![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti
ieri adytza mi-a venit cu o idee destul de buna sa aducem membri in bucuresti!(imi cer scz pt perioada de absentza dar abia am terminat sesiunea si multe alte proiecte)!!!!
|
pai normal eu vin numai cu idei bune ;) :lol: :lol:
|
Si.. ce trebuie sa fac ca sa devin membru? :D Say something Adytza ;)
|
pai pentru forum intri pe usergroup crazy drivers club
si te poti inscrie si pe site-ul clubului crazydrivers.net! |
gata neXus este al nostru are la usergroups CrazyDrivers ;)
|
oooo lume noua mic cei cu tine??? hai sa facem rost de membri sa facem ceva in buc sa nu mai stam degeaba
|
adytza hai ca a mers treaba! avem un membru nou:)!!!!neXus spuneai ca ai un dci d 1.5 L e aia de 65 cp? poate facem una mica ca am si eu un disel! mai vechei da....e de 2 L
|
da mic insa nu ma dau batut inca 5 sa mai aduc si ne putem desfasura si vom iesi si noi in lume ;)
|
ehe! stiu ca ma pot baza pe tine :) ! toti ne putem baza pe tine:) adytza!!!
sa vezi k k t cu jobu ala sofer tico auzi:))...trebuia sa umblu toata ziua prin centru ( unde nu pot da forja) si pe bani putini! trebuie sa imi gasesc ceva asa mai pe spiritu meu:))!!! |
ms mic ms :oops: :oops: sper sa nu dezamagesc ;) bafta cu jobu ;)
|
Stati sa vedeti ca la anu' s-ar putea sa trec pe numele meu masinutza :D. Vin: suspensii, amortizoare, turbina (mai mare), ECU proaspat, injectoare noi. Asta ipotetic vorbind :-P
|
bafta cu masina asteptam sa o vedem pe strada dar mai ales la curse ;)
|
neXus tot nu mi-ai raspuns ! ce putere are dci'ul tau!!! si mai am o intrebare! 1.5 dci are turbina????:D asta e de baraj:)))!
adytza daca vrei te ajut si eu! am cam stat si ma-m gandit!ca daca ma angajez nu mai am timp de club! asa ca mam gandit mai bine si nu ma angajez:)))! o sa incerc sa castig mai multi bani din poker:)))! ca si asa nu imi place munca! (decat la masini imi palce) asa ca adytza tre sa ii dam bataie! dar de luni ca plec la mare maine:D!!! |
MicDaRAu, fa-te mecanic auto ;)
ADytZa, merci mult. Sper sa-mi pot duce planul pana la capat. MicDaRAu (din nou), 65 cp, si DA, are turbina, nu e aspirat. Tu crezi ca poti scoate de la diesel de 1,5 65 cp fara turbina? Oricum, daca Renault a scos si varianta de 105 cp tot 1,5, nu vad de ce nu e posibil si la modelul meu... |
nai pentru ce man si daca vei avea nevoie de ajutor poti apela la noi cu incredere ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:23. |
- Copyright 2026 4Tuning