![]() |
bai ... ce sa zic .. tare tare masina .. :) nici eu nu mi`am dat seama prima data ca e dacie nova. arata bine din fatza. daca ii face si spoatele ... e super tare masina ... sa speram ca o sa reuseasca ...
|
Eu m-am intersectat cu el pe drum venind dinspre Bucuresti si venind spre mine chiar parea bimmer.
|
masina asta o stiu de 4 ani cand am vazut-o in fetesti.Chiar am oprit si sincer m-am minunat cand am vazut-o
|
S-a uitat prea mult la reclama da la Peugeot 206 cand isi transforma ala masina in 206 dintr-o taraba de masina, cazul nostru Dacia... nu era mai simplu sa-si ia un BMW mai vechiutz?
|
Re:
Quote:
|
Tare faza cu BMW mai vechiut! :lol:
|
hehheh mkarfa ideea .masina e din lehliu gara sau ceva prin zona aia .oricum dau belea farurile alea
|
1 Attachment(s)
...
|
1 Attachment(s)
se aude frumos evacuarea :) de motor nu stiu nik
|
bai de ce esty rau... :?: poze cu asta am eu pe telefonul unui coleg shi a venit omu la cfr shi l-am intrebat daka pot sa fac poze shi a zis fa-i ma cate vrei...da vezi sa nu apara de vanzare pe site-uri... shi am poze la jentzi la tobe la tot...
|
Re:
Quote:
|
ce naibii le pun asea ... ca degeaba zici ca e nu stu ce masina daca nu e si o poza sau alte chestii nu ? :) n-am facut nik rau
|
masina e a lui bkj si e chiar fff frumoasa
|
Andule vezi cum faci sa il aduci pe 1 decembrie la sala sporturilr la 14.
|
Am auzit ca vrea MNM-ul sa-si faca bara spate ca in NFS Underground :wink: e adevarat..site cineva ceva.. ??
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:20. |
- Copyright 2026 4Tuning