![]() |
Re: Machetele mele - coman razvan
2 Attachment(s)
Am reusit sa fac rost si de rezerva pentru Subaru!
Multumesc celui care mi-a trimis-o! :) |
e ceva mai lata decat rotile tale asa ca ai grija sa nu faci pana :-P si vopseste-o :-)
|
bestiala macheta...incredibil ce bijuterii de wrc 1:18 sunt pe toamnei:-P:D!
|
Quote:
Quote:
|
pentru putin! sper ca iti place roate , si ca este de ajutor :)
|
Este de mare ajutor! Si vine bine de tot acolo in spate! Multumesc inca odata! :)
|
Quote:
vad ca e pe slick-uri stiu ca iti place sa driftuiesti prin zapada...d-aia intreb? :twisted::twisted::twisted: |
12 Attachment(s)
Nu, nu! Ma descurc si cu astea! :) Multumesc! ;)
PENTRU AZI: HSV VT2 Clubsport R8 (Holden Commodore) - 1:18 - AutoArt Pentru cei mai putin cunoscatori, Holden este o marca australiana de automobile (sub patronajul General Motors) ce s-a bazat pana cum cativa ani pe modele derivate din gama Opel / Vauxhall. p.s. Multumesc Ciprian Macheta este cu adevarat de calitate! O sa enumar mai jos detaliile importante: -se deschid toate usile, capota, portbagajul -mochetata in totalitate (inclusiv izolare fonica a motorului) -scaunale, bancheta spate si fetele de usi sunt tapitate foarte ingenios -scaunele din fata sunt puse pe sine (dar nu se misca) -motorul foarte detaliat -extinctor in portbagaj -parasolarele se pot misca ca la o masina reala -jantele, discurile de frana perforate si etrierele sunt executata extrem de bine -inscriptile de pe caroserie sunt perfecte -articulatiile fata/spate foarte detaliate In rest...se vede in poze calitatea aceste machete! 8) |
foarte frumoasa si foarte bine realizata!:lol:
|
chiar foarte bine realizata:shock:
|
Mă bucur că ți-a ajuns , că făceai spume la gură!:lol:
Foarte faină! Nu o donezi?:baby: |
@ catalyn style, ANDR31 - Multumesc! :)
@ Emanuel - Si eu ma bucur enorm! :) Mai aveam putin si facem! :???: Si, nu, nu o donez...mai ales tie! :drunk::shakefist |
Foarte simpatică această chestie albă ! :-P
|
1 Attachment(s)
Multumesc Gabi!
Intre timp, masina a primit un mini-sticker 4tuning! Vine chiar foarte bine pe masina asta! :) p.s. E a 13-a poza cu masina asta..dar ma scuzati voi! :oops: |
Razvan vezi ca le-am mai micsorat odata...eu le schimb pe BMW-uri in seara asta. Acum nu mai poate spune nimeni ca nu respectam scara machetelor si a stickerelor :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:02. |
- Copyright 2026 4Tuning