Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Primul Sarut/Intamplari/Regrete/Iubirea Vietii (https://forum.4tuning.ro/28-femei/7864-primul-sarut-intamplari-regrete-iubirea-vietii.html)

needBrain 04-02-06 15:04

e cam cu dute-vino faza asta....pai hai s-o luam invers.......ce ar fi viata fara iubire?io zic ca s-ar simti o lipsa..........

nu sunt nici pro nici contra relatiilor serioase,dar io merg pe principiul:toate la timpul lor!

Eugen_TL 04-02-06 15:43

intr-un fel se regreta faptul ca o relatie lunga si misto se termina pt ca acesti ani s-au dus pe apa sambetei si suferi ca prostul si ai fi vrut sa nu se fi terminat, dar asta e.... dar nu se pot uita nici clipele frumoase in toti acesti ani,clipe ce nar fi putut fi realizabile daca nai fi fost atata timp cu acea fata..... oricum se invata multe si un sut in poponeatza e un pas inainte :) hmmz oricum parerile sunt impartite si raspuns la astfel de subiecte nu vom avea niciodata.....

needBrain 04-02-06 15:53

sa stii ca ai pus punctul pe i la faza cu \"un sut in poponeatza e un pas inainte\" f bine zis

Eugen_TL 04-02-06 18:39

pai expresia e cunoscuta dar am spuso pt ca ma regasesc... eu cel putin dau de fiecare data de mai bine .... recunosc ca tre sa am rabdare dar asta e ! :)

spiry_moto 05-02-06 20:05

1 Attachment(s)
Nu credeam ca si baietii pot sa iubeasca asa..si ca exista baieti care ofteaza dupa fete....care adorm cu ele in gand si plang cand nu li se da atentie din partea persoanei iubite....dar vad ca m-am inselat...nu numai ca am citit despre experientele voastre dar am vazut si tentative de sinucidere....e grav :P

Anyway,the first kiss...pe la 11 ani ..nici un fel de sentiment apoi...a fost doar primul sarut pe care l-am si visat in seara aia..dar nu s-au implicat nici unu fel de sentimente fatza de acel baietzash :D...
de iubit...la momentul ala credeam ca iubesc( in clasa a 8a ) pt k am stat cu el 5 luni juma...dar nu mai suportam...devenise stresant...sa-l vad in fiecare zi era obositor..so...nu cred c-am iubit....nici nu sunt interesata de asta acum...am timp toata viatza sa sufar aiurea....am un prieten care dupa 12 ani de relatie prietena lui i-a zis pa...asa ca...de ce sa ma complic si eu aiurea? e bine freeeee :twisted:

needBrain 05-02-06 22:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"spiry_moto\"
de ce sa ma complic si eu aiurea? e bine freeeee :twisted:

vreau sa zic ceva OFICIAL:TE IUBESC!!! :lol: :lol: :lol:

Eugen_TL 05-02-06 23:55

ma! stai la rand ca eu iam dat si flori..... :2gun: :)

aleks 06-02-06 00:11

devilish- nu regret k a fost, regret k am pierdut perioada cea mai frumoasa... intre 18 si 24 d ani...
spiry- ink esti mica, nu prea ai cum sa iubesti deep la varsta ta... o sa-ti vina si tie randul, trust me :lol:
need- n-as putea, ma dai pe spate :lol: :lol:

needBrain 06-02-06 04:13

@tuningBoy:I know something u don't know 8)
@aleks:stiu,mi-era ca mi-am iesit din mana :lol: :lol: :lol: btw....I'm baaaack :twisted: :twisted: :twisted:

Mustang 06-02-06 07:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"spiry_moto\"
Nu credeam ca si baietii pot sa iubeasca asa..si ca exista baieti care ofteaza dupa fete....care adorm cu ele in gand si plang cand nu li se da atentie din partea persoanei iubite....dar vad ca m-am inselat...nu numai ca am citit despre experientele voastre dar am vazut si tentative de sinucidere....e grav :P

Anyway,the first kiss...pe la 11 ani ..nici un fel de sentiment apoi...a fost doar primul sarut pe care l-am si visat in seara aia..dar nu s-au implicat nici unu fel de sentimente fatza de acel baietzash :D...
de iubit...la momentul ala credeam ca iubesc( in clasa a 8a ) pt k am stat cu el 5 luni juma...dar nu mai suportam...devenise stresant...sa-l vad in fiecare zi era obositor..so...nu cred c-am iubit....nici nu sunt interesata de asta acum...am timp toata viatza sa sufar aiurea....am un prieten care dupa 12 ani de relatie prietena lui i-a zis pa...asa ca...de ce sa ma complic si eu aiurea? e bine freeeee :twisted:

deci ... femeile TOATE au pareri proaste despre noi ...
ia sa bagam toate fetele pe forum si beleasca mai atent ochii la conversatiile noastre si poate isi schimba si ele parerile alea ... ieftine !

ah si ca sa iti spun ... nu ai ajuns inca la varsta in care sa iubesti cu adevarat...cand o sa vina vremea aia, o sa fie de pe o parte cel mai frumos, pe de alta parte cand o sa iti zica \"pa\" o sa ai sentimentul ca a dat cu tine de pamant ;)

cu alte cuvinte...prepare yourself ;)

needBrain 06-02-06 08:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mustang Mach One\"

for ME!!! :P

Mustang 06-02-06 08:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
Quote:

Originally Posted by \"Mustang Mach One\"

for ME!!! :P

bai cuceritoru' lu' peste...
lasa minora in pace ca tu esti si departe de ea : :lol: :lol: :lol: :lol:

GolfuletzS 06-02-06 08:13

bey ce furori face fata pe aici ;)

daca nu va bateti pt ea tot degaba :twisted:

Mustang 06-02-06 08:18

ti-am zis eu ceva p YM golfuletz :D

GolfuletzS 06-02-06 08:20

ce mi`ai zis :roll: ?

All times are GMT +2. The time now is 06:46.

- Copyright 2026 4Tuning