Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   DE CE URAM FEMEILE (https://forum.4tuning.ro/28-femei/8367-uram-femeile.html)

Psycho 07-06-06 23:09

Re: DE CE URAM FEMEILE

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
daca ar fi de ales, ar fi o chestie, insa, n-am nr lui , nush cine e , nu ma intereseaza, cert e ca e prost , so .. : / chiar ca , why bother, e problema lor , ORICUM AR DA-O , ea a ridicat coada .( PUNCT ! )
:)
azi o ardea prin liceu ca .... vai doamne i-am patat imaginea =))

trebuia sa-i zici : Imi pare rau dar eu nu imi amintesc sa iti fii patat imaginea .. imi amintesc ca ti-am patat bluza aia neagra cu decolteu .. parca , cu aia erai imbracata atunci cand stateai in genunchi daca imi aduc eu bine aminte "

EvLSant0S 08-06-06 00:47

ahahhaha =)) m-a sunat alaaa

ca fmm mi-ai ftt femeia , te omor , te tai , te distrug =))

si acum , calm , ii zic , ai 2 variante, ori vbesti ca omu` , ori vbesti singur, in vreo 3 minute s-a calmat, plm , il intelegeam ,i-am zis varianta mea , a povestioarei ... i-am zis clar , fratioru meu , femeia a ridicat coada, a cautat-o , ce cacat era sa fac ? sa-i zic NU ?! tu ? ce-ai fi facut ? daca ai de gand sa bati pe cineva , bate-o pe ea , ca-n alta parte nu prea ai sanse =)) a tacut , apoi mi-a zis ce-i zisese aia , m-a luat capu`, cat a putut sa-l intoarca sa-l .... pfff in fine , am terminat-o cu omu` la modu` ca .. eu nu mai am ce discuta cu aia si cu asta b`asta =)) a zis ca are el grija de ea =))
gademit ... a fost foarte tare =)) da prima oara cand a sunat i-am taiat-o din scurt ,ca eram cu jkv in masina ,si filmam plimbari in orash , cu icstrim tv`u , =)) i-am zis ca il sun eu mai incolo ca nu pot sa vb acum =)) a innebunit =)) prea tare ... sa dea naiba, prea tare..

Eugen_TL 08-06-06 12:34

"te tai" asta e tare...imi aduce aminte de un coleg care a zis ca ma taie dupa ce i-am dat 2 in mecla si nici acum nu am vreo taietura :lol: :lol:

era de asteptat sa zica ce a zis...dar m-ai dezamagit :( trebuia sa zici faza cu 3 ani si 2 zile ;) .... curios as fi ce a inflorit fata,daca stii! UN MOTIV PT CARE SA URAM FEMEILE: infloriti in fiecare anotimp nu numai primavara! :)

EvLSant0S 08-06-06 13:57

omu` mai avea un pic si plangea la telefon , cand ii ziceam cat d ... si ce putea sa faca.... aia .. intelegi ?

ce vroiai ?sa-i mai bag si aia ? de ce ? =)) vroiai sa se taie tot ? =))
lasa frate,el saracu` nu mi-a gresit cu nimic , ori .. prin chestia aia nu faceam decat sa-i mai spun odata ca e PROST ..

Eugen_TL 08-06-06 14:33

pai si e prost.... si o sa fie incontinuare atata timp cat tine cotzoharle dinastea langa el! auzi,,,,, 3 ani de zile relatie si vine santos si imi sufla fata...macar daca o sufla klumea,dar el ii da la bot si sub coada decat,iar aia mai vine si la mine apoi! :) pai in cazul asta eu personal ii luam bilet spre spania la produs :D

Mustang 08-06-06 15:01

opasa...ce faceti baietii??? v-ati impacat??? nu mai stati pe mine ? :p

in alta ordine de idei ... bv santosica...
stai linistit tu cu amenintarile ... ca niciodata nu vor tine ...
daca ajunge ala sa te ameninte pt o pisda ... pai a luat-o razna...inteleg ca o iubeste ... da' degeaba fratuca ... daca nu stii ca dormi cu una care are curu' in 2 luntre ... esti pilaf !

Psycho 08-06-06 21:07

hai sa iti zic urmatoare chestie el nu e prost ... k el nu are de unde sa shtie ce face ea .. nu sta cu nasu-n pisda ei sa vada ce si cum intra .. el habar nu are .. vian apartine ei ... puneti-va in locul lui ... ce ati fi facut ... si voi daca erati in locu lu santos ati fii facut la fel .. adica nu ati fii rarat-o .. si puneti-va si in locul lui ... el primu lucru care--i vine in minte este k a footoot-o altcineva dar daca stai sa ii explici ... si il faci sa inteleaga .. cine e vinovatu .. se schimba situatzia .. eu unu in locu lu ala ii ziceam k o iertam .. si imi bagam pewla in mortzii ei putin ... si o faceam de tot ***u la toti si apoi imi cautam una ... alta si pe ea la *** .. ba nu aveam timp d ea .. ba nu pot sa ies din casa etc ... si ... pana la urma poate ii pica fisa k a gresit ...

