![]() |
Re: My KYS !!
cand va fi gata kys-ul?
|
dupa vestea proasta pe care am primit-o azi..cred ca in 2 sapt ! ( nu va ganditi ca o fac ozn..ca ce am de facut la ea dureaza o zi..dar nu avem spatiul necesar )
Numai bine , |
Quote:
|
nu...din punct de vedere al realizarii. Dar intre timp, s-a rezolvat !! :) Sper ca la finele saptamanii asteia..totul sa fie gata !
|
Vai KYS cat bulan poti sa ai ....te consider cel mai noroc de pana acum ! sa fie cu noroc anu asta :d Multa bafta incontinuare si sper sa faci ceva frumos pe masinuta...:oops:
|
man imi place ce faci la masina;)am vazut mai devreme:D
|
shtttt :) sa nu afle oamenii :)..pff...nu mai poti face nimic la masina ca paparazzii sunt peste tot :)
|
Cum asa? a iesit din service? cum arata? vrem pozeee!!!
|
nu este inca finalizata !!! poze..zilele urmatoare :)
|
oare ce faci tu cu KISul?:confused::ihearu:inafara de reparati:?:
|
5 Attachment(s)
s-a luat una bucata eleron de la Pilot s-a finisat si s-a inlocuit cu eleronul vechi ! :)
|
Frumusel dar...cu gauricile de la vechiul eleron ce faci?:|
|
iti mai lipseste un stiker cu 4tuning;)..oricum in realitate arata mult mai bn masina k in poze;)
|
Frumos eleronul de la pilot!Si in privinta abtipildului Sp1ky cosmin (adica propirietarul masinii)nu ar lipi asa ceva iti spun eu sigur.
|
Finisezi usor cu joker pe eleron :)bv maestre te salut cu stima abia astept sa ne mai vd sa o facem pe caterinca iar cu stikeru te ajuta fratili tau daca vrei da-mi un pm si se rez :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:32. |
- Copyright 2026 4Tuning