![]() |
Re: Prezentare Membri Noi
Quote:
|
sunteti 1337 (leet) :D
anyway, D3mon am pus avarii alaltaseara:rolleyes2 |
Quote:
|
cei care nu aveti masini tuning nu ar trebui sa va simtiti aiurea credeti ca toti au masini tuning care posteaza a mea e stoc ce are pe ea sunt doar ceva aerografie ieftina facuta de mine .... asa ca stati linistiti
|
1 Attachment(s)
Salutare. Sunt Jean. Nu sunt chiar nou .. dar ma prezint ca un membru nou. Am un Mercedes S-class. IS-94-RUS. Am incercat sa ma tot integrez in peisajul de la Stadion dar se pare ca sunt dator sa mai incerc. Daca ma vede cineva rog sa ma abordeze. :) si sa zica parola "4tuning". Va salut ..pun o poza cu a mea masina & me.
|
salut
tu esti cel care da blana pe copou de zici ca trece un v8 ? |
Quote:
|
Coclet mai mare ca ala rar... mai are un A4 cu numere de franta .
|
5.0 V6 ..??? eu zic ca e V8 .
|
Ca sa fie sanatos off-topicu , aci avem motorizarile
2.8L 197 hp (147 kW) I6 3.2L 228 hp (170 kW) I6 4.2L 275 hp (205 kW) V8 5.0L 315 hp (235 kW) V8 6.0L 408 hp (304 kW) V12 (1991–1993) 6.0L 389 hp (290 kW) V12 (1994–1999) 3.0L Turbodiesel 177 hp (132 kW) I6 3.5L Turbodiesel 148 hp (110 kW) I6 Dizal , nu cred ca e :)) . Suna mai mult ca un V8 cum a spus Low_Ridah LE: nu au V6 se pare ... au 6 cilindri in linie . |
se pare ca ti-ai facut temele bogdane
dar e posibil ca noul user venit in comunitatea ieseana 4tuning sa isi fi inmatriculat-o:)) acum sa asteptam si raspunsul lui :) |
Ii cunosc pe amandoi, nu e vb de aceeasi persoana
|
Salut eNorel - bine ca ai intervenit si ai lamurit scurt treaba. In legatura cu tipul care are mercedesul cu motor 5.0 l-am cunoscut de putin timp fara sa stiu ca e o cunostinta comuna cu eNorel. Eu am un motor 2.5 diesel normal aspirat. Masina a fost benzina 4.2 litri V8. Cum a ajuns in tara in 2000 proprietarul a schimbat motorul. Eu o am de 2 ani si merg zi de zi cu ea. E din `87 si ca un S class care se respecta are aerul anilor 80-90 pe umeri. Va salut.;)
|
Pacat ca nu mai are motorul ei . Dar de dragul impozitelor si a consumului nu invinuiesc pe nimeni . Bine ai venit :)
|
Sal all,
Numele meu este Daniel Necula, sunt nou pe acest forum insa cunosc foarte multi oameni de aici. Am avut un 206 de 1.4/75 acum am un mitsubishi lancer clasic de 1.6 si 98 cai (98 sau 100 nu stiu exact/76kw). Mai multe... nush ce sa zic. poate ne vedem pe la stadion la o cafea si raspund la orice intrebare. Numai bine. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning