![]() |
Re: Diverse (topic de offtopic)
cineva sa ii lase lu robynet 3-aru mai jos sa nu mai poata sa intre la facultate :)))))
|
Quote:
RAULE...musca din el mah :))) |
@ Hyena: el nu prea stie ca pana acum a avut decat golfuri....vino intr-o seara sa ii arati cum se face si sa vedem....:twisted::twisted::twisted:
@ C_kst: se rezolva.... |
remuse nu mai iti merge mesul ma???intra si u sa vb de treaba aia daca-ti merge....
|
ba stii ce ma tot intraba lumea din club?...cand iti dai odata parasolarul ala alb si sa iti punem unu rosu k masina?????
|
acum stai sa rezolv cu masina...ca nu vreau sa vin asa cu ea sifonata...oricum am mai vb q unu q un FR si intram in grup..;))..daca ne primeste lumea bineinteles :P
|
[QUOTE=daffy duck™;1985648]@ Hyena: el nu prea stie ca pana acum a avut decat golfuri....vino intr-o seara sa ii arati cum se face si sa vedem....:twisted::twisted::twisted:
QUOTE] numai tati... am omorat destul masina la prostii dastea poate ne vedem in vara adik sigur o sa ne vedem la o liniutza, u ce motor ai ? |
:))))))))))))
|
Quote:
|
k io nu am masina inca...daia...oricum...tot urs imi iau acum in curand...daca poate ceva te anunt...sa vedem cum stam...
|
neatza baieti!ce mai zice lumea p ici?c face mah mai ninge sau c mama dreaku?:D vreau sa-mi scot cainele sa se joace si el in zapada!:twisted: duffy da-mi si mie id-ul tau de mess!
|
IDul este la semnatura!
|
2 Attachment(s)
Daffy daca vrei pot vb cu Ana m-ai demult i-am facut cadou un Urs mare daca vrei sa ti-l dea ma anunti ....
|
5 Attachment(s)
Cateva poze de la garaj :)
|
lucian ...cand facem si noi o sedinta foto la BMW ?:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:40. |
- Copyright 2026 4Tuning