![]() |
Re: Ghetto Tuning
polo e vopsit negru mat + rosu mat, nu are colant. e facut de mine, dar nu vopsit.
|
am inteles ms frumos. bafta ne vedem in primavara pentru un bad :P ne auzim noi atunci ca mai am niste idei tampite :)
|
hai ca e tare de tot polo ala .. cand te fac o sedinta foto ? :D
|
3 Attachment(s)
facem si o sedinta curand, tre sa-l spal si sa nu ploua... cam grea combinatie in decembrie.
modificari interioare: - fete de usa polo 86c - stalpi pentru 3 ceasuri, seat leon 1P (before si after) |
Arata si mie niste modele d praguri ms.
|
praguri si prelungire bara fata pentru un opel kadett E ai cva?
|
nu am matrite, nu fac praguri sau prelungiri.
|
2 Attachment(s)
stalpul pt toyota auris vopsit si legat
|
cum se procedeaza cu manerele astupate? da-mi un id de mess te rog
|
pentru E36 cabrio ai ceva modele pt spoiler spate?
|
id: [email protected]
scrie 4 posturi mai sus ca nu am matrite de nici un fel, fac doar piese custom de la 0 (acolo unde se poate) |
1 Attachment(s)
Bara ca asta poti sa faci...stiu ca e dacie...da'...fiecare cu ce are :-P ...astept raspuns...MS ! ! ! :-)
|
1 Attachment(s)
Over Speed Tuning Club ( www.overspeedtc.ro ) va ureaza un Craciun plin de bucurie si impliniri. Sarbatori fericite, multa sanatate si la cat mai multe masini frumoase. La Multi Ani!
|
In murmurul tainic al colindelor de CRACIUN sarbatorile de iarna sa va aduca lumina in ganduri, caldura in suflet, sanatate si fericire. ;)
Sarbatori fericite si cat mai multe impliniri alaturi de cei dragi !:D cu stima, Street Zone Club ( www.streetzone.ro/forum/ ) |
la multi ani !!!!
ce modele de eleron pt leon 1p poti sa faci??? |
| All times are GMT +2. The time now is 22:54. |
- Copyright 2026 4Tuning