![]() |
Re: Kitsch sticking
1 Attachment(s)
Evacuari sport cu beculet albastru prinse cu Picatura ! A4 Tuning cu carling de remorcare,jante cromate cu scrisu alb pe ele,si desenu de pe luneta sa mor de imi dau seama ce poate sa reprezinte,cred ca e test psihologic "Ce va reprezinta voua acest desen?" "Mie imi reprezinta Cocalarul TDI Tuning". Si acum poza ca am vorbit prea mult :)
|
ce gunoi....omu“ :x
|
Quote:
Daca eu m-as pricepe cu Photo Shop (nici macar nu-l am instalat sau sa-l posed īn vreo forma), n-asi fi rugat pe cei din forum sa-mi faca virtual tuning cu Sandero Cabrio. mai cititi si voi prin forum īnainte de a aduce acuzatii inutile. |
Hai depăşiţi subiectul, vă rog eu...
|
Re: Kitsch tuning
N-am fost prea activa pe forum...de fapt sunt noua,nu stiu daca s-a mai pus poza(daca da,scuzati)...dar....e chiar penibil frate...lipite aiurea...fara gust...tzaran style+dacie nashpa...ma rog,daca nu-si permite omu dar totusi.......foarte nasol
https://i945.photobucket.com/albums/a...ingorigina.jpg |
Re: Kitsch tuning
Asta cred ca mergea si la kitsch sticking, oricum aici nu e problema de bani, pe om nu-l ajuta capu', stii vb aia "de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere"
|
daca va uitati bine majoritatea sunt puse sa acopere gaurile de rugina.... restul sunt de completare la stil se numeste taran tuning and sticking
|
O fii Dacia Reising ma 8) :lol: eu nu īnteleg cum pot unii sä isi batä joc de o masina ... :sad:
|
1 Attachment(s)
sincer multi nu isi dau seama sau cel putin poate nu realizeaza in imaginea lor sunt cool parerea mea.....:-P
si pt ca in romania se poate si asta===>>> |
Photoshop 100% !!!
Nu mai puneti poze cu masini inscriptionate in photoshop pentru ca nu au nici un farmec si se vede foarte clar .... inteleg ca e amuzant ... dar daca nu e real .. degeaba .. :) |
nu stiu eu poza am scoso dintro animatie powerpoint si mi sa parut funny nu am acoradat atentie detaliilor
|
Tipu' cu audi cred că e măcelar :cry: am aşa o vagă idee că īi place să taie īn carne şi oase :( ce o fi avut sărăcuţul audi nu ştiu :( aşa maşini bune pică pe māna la toţi să nu zic cum :???: că īmi dă aleks warning acuma:lol:
|
1 Attachment(s)
alt "pasionat" ... mai am unul cu un golf 4 cu o uriasa "puma"(alternativa nike...sau ugrade-ul) pe luneta ...il prind eu parcat ...;)
|
1 Attachment(s)
Varianta japoneza de la broscuta...
Cum o fii sa lipesti semne japoneze pe o masina nemteasca... :-? |
La ala cu "elodia inside" trebuia sa scrie:
Elodia inside / Idiot outside si ajungea sa mai ia si bataie :D :D :D :D :D :D |
| All times are GMT +2. The time now is 13:24. |
- Copyright 2026 4Tuning