Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Femeia ideala (https://forum.4tuning.ro/28-femei/918-femeia-ideala.html)

Eugen_TL 18-08-06 11:48

Re: Femeia ideala

:D e mult mai bine sa comenteze decat sa faca... zi ca ele, fa ca tine ..roaga-te sa nu treaca la fapte ca e grav si gata

Sasha_z 18-08-06 18:40

Quote:

Originally Posted by DaBotta
Sasha nu te contrazic :D dar tot voi aveti mai multe de comentat !

si pe buna dreptate.....foarte rar din senin si fara motiv , dar barbatilor orice motiv li se pare un fleac si spun k nu are rost sa se discute pe tema asta....

DaBotta 18-08-06 18:54

ai dreptate :P numai ca voi faceti dintr-o chestie minora sau un cuvant scos la vrajeala din gura subiect de cearta 10 zile :P

Sasha_z 18-08-06 19:26

in dragoste treb sa te abtii sa scoti cuv care ar putea sa deranjeze pers iubita, si stii vb aia din chestii minore explodeaza femeile !

DaBotta 18-08-06 23:09

dar tot timpu noi suntem de vina nu ? voi niciodata ? :P

Spark 18-08-06 23:12

mey .. cel mai najpa lucru` care l-am auzt de la o fata era ca ea nu-si cere scuze niciodata ... si dak ea a fost de vina , lucru care mie nu mi se pare tocmai .. cu fatza ...
si de obicei cam asta ar fi ... ca barbatzii tot timpu` ei sunt de vina ...

Sasha_z 18-08-06 23:28

nuuuuu n`am spus asta .... ohoooo n`am spus k femeile sunt sfinte,kiar deloc, dar ar treb sa se ajunga la ,cum sa zic, un "comun acord" sa lase fiecare de el k sa nu mai fie scandaluri pe lucruri marunte , asta nu inseamna k femeie treb sa "inghita" tot ce spune barbatul sau invers , dar pe scurt : in orice relatie comunicarea este OBLIGATORIE.......

Spark 18-08-06 23:31

aham ...
cam asa ceva ..
doar ca practic e umpic mai greu ...
oricum ... teoria pe scurt ar fi ceva de genu ...
give some to get some ... ;)

DaBotta 19-08-06 03:26

Quote:

Originally Posted by Spark
mey .. cel mai najpa lucru` care l-am auzt de la o fata era ca ea nu-si cere scuze niciodata ... si dak ea a fost de vina , lucru care mie nu mi se pare tocmai .. cu fatza ...
si de obicei cam asta ar fi ... ca barbatzii tot timpu` ei sunt de vina ...

:peace: ai dreptate , dar amu parka de multe ori te saturi sa tot te certi sa nush ce , si de multe ori zici las mai bine imi cer io scuze si incerc sa indrept lucrurile si dupaia :hug: decat intruna :chainsaw: :bat: :boxing: am dreptate ?

Spark 19-08-06 12:38

dabotta ... cam asa ceva ...
dar si dupa o vreme park devine frustrant tot tu sa-ti ceri iertare ...
in fine ... dak stii ca merita ... faci orice ;)

DaBotta 19-08-06 12:48

Spark cam asa ceva , da te saturi la un momentdat tot tu sa iti cer iertare , tot tu sa fi ala care pleaca capu , daca faci tot asa deja te iau de fraier si nu mai ii bine.

Sasha_z 19-08-06 15:48

intr`o relatie e bine k fiecare sa mai lase de la el , k dk unu lasa mai mult sau iarta mai mult sau mai des , se mai satura omul !!! :lol:
si inca ceva , si din prea mult bine se nasc certuri , si dk e mult prea bine relatia devine monotona , si nici asa nu e bine. pe scurt : viata de cuplu e o continua lupta !

DaBotta 19-08-06 18:45

idem Sasha

DONU' 25-08-06 11:29

FEMEIA IDEALA NU EXISTA!
sau ti se pare ca exista la inceput cand esti mort dupa ea si cand va intelegeti perfect.
Cu timpul nu se poate sa nu gasesti un gram de defect... si asta nu inseamna ca nu e ideala, bine... acuma si vorba e aiurea... "ideala", femeia ideala exista pentru fiecare, adica nu e una care sa fie buna pentru toti, ci cate una pentru fiecare, doar ca e foarte greu de gasit...

Mustang 26-08-06 08:01

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 531796)
FEMEIA IDEALA NU EXISTA!
sau ti se pare ca exista la inceput cand esti mort dupa ea si cand va intelegeti perfect.
Cu timpul nu se poate sa nu gasesti un gram de defect... si asta nu inseamna ca nu e ideala, bine... acuma si vorba e aiurea... "ideala", femeia ideala exista pentru fiecare, adica nu e una care sa fie buna pentru toti, ci cate una pentru fiecare, doar ca e foarte greu de gasit...

lasa gramu' ca e putin...
KILOgramul....
sunt MULTE femei care sunt pline de defecte ... daca nu la corp si fata... la cap sunt explodate !

imi plac femeile/fetele care arata si bine....si au si ceva in capsorul ala ...

All times are GMT +2. The time now is 02:22.

- Copyright 2026 4Tuning