oricum lasa-l acolo ca sa se stie ca tu esti prin trafic...:D
|
Quote:
|
aaa,nu nu,ala ramane acolo,da bine cu ionizatele
|
Quote:
|
bogdane,citeste mai sus,pe unde-s tiganelile alea e vopseaua sarita. Si parasolarul a fost pus dupa ionizate,l-am pus pt ca am mai avut si mi-a placut cum arata,si asta conteaza cel mai mult
|
nui nimic...gusturile nu se discuta...dar in loc sa tratezi zonele ruginite tu le acoperi cu autocolante...?nu prea e bine ai grija sa nu se extinda...;)
|
Am zis eu ca e rugina? E doar sarita vopseaua. Eu am masina de doi ani,e cumparata de la un preot. La ala a avut cineva o obligatie,si i-a vopsit-o ca sa se achite. Si lucrul facut din obligatie,fara simt de raspundere...se simte. E doar sarita vopseaua,masina mea nu prea are rugina...in mod surprinzator,desi e foarte veche,din '94. Si azi i-am facut pregatirea de iarna din punctul asta de vedere,adica ulei ars in praguri si usi. Si mi-a promis RFG-ul ca baga el in lonjeroane,dar i-a fost lene si am lasat-o pe alta data. Lui i-a fost lene,da? Nu mie.
|
MINCINOSULE :D.....Lasa bre ca maine o ridicam de bot pe capre sau vorbesc eu cu o ruda de a mea si o bagam la el pe groapa si iti bag in lonjeroane....
|
foloseste si tu expresii codate,gen "o ridicam in corcodus"...desi ar fi mai simplu sa mergem la nea Gogu sa o urcam pe rampa ;)
|
Cum vrei.....Daca tu vrei sa o ridicam pe RAMPA lu' nea GOGU pai asta o sa facem...
|
stickerul cu dacia d epe luneta imi place si mie asa ca e f bine acolo,manule pregateste motorul d iarna,bafta si numai bine.......
|
E pregatit bre deja..Sorin se gandeste la toate....
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:45. |
- Copyright 2026 4Tuning