![]() |
Re: B 28 N U T
parca ti-am vazut masina sambata pe la 17:00 in auchan in parcarea subterana? superba masina
|
vreau sa precizez ca nu este singura masina a lui dog cred ca la el pe strada si propirtate personala sunt urmatoarele masini dacia 1300 dacia 1310 B28NUT ford mondeo break bmw seria 7 model 2004 bmw X5 2003 ............ cred ca isi permite omu sa mearga 1 ora pe saptamana cu dacia cu folie pe parbriz:D asa ca bafta lui oricum e un sofer foarte bun am colindat aproape toata tara cu el si nu mia fost niciodata frica
|
Quote:
În altă ordine de idei, să nu fiu cârcotaşul suprem, jantele de pe maşină sunt mai mult decât ok, îmi plac şi jantele în sine şi cum dau pe maşină... |
Quote:
Quote:
am becuri de 100w, toata lumea ma injura noaptea:lol:cand merg pe faza scurta,dapai lunga:lol: Quote:
Quote:
Quote:
multumesc |
Quote:
|
Quote:
|
Am o curiozitate, ca să îmi fac o idee... Ce spoilere îi pui? Capota şi aripile înţeleg că vrei săle pui noi ca să nu îndrepţi la astea, e de apreciat asta, dar dacă pui alte spoilere o să fie stock sau cauţi altceva?
|
Quote:
dupa toate astea intram la motor.o sa fie cateva mici modificari,sa speram macar 85-90 de cai sa scoatem din acest 1.4 inj. si in final interiorul. idei cu carul dar finante canci:-) bafta tuturor |
Atunci multă baftă, un clean look e cel mai potrivit pentru dacie, din punctul meu de vedere...
|
Si din punctul de vedere al multor altora care stiu ce inseamna o masina facuta cu bun gust :)
|
poate imi prezinti si mie masina vineri la carol:)daca vine bine inteles, am fost acum 2 saptamani dar nu stiam care esti exact, si decat sa dau cu piciorul in masina si sa aflu, am lasato balta:lol:
|
Super tari jantele:shock: Bafta in continuare cu proiectu:-)
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
bafta nutzule :) ... marfa driftul in direct .... super masina . sper sa-i ajuti si pe cei mici cand ai timp :) .
|
criminale jantele...a iesit super bine masinuta...bafta in continuare:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:31. |
- Copyright 2026 4Tuning