Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   A.C.S Inferno MotorSport (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport.html)
-   -   Diverse (topic de offtopic) (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport/86738-diverse-topic-offtopic.html)

C_kst 15-01-09 21:47

Re: Diverse (topic de offtopic)

cineva sa ii lase lu robynet 3-aru mai jos sa nu mai poata sa intre la facultate :)))))

kyd_ursu 15-01-09 23:12

Quote:

Originally Posted by Hyena (Post 1984278)
JAC-u se da frumos cu ursu, bai andule zici ca esti cu ursu la plimbare :))) mi e imi placea sa rup gura la urs cand faceam burn si un cerc o chestie sa se auda motoru de urs cu adevarat pana nu ai dadeam in limitare de sarea in sus. Va e frik... :). aaaaaa sa iti mai aduc aminte andule cand ne ziceai u hai ma dai fa un burn fa cercuri etc... vezi cum e acum abia ai dai .... daca eram acolo la pui de urs ce iti faceam mare bulan ai avut ! :D

RAULE...musca din el mah :)))

daffy duck™ 16-01-09 10:43

@ Hyena: el nu prea stie ca pana acum a avut decat golfuri....vino intr-o seara sa ii arati cum se face si sa vedem....:twisted::twisted::twisted:
@ C_kst: se rezolva....

A.x.e.L 16-01-09 11:07

remuse nu mai iti merge mesul ma???intra si u sa vb de treaba aia daca-ti merge....

daffy duck™ 16-01-09 11:09

ba stii ce ma tot intraba lumea din club?...cand iti dai odata parasolarul ala alb si sa iti punem unu rosu k masina?????

A.x.e.L 16-01-09 11:17

acum stai sa rezolv cu masina...ca nu vreau sa vin asa cu ea sifonata...oricum am mai vb q unu q un FR si intram in grup..;))..daca ne primeste lumea bineinteles :P

Hyena 16-01-09 13:33

[QUOTE=daffy duck™;1985648]@ Hyena: el nu prea stie ca pana acum a avut decat golfuri....vino intr-o seara sa ii arati cum se face si sa vedem....:twisted::twisted::twisted:
QUOTE]

numai tati... am omorat destul masina la prostii dastea poate ne vedem in vara adik sigur o sa ne vedem la o liniutza, u ce motor ai ?

Lucian_GXZ 16-01-09 17:35

:))))))))))))

Hyena 16-01-09 17:46

Quote:

Originally Posted by Lucian_GXZ (Post 1986646)
:))))))))))))

dc razi gaozar mic ? :D

daffy duck™ 17-01-09 11:23

k io nu am masina inca...daia...oricum...tot urs imi iau acum in curand...daca poate ceva te anunt...sa vedem cum stam...

ghiszmo 17-01-09 11:50

neatza baieti!ce mai zice lumea p ici?c face mah mai ninge sau c mama dreaku?:D vreau sa-mi scot cainele sa se joace si el in zapada!:twisted: duffy da-mi si mie id-ul tau de mess!

daffy duck™ 18-01-09 16:35

IDul este la semnatura!

BGY_Bogdy 18-01-09 17:01

2 Attachment(s)
Daffy daca vrei pot vb cu Ana m-ai demult i-am facut cadou un Urs mare daca vrei sa ti-l dea ma anunti ....

Lucian_GXZ 18-01-09 17:12

5 Attachment(s)
Cateva poze de la garaj :)

stefan_88 18-01-09 18:33

lucian ...cand facem si noi o sedinta foto la BMW ?:D

All times are GMT +2. The time now is 02:40.

- Copyright 2026 4Tuning