![]() |
Re: Intalnire in fiecare vineri...ora20...be there
Faza cu 50% - 50%. ne spus-o tipu ala de stia numa engleza si germana. Ca am stat cu el la povesti impreuna cu sandu si el mi-a explicat cum se fac puntajele si alea alea. Adika la EMMA ii jumi juma pe cand la AYA se face in felul urmator: din totalul de 200 puncte max, 180 se dau max pt sunet si doar 20 pentru cum arata instalatia. Intradevar cred ca a exagerat cu juma juma, deoarece el este arbitru AYA, dar oricum din cate m-am mai documentat si io si Sandu , la EMMA si pune mai mult accent pe aspect decat se pune la AYA.
Iar vis a vis de comentariile cu BMW DLS, io zis sa le lasati acasa, ca vineri cand ati fost toti de fata erati picati pe spate de cum suna, amu brusc v-ati gasit sa bagati strambe, cand o sa avem fiecare asa o sonorizare, abi atunci cred ca avem dreptu sa comentam, pana atunci ciocu mic, si invatam, sa incercam macar sa ii ajungem din urma, ca daca ii vb de competitii afara, cu baieti ca ei o sa avem de-aface. So keep walking and don't talk. |
ok, infine asta e .... data viitoare o sa intelegem mai bine :P
|
Quote:
am zis ca e ok pentru nivelul nostru e destul de sus si chiar am mentionat ca suntem incepatori fata de experienta si profesionalismul lor ;) tii minte nik ca tzi-am zis ca a exagerat in privinta emma?ai auzit si tu cu urechile tale cum e cu emma?ai design mai castigi niste puncte dar minimale nu care sa te avantajeze in lipsa soundului ;)paaaaaaaa.... |
nici nu ziceti nimic de masinuta noua a lu Trixi cu care a venit la intalnire ? :D
|
Quote:
|
p aceasta cale as vrea sa va dau d stire k Sandu de-acum incolo se va ocupa si d biciclete...:D :D :D intra la sectiunea "proiecte si innovatii" :D sau astepti pana ce se face intuneric,k sa nu vada lumea k tu lucrezi p o "bicicleta p 4 roti"?????:twisted: :twisted: :twisted:
|
imi pare rau dar vinerea asta nu voi ajunge la meeting pentru ca plec la bunici pana duminica asta este:( ce sa faci sapt viitoare:)
|
sa veniti cei care avem legatura directa cu WSR la meting, sa ne punem sa discutam odata si de show-ul ce vrem sa il facem, sa vina fioecare cu idei concrete si...poate iese ceva.
|
eu nu pot veni acum, poate saptamana viitoare :(
|
unde ma adunati ma ca mi`i lene sa citesc tot ce ati scris pana akuma . .. .
?????? :P |
In fata la Heat, in parcarea aia mare, cam pe la ora 20.00
|
pfua . . si maine`i vineri ! n`am fost pana akuma! la dimineatza bag masina la vopsit putin pe stanga! nu`i gata pana sambata! alta data deci! Bafta!
|
nu e neaparat sa ai masina ca sa mergi.. nici eu n`am pana in septembrie, sau poate cu chin, sfarsitul lui august. :P
|
ioi ca n`am mai mers fara ea de 1 an jumate!!! greu mi`i !! maine si sambata ma plantez in felix ca`s aproape! si asa o sa treaca mai usor! :P
|
Si totusi......din totzi cei care spunetzi k venitzi diseara, catzi o sa venitzi????
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:20. |
- Copyright 2026 4Tuning