![]() |
Re: Fotografiile mele - MillionDollarBaby
Quote:
dupa event iti sugerez sa le iei pe toate la mana tot ce e miscat si etc sters apoi ghici ce iti recomand sa faci ? sa le mai iei odata la mana si sa stergi iar tot ce ti se pare in plus sa ramai DOAR cu ce e mai bun eu zic ca e ok strategie ok macar sa lasi ce e corect din nou,repet, nu le lua cu suparare sunt sfaturi si atat daca vrei le asculti daca nu , nu , nu e nici un fel de pb :) |
Quote:
|
Eu nu īnţeleg ce sunt asa interesante pozele cu legacy`u in afara de fotografia 12 iar de la 4tuning days poza a doua cu ursuletu`.
|
12 Attachment(s)
Hai să nu bag toata ziua poze numai cu maşini ...mai īnviorăm atmosfera :D
|
Quote:
:lol: Eu la tine pe topic m-am referit la poza cu tipul care stă la wc ...doar am īntrebat ce este aşa de interesant ( a fost o parere şi o īntrebare ) ...eu am pe topic poze ...90% maşini ( cu acelaşi subiect ) ...doar nu te aştepţi să fie interesante nu ? :lol: Şi nu trebuia să te ataci ...ca deh , eu īţi vroiam doar binele ...că poze īn genul ala le găsesc pe cocalari dot com :-) Şi aici să te hotărăşti " Eu nu īnţeleg ce este sunt " este sau sunt ? ;) |
da am inteles...chiar nu am vrut sa fie o poza de "cocalari" care stau pe wc...mi s`a parut interesant pantoful acela de bowling...
|
Quote:
Dar nu īntr-wc :-) ...poza aia mergea bine cu un alt fundal ...;) |
am vrut sa spun prima oara doar despre o fotografie dar m`am razgandit si nu am sters indeajuns ramanand si "este" scuza`ma inca o data
|
gata cu mica "disputa"...frumoase pozele din ultimul set in special a 3`a
|
Quote:
Nicio problema , mersi frumos :D |
18 Attachment(s)
Grecia - Meteora Enjoy ! :D |
1 Attachment(s)
misto pozele.. Bravo :-P
|
12 Attachment(s)
Mersi frumos , mă bucur că īţi plac ...poftim mai multe poze de la stand :arrow:
|
daca in acele peisaje ai surprinde si o masina un pic mai clasica cred ca ar iesi minunat(este doar o parere), ma gandeam la ceva gen poster
|
Quote:
Ştiu dar nu am prea avut ocazii cu maşini clasice , oricum toate la timpul lor , ştiu la ce te referi şi īmi surāde ideea de mult timp dar nu am avut material ...poate pe viitor o să am :D |
| All times are GMT +2. The time now is 19:52. |
- Copyright 2026 4Tuning