![]() |
Re: AG 78 MHI
1. Ofera senzatii tari :D
2. Da jos de pe masina prelungirea barii, parasolarul, si inlocuieste grila cu una noua (neagra) si masina ta se va schimba ...parerea mea.. 3. Prelungeste capota |
1 Attachment(s)
Urata chestie cu grila aia fata...:x
|
Quote:
|
Quote:
Dar ok,asta e parerea ta.;) |
este o masina facuta de nota 10x arata ff bn te felicit .
daca vrei sa arate si mai bine fai un bad boy look si vopsete interioru la far cu negru arata mult mai bine in rest arata ff bn .ps : cum e cu foile pe fata ai avut treba cu garcea? :D vreau sa pun si eu:> |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
in afara de lampile cu semnal alb nu ai nimic atragator la masina.sunt atatea dacii frumoase pe forum de la care ai putea fura idei dar ai preferat sa faci tuning dupa dumbravei.
singurul plus pt masina este ca arata intretinuta...in rest....praf,te iei la intrecere cu toata lumea si toti rad de tine :paper: |
Quote:
|
Quote:
Omule masina este cat am putut de ingrijita si functionala,am facuto si eu dupa cum mia permis buzunaru.Sunt curios a ta cum arata si ce gusturi ai.:)) |
Ce faceai pe la Zinca mai devreme ?:D
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
iam dat spoilaru fata jos ca il aveam spart la un colt,si lam dat si pe cel de pe spate sa vad cum iar sta fara.Voua cum vi s pare fara spoilare?
Dar nu mia placut fara,iar pe spate iam pus unu mai mic,si urmeaza ca si pe fata sai pun altu mai mic,sa vina set cu spatele. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:57. |
- Copyright 2026 4Tuning