![]() |
Re: Matizu' meu
Quote:
Pana la primavara nu ii mai fac nimic. La primavara o sa o vopsesc - pasajele spate unde incepe sa o pape rugina, o sa ii repar jantele unde sunt ciupite. Constatari ITP: - amortizoarele pe spate trebuiesc schimbate - frana de mana tine foarte bine - tamburii spate sunt putin ovalizati Huruitul e provocat de la gheata... Asa ca a luat ITP-ul! |
Amortizoarele de Tico au mers fara nici o modificare? As vrea si eu sa o las putin de fata, pe spate imi e suficient insa fata mi-se pare prea ridicata!
Si cum e masina,e mai stabila? Ai vreo poza before/after sa imi fac o idee si eu:-)Stiu ca, cer mult dar...speranta moare ultima:lol::oops: |
Ce ai nevoie:
- amortizoarele de Tico - arcuri de Matiz Recomand doar 2 amortizoare de Tico - cele de pe fata. Nu am incercat pana acum si amortizoare pe spate ca sa imi dau o parere. Nu e nevoie de absolut nicio modificare: se pune amortizorul de Tico si o mica bataie maxima de cap cand pui arcul de Matiz, pentru ca trebuie contractat destul de tare. Mie unul mi se pare mai stabila un pic, sper doar sa nu fie un efect placebo. Sincer, nu am poze ca sa se vada cu cat anume se lasa. :) |
daca te mai ingrasi putin, o sa fie si mai stabila masina :P:P:P joke
sa o stapanesti sanatos bai....cu toate ca ai masina de 2 ani si acum am gasit si io topicul :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol: |
Quote:
2. N-am ce sa iti cer. :lol::lol::lol: Bai. :) |
ai slabit?:lol: unde?
|
Quote:
|
ce parere aveti de arcuri sport pe matiz cu amortizoarele stock??
|
1 Attachment(s)
Eu tot ii dau omului astuia o sugestie si el nu si nu.
Uita-te ma Mustangule ce tzavă arata... Da' tu batman |
Bai, e criminala asta mica si roz. Daca o intalneste cineva sa'i lase un biletel cu MatizClub, ceva.. E bestiala.
|
Vezi?
Lumea e de acord cu mine |
Quote:
|
Quote:
|
mai primim si noi poze cu masina???sa vedem in ce stadiu e ????
|
Quote:
gabi...ma cam sperii!!!:rolleyes2 hai mah ca e frumoasa aia mica roz...te-as vedea intr-una asta numai asa ca m-au omorat pe threadul meu sa-mi fac jante roz pay back time:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 07:32. |
- Copyright 2026 4Tuning