Eugen_TL 08-06-06 21:40

degeaba ii pica fisa acum daca nu i-a picat vineri si sambata cu santos :D

si cum a gresit o data,,,va mai gresi inca o data si tot asa pana cand se va maturiza

EvLSant0S 08-06-06 21:52

psycho , avea frate de unde sa stie, e prost, asta mi-a zis, ca l-a mai inselat de 3 ori , in 3 ani , wtf , de 3 ori ma ?! si ala sa nu banuiasca nimic ?
e prea de tot, e prost , pare rau ptr el , e prost nu din cauza faptului ca nu s-a ginit , ci .. ca are MULT prea multa incredere in ea, prea ii da credit, "in frane si in femei sa n-ai niciodata incredere" :P

Spark 09-06-06 14:47

hmm ... doar pt ca ai prea mare incredere in cineva ... dupa parerea mea nu te face un prost ...
naiv ... poate ... dar oricum ...
parerea mea e ca dupa o vreme ... nu o mai ti in lesa ... ii acorzi incredere ... si astfel ii lasi ei mana libera ... sa aleaga drumul si ceea ce vrea sa fac ... fie ca e bine fie ca e rau ...
dak nu a mers cum trebuie ... treci la alta sau ii acorzi a2a sansa sau ceva ...
nu zic ca e mai placut ... da` e mai bine cand greseste ea ... ca maca astfel tu ai sufeltu` impacat ca nu ai fost cel care a gresit ...

deci ca rezumat ... dak un om acorda incredere nu-l face prost ... ;)

aleks 09-06-06 15:08

Quote:

ahahhaha =)) m-a sunat alaaa

ca fmm mi-ai ftt femeia , te omor , te tai , te distrug =))

si acum , calm , ii zic , ai 2 variante, ori vbesti ca omu` , ori vbesti singur, in vreo 3 minute s-a calmat, plm , il intelegeam ,i-am zis varianta mea , a povestioarei ... i-am zis clar , fratioru meu , femeia a ridicat coada, a cautat-o , ce cacat era sa fac ? sa-i zic NU ?! tu ? ce-ai fi facut ? daca ai de gand sa bati pe cineva , bate-o pe ea , ca-n alta parte nu prea ai sanse =)) a tacut , apoi mi-a zis ce-i zisese aia , m-a luat capu`, cat a putut sa-l intoarca sa-l .... pfff in fine , am terminat-o cu omu` la modu` ca .. eu nu mai am ce discuta cu aia si cu asta b`asta =)) a zis ca are el grija de ea =))

saracu' mi-e mila d el
el are incredere in ea si ea evident nu-i dekt o curva...
nu-i vina lui k are langa el o curva...
soarta...

Mustang 09-06-06 15:45

Quote:

psycho , avea frate de unde sa stie, e prost, asta mi-a zis, ca l-a mai inselat de 3 ori , in 3 ani , wtf , de 3 ori ma ?! si ala sa nu banuiasca nimic ?
e prea de tot, e prost , pare rau ptr el , e prost nu din cauza faptului ca nu s-a ginit , ci .. ca are MULT prea multa incredere in ea, prea ii da credit, "in frane si in femei sa n-ai niciodata incredere" :P

eu de prima data o trimiteam la cules de fanta ...
kiar e prost...

EvLSant0S 09-06-06 17:32

dupa 3 ani , si 3 inselari din partea ei , nu mai esti naiv , esti prost , p bune

iar eu am fost al 4-luea

si e vba aia

iti zice unu ca esti beat ... ii zici ; marsh ma ..

iti zice al doilea ca esti beat .. ii zici ; jet ma ..

iti zice al treilea ca esti beat .. ii zici ; ok ..

deja la al 4-lea te duci dracu si te culci :)) cu una ca asta =))

Spark 09-06-06 17:38

mda ... la faza asta tre` sa iti dau dreptate ...
da` el o aflat ca o fost inselat ? ... i-o zis ceva prieteni de ai lui ... vezi ca asta e cu coada pe sus ? sau sa primeasca asemnea sugestii de la apropiati ..
ce stiu eu ... dak fata a fost discreta si nu a aflat nimeni ... e desteapta .. ;)
dak nu ... e c*u*r*v*a ...

Mustang 09-06-06 22:39

avand in vedere ca stia ... tu ce crezi ? :)
mi-ar fi placut sa fi avut TOT ea tupeu sa povesteasca pe indelete ce si cum :)
cred ca daca ar fi facut asta cu mine ... avea masa in cap !

All times are GMT +2. The time now is 13:30.

- Copyright 2026 4Tuning