![]() |
Re: Masina mea: Astra F - NT 23 VLX -
Quote:
|
toata lumea are fani ma da adevaratele valori suntem noi :P nui asa
|
Quote:
|
Quote:
da pod ai dreptate !:D |
da ma ... dar am spus asa sa nu intelegi altceva ... in caz ca ...
|
Arata mult mai bine in realitate decat in poze....felicitari pt modificari....astept sa vad ce modificari ai sa mai faci dupa cum spunea si scturoag tuning'ul nu are limite
Ps:Te'am vazut prin Iasi...sune bestial masinuta;) |
Quote:
despre sunet? ..dap , sunt foarte multumit cum se aude , mai ales dupa 2500 ne auzim la un flash ceva :D |
nu masina suna asa..are un cd cu sunete de motor... :)))))))))))
|
am o problema tehnica la masina , cand dau cu roata fata dreapta intr'o groapa/canal/denivelare , se aude un zornait , ca si cum doua chei s'a lovi ...in rest nu imi este afectata directia, mersul masinii , stie cineva ce poate fi ??
|
aceeasi problema am si eu. am dat acuma cateva seri in niste shantzuri sapate in mijlocul drumului. am fost ieri cu ea , am ridicat`o pe elevator si e o aparatoare de tabla desprinsa...aia au zis ca nu are nimic...e deranjant sunetul oricum
|
Quote:
deci m-am ingrijorat degeaba , oricum am sa-o verific ... 10x trafy :D |
n`ai pentru ce, ar fi bine sa verifici totusi....dar daca era ceva iti cadea sau se rupea pana acuma:))
|
Quote:
|
lasa frate ca eu am dat intr`o seara pe un drum national in niste santuri sapate de cei de la acvarim...nu erau semnalizate, nici o pancarda de drum in lucru, mai era si in curba, erau shantzuri pe o portiune de 300 m...urat , foarte urat, ma oftic ca nu am facut film sau poza....Romania mai are pe putin 30 de ani pana sa ajunga alte tari mai de rand la drumurile din oras, cele europene si o parte din cele nationale sunt 80% ok...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:19. |
- Copyright 2026 4Tuning