![]() |
Lao, sa`l intrebi ...poate vrea sa`ti faca vreo biografie si are omu` nevoie de informatii... :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug
Gabi de ce nu stergi si mesajele astea? Am observat si eu ca OFFTOPIC OFFTOPIC peste tot...Sterge`le si gata...ca de vreo 3 pagini incoace numai despre masini tunarite nu se vb... |
Re:
Quote:
Quote:
|
De ce le-as sterge ? De ce mi-as mai face treaba ?! Oricum, cred ca si eu sunt un \"aplaudac printre aplaudaci\"...
|
Re:
Quote:
Si daca tot suntem off-topic si vad ca vrei sa continuam asa,incearca sa te uiti pe topicurile (si deschise si inchise) pe care tu ai sters mesajele off-topic.O sa ai marea surprindere sa vezi ca aproape toate mesajele off-topic care au mai ramas sunt ale tale,la care dintr-un exces de zel nu s-a mai gasit butonul \"Delete\". Se pare ca accepti criticile mai greu decat mi-am imaginat.Eh,asta e! |
in curand pozele cu supra facute in seara aceasta la universitate ! :arrow:
|
Re:
Quote:
|
probabil maine or sa apara pozele ... nu trebuie sa le pun eu ci mikey sau Gabi ! :wink: :lol:
|
Re:
Quote:
|
3 Attachment(s)
Supraaaaaaaaaaaaaaa :twisted:
Multumim d-lui Ambasador (numele lui, deh, nu te poti pune cu nasii :lol:) pentru binevointa de care-a dat dovada :wink: |
2 Attachment(s)
:arrow:
|
2 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
|
Bai parca au fost mai multe poze ... sau mi sa parut mie????
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:47. |
- Copyright 2026 4Tuning