![]() |
Re: Machetele mele - blue macca
12 Attachment(s)
multumesc la toti,
2010 si aokimare, sper sa mai am ocazia sa fac 'afaceri' cu voi intr.adevar, BMW.ul V12 LMR este fain, iar ca fundal am folosit o foaie neagra pentru desen :arrow: BMW X5 1/24 Motormax [multumesc 2010] +2 poze cu fratele lui, bburago |
Cu mare placere, oricand, fratiorii sunt superbi si pozele la fel!!!
Felicitari!!! |
12 Attachment(s)
BMW 850i 1/24 Schaback [multumiri radu1976]
|
Un model pe care eu il ador!!!!!
Foarte frumos, felicitari!!! |
Arata bine macheta. Am vazut-o live azi :)
|
Cred ca e cea mai buna realizare la scara asta...singurul aspect care nu-mi place: cauciucurile. Arata foarte ciudat.
|
e frumos schabak asta.... are cauciucurile cam badarane.... dar e super. Din cate stiu e cam aceeasi matrita cu welly doar ca asta deschide portbagaj si are faruri escamontabile.Si sigla bmw de la schabak e mortala (e din metal si peste este lipit un cauciuc)
|
Off... ce mult imi place !... m-am tot "invartit" pe langa macheta asta, insa am renuntat la ea si parca imi pare rau, dar e 1/24.
Jantele si "gumele" le schimbi cu unele "Alpina" :) |
6 Attachment(s)
merci frumos la toti,
intr.adevar consider ca este superioara variantei revell (pe welly nu l.am tinut in mana sa stiu ce si cum); calin a zis bine treaba cu cauciucurile, un adjectiv foarte potrivit !:lol: enDzo, lasa ca ai tu destule piese bavareze pe la tine... mai indura.te sa lasi si la altii asa oferte :D lasand vorba la o parte, trecem la fapte... :arrow:proprietarii 7'arului si al lui 850i s.au inteles la un schimb, rezultand asa ceva... |
Frumoase impreuna:!:
|
Foarte tari BMW-urile tale, vad ca le-ai schimbat jantele, parca era mai bine inainte.
|
Ce alaturare frumoasa ! Rocada de jante (asta a-ti facut, nu?) e perfecta. Bravo!
|
19 Attachment(s)
da, rocada de jante iar seria 7 a primit si cauciucuri noi care sa se potriveasca.
calin, ce sa zic, seria 7 dadea ok inainte, 850i avea o problema cu cauciucurile si daca puneam mai mici pareau rotile in ansamblu mai mici. astfel, consider ca 850i arata ok, iar seria 7 foarte bine. -in sensul ca mie imi plac mult, nu imi supraevaluez machetele enDzo, sper ca acel 'ati facut' nu era varianta politicoasa a verbului... nu consider ca este cazul, acus' fac 19 ani, iar dumneavoastra foarte probabil aveti mai mult decat atat. invers ar trebui sa stea lucrurile, eu sa ma adresez politicos. Prefer totusi sa tutuiesc, astfel celalalt probabil se simte mai tanar si pare o legatura mai apropiata. [dar se pare ca o dau in offtopic, scuzati!] pentru seara asta voi prezenta un proiect (de diploma) destul de masiv pentru mine: :arrow:BMW 750iL 1/18 Kyosho, modificat [anterior prezentat stock] *iar cu acordul lui coman razvan am indraznit sa pun un pic mai multe poze. modificarile aduse sunt reprezentate de jantele noi, cu inel de aluminiu si disc de plexi; prinse in suruburi cu diametrul de 1.2mm si bolduri, si leduri: angel eyes, faza lunga, faruri ceata, semnalizari, pozitii spate, stopuri [actionate la pedala]; ar fi si in interior *dar momentan nefunctionale: bord, console centrale fata si spate, plafon, panouri usi, portbagaj. *grafica in ultima poza nu imi apartine; totusi, aportul meu in desen pentru acest proiect se poate gasi aici. |
In sfarsit il avad aproape gata, este demential ce faci man, iar jantele cum am ami spus sunt grele de tot:!::!::!:
Bravo si felicitari pentru munca depusa la aceasta macheta, eu dau nota 10 la lucrarea de diploma:!::!::!: |
Extrem de bine arata ! Felicitari !
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:20. |
- Copyright 2026 4Tuning