![]() |
Re: E39 - un DUH
Quote:
|
Quote:
|
Sigur trebuie sa fie cineva care polisheaza jante in Craiova. Arata superb polishate,mai ales ca au buza mare pe spate. Dar ai grija ca daca faci asta ai nevoie de intretinere lunara , trebuie frecat cu o crema speciala pentru a sa mentine polishul si renuntat la spuma activa de la spalatorii.
Arata super coborata, bafta. |
Quote:
ms mult!!! |
1 Attachment(s)
O poza de duminica.
PS : Trage bine de tot "urata" :twisted: |
ms stefi :P
|
Quote:
|
frumoasa masina mai ai :X se vede ca n`am mai iesit prin orash ca nici nu o stiam,vi cu ea la 4td?
|
Quote:
|
Provenzano : ms mult!
Smiley89 : ms :P ... da o sa vin . sper sa se opreasca ninsoarea. crysty.bobok : chiar texte :)))) |
masina este foarte frumoasa.am un prieten care vroia la un moment dat sa iti ofere un schimb si parerea mea sa nu o dai.ii prea reusita masina si motorul este ok.sa ai noroc de ea ca am vazut ca o ai de demult.si multi km de acuma inainte fara incidente neplacute
|
ms mult cristi!....in legatura cu prietenul tau nu cred ca m-a contactat!.....
felicitari si tie pt masina!....sa o stapanesti sanatos!! |
era mai de mult un 328i cu numere de bucuresti dar eu sunt din cj.cel putin asa mi'a spus mie.oricum e39 mai rar ca si a tau
|
cred ca stiu...328 cu facelift de coupe 2004!:-P
|
da da da.KBS avea numarul.era gri cu plafon negru si apoi o facut si capota neagra.dar bine ca nu ai facut schimb.ca era cam varza masina:Diti zic asa sincer.era deplasat lonjeronul spate,plafonu era plin de kit sa o fost rasturnata.cand o vrut sa o deie o intrat intr'un bloc cu ea
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:00. |
- Copyright 2026 4Tuning