![]() |
Re: Week-end Race George Dunareanu
sarumana nene, super misto filmarile, am ras cu lacrimi la proba de indemanare, au fost cativa mesteri p-acolo, in frunte cu individu cu E30-u si al cu EVO-u...
|
Quote:
|
Nu-l inteleg pe tipul cu Evo-ul... Nu a tras frana de mana nici macar la cerculete... La indemanare se ducea mult prea pe exterior...
|
nush daca e prea bine s afolosesti frana de mana la masini cu 4x4!!! pareera mea...
|
Quote:
cred :lol: |
cu sigurantza dar ma refer din punct de vedere mecanic....poate stie el mai bine cum sa mearga cu masina si stie ca nu tre sa fol frana de mana....
sau poate o avea rupta!? :)) |
nu cred ca avea ce sa se intample rau daca tragea frana de mana atat cat sa-i fuga fundu si in acelasi timp apasa si ambreiaju..sa decupleze....
asa facea si onoriu la 4tuning day....dar..nu toti sunt piloti. |
... foarte tare... multumim :)...
|
Quote:
Uita-te la raliuri, wrc-uri etc sa vezi cat de des se trage frana de mana. ;) |
Hai sa va spun ceva ce voi nu stiti de evo. Daca nu ai peste 400cp nu e foarte usor sa-l derapezi evo-ul are o transmisie care agata f. bine .Sa poti face asta cu un motor aproape stock tre sa fii f. meserias sa rupi aderenta si sa-l tii pesta 5500-6000rpm cit sa derapeze. Oricum putem spune ca a fost f. norocos la faza cu stilpul.
|
Quote:
|
Evo de curse are frana de mana putin mai desteapta.....la aia hidraulica ma refer.....cand se actioneaza frana de mana se "blocheaza" diferentialul spate...trage decat fata.
|
Quote:
Ai idee cati cai au Evo-urile de Grupa N? Iti zic eu 280 :lol: Si te asigur ca te invarti si cu ala! ;) |
Quote:
|
Ok... Imi cer scuze pentru offtopic.
Insa sunt sceptic in privinta puterii unei masini facute dupa fisa de omologare FIA de Gr N sa aiba mai mult decat scrie acolo... Parerea mea... |
| All times are GMT +2. The time now is 18:27. |
- Copyright 2026 4Tuning