![]() |
Re: Fac La Comanda Subwoofere
Salut ... imi poti spune si mie cat ma costa sa imi calculezi o cutie...?
|
doamne dar cum sa-ti cer bani ca sa iti simulez o incinta . da-mi pe pm detaliile despre difuzor
firma modelul tipul de incinta dorit dimensiuni maxime admise grosime material ce port va fi rotund sau fanta in L daca ingropi difuzorul sau va fi aplicat cand am timp iti calculez si it raspund la pm. |
salut ... am avut un magnat charger 230 pe masina ... l-am dat jos ca numai aveam loc un portbagaj ... cat ma costa sa-mi faci tu unul care sa ocupe mai putin spatiu si macar egal ca putere + statie + condesator + montaj pe un bmw ( brand-urile le alegi tu ) astept un pm cu modelul si pretul tau ... mersi frumos
|
Clauleeee, PM meu unde este??? sa vezi ce-ti fac ;)
|
ai un pm de la mine , ms
|
multumesc inca o data domnu ! mare om ,mare caracter , recomand cu incredere !
|
Salut.Sunt si eu interesat de un subwoofer cu tot cu incinta pentru un astra h montat la sitemul original al masinii.Vreau ceva cat mai mic datorita spatiului redus din porbagaj.Imi poti spune un pret orientativ?
|
Salut.
Am vazut topicul tau si vroiam sa te intreb cat costa sa imi construiesti o incinta. EU sunt din Dej, asa ca vreau sa stiu cat e transportul pana aici? Specificatiile le am: vreau exact cele de pe site-ul producatorului. Este vorba de un subwoofer JL 12W3V3-2. Incinta vreau sa fie ported, daca nu cumva recomanzi tu sealed. Crezi ca poti sa imi faci? Daca da, cat costa? Multumesc anticipat! LINK: http://www.jlaudio.com/12w3v3-2-car-...-drivers-92153 |
6 Attachment(s)
Inca una bucata incinta marca Claudiu Urban :)
Ca de obicei, foarte multumit de lucrare si recomand cu incredere! |
ms Dani , ma bucur ca esti multumit , anunt valabil dar cu timp de executie indelungat.
SUNDOWN yami yami si eu as vrea .... |
Salut Claudiu! Ce grosimi de MDF ai disponibil?
|
catalin , momentan am doar de 18mm . sanatate.
|
Incerc sa te contactez dar ori ai telefonul inchis ori nu rasp. Cum reusesc?
|
Gasesc cumva la tine un spider dimensiunea exterioara 20.5 cm si interioara 8 cm?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:43. |
- Copyright 2026 4Tuning