![]() |
BR-02-RYH
200SX cam prost cu filmarile,nu esti bun de reporter :)
|
Re: BR-02-RYH
Quote:
PS: acuma m-am uitat si eu la ele si merita luate filmele cu 7 cu 9 cu 10 cu 11 si cu 12 in coada |
sa stii epy..in primu am vazut doar multimea..in al doilea un mertz din gl si sebastian..oare sa ma risc sa le iau si pe celelalte? :P
|
LoooL
eu nu m-am riscat, l-am luat pe cel mai mare adica ala de 11 Mb, dar tot degeaba vad numai lumea :roll: O legala la Braila stiti cumva cand va avea loc ?
|
frumoasa cursa :D
|
A fost frumos, da se putea si mai bine... Cel puztin...nu am vazut spectacol, adik \"mult fum\"! Vroiam sa vad! Ce am prins M5-ul POW, in putzina hactziune, da in rest...pauza. Mi-a placut Renault 5, ala rosu'. :P Care stitzi, spuneti-mi si mie, ce motor avea Renault 5-ul... :roll:
Oricum, felicitari, tuturor participantzilor! :D |
epY...cred ca mai avem de asteptat, pana sa fie la Braila. In Galatzi mai sunt strazi de alergat, da la Braila...nu stiu ce strada ar putea sa inchida..doar pe Calarasi... Oricum ar fi buna o treaba d'asta si la noi. Sperantza moare ultima! :P
|
Re:
Quote:
PS: Pana la urma ce premii s-au dat?:) ca n-am mai apucat sa vorbesc cu Iohan (soferul golfului tunat). |
eeeee
dece toata lumea sta numai in baza la Calarasi ?uite aseara chiar ma blimbat cu masina prin oras, si tinand cont de faptul ca stau la Puata=Mare ma gandeam ca ar fi bun si Strata 1 Decembrie 1918 sau Republicii depinde cum stiti voi ca ii zice, oricum, eu zic ca arata mai bine decat Calarasi :)
|
eeeee
Scuze pentru greseli,si anume !
Puata-Mare = Piata-Mare bun = buna ma cam grabesc :P |
Re:
Quote:
|
Pana apar pozele si filmele ma lamureste careva si pe mine care a fost clasamentul pe grupe!
|
\"Clasament pe Grupe\" nu cred ca exista pt ca a fost sistem piramidal
Grupa A1.. nu stiu Grupa A - Suzuki Swift Grupa B - KWX (Renault 5) Grupa C - KWX (Renault 5) din ce am inteles eu a participat la ambele grupe sau s-a dat la libere cu castigatorul si de la C parca...nu stiu exact cel mai bine asteptati filmele Grupa D - BMW 328 Pisica Grupa E..... nu stiu asta e asa din ce am inteles eu acolo de la fatza locului dar e foarte posibil sa se fi strecurat si erori |
kwx s-a inscris la b si la c, pe care le-a si castigat, si a vrut sa intre si la d din cate mi-a zis, dar \"nu s-a putut\"...
si nu e nici o minune ca a batut clasa superioara pt ca au mai fost cazuri, la cursele cronometrate masini din grupe mai mici aveau timpi mai buni. |
KWX (Renault 5) daca se inscria si la grupa D cred ca o lua si pe aia,imi place de sofer ca are tupeu in el,Bravo la **** lui,Felicitarile mele si la urmatoarea legala sper ca cei de la \"Legal Raceing\" sa il lase se se inscrie la ce curse vrea el, respect baiat ! 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:03. |
- Copyright 2026 4Tuning