![]() |
Re: NSL filiala Drobeta Turnu Severin
pff a dreaq de vreme:(
|
lasa vremea...eu am probleme cu masina...:((
|
ce-ai patit electron?
|
am luat o groapa in nas...si se rupsa...o oala de sub arc...aia de pe telescop...de comprima arcu:(
|
las` boss ca rezolvi tu ....
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
:shock::???:
Quote:
|
Quote:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
salutare la toata lumea...!
auziti da ce e cu voi....nu mai vb niciunu... haidetzi...ca mie dor de voi... O intalnire cand facem si noi? K miam facut si eu rabla..si vreau sa ne vedem... HAIDI pa...ne mai auzim! |
Quote:
boss ... a fost intalnire in seara asta.. destul de multa lume..daca nu chiar f multa :shock::shock: nu ma asteptam... pacat ca ne-am imprastiat repede... apropo.. maine la 17:00 filmarea emisiunii !!!! |
sper sa nu lipsesc:)
|
Quote:
ce ti mai face groapa? :)) i ai pus un nume (ai botezat o)? |
Quote:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol: "dragostea din strada" :lol::lol::lol::lol::lol: am plecat la birou ... va salut pe toti si ... NSL Severin .. filmare azi !!! va anunt eu pe toti in parte ;) |
Quote:
|
Quote:
stai linistit ca nu pot sa uit tocmai de "secretara" clubului :lol::lol::lol: din pacate sa amanat filmarea de azi ... unii au avut probleme..unii la nunti .. unii pe la tara .. asta e ... o facem in timpu` saptamanii ... Gangastah ... you will have the honor to present you`re car ... you will be the 1st !!! :-) |
1 Attachment(s)
Uitati o poza de la una din intalnirile NSL MH :lol::lol::lol::shock::shock::rolleyes2:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:33. |
- Copyright 2026 4Tuning