![]() |
Re: Matiz-ul meu B-06-MPG
sa ne anunt cat iti va papa dupa! totusi cat e unul?...sincer am incercat si eu sa vad daca duce mai bine fara filtru si fara toba (date jos) diferenta am simtit-o doar la consum!
|
nu cred ca o sa-mi influenteze consumul. a costat 200 ron dar eu cred ca merita pentru ca nu mai trebuie sa-l schimb si e de calitate superioara made in UK :D
|
Quote:
Ca daca scoti catalizatorul, iti garantez ca trage mult mai bine. Tu ai spus asa ... simplu: fara toba... Fara toba, zvacneste. Si zvacneste serios. Asta daca e toata toba scoasa. ;) |
cataliztorul a fost spart. ma rog, ceramica din el. toba mare a fost data jos iar filtrul de aier a fost dat si el jos. avea "un zvak" dar mai mare cand era vorba de alimentat. diferenta a fost de 2 litriiiii pe gaz la 100km. sincer parerea mea nu se merita. oricum e pusa la vanzare. urmeaza a lipesc anuntul pe ea!...
nota moderator: n-ar strica sa folosesti si semnele de punctuatie din cand in cand. |
Re: Matiz-ul meu B 06 MPG
ce iti mai face buburuza? nu ai mai scris nimic de ea pe aici de vreo 2 luni :)
|
S-a cam dat la fund.
|
Nu am mai scris pentru ca nu am avut timp in ultimele 3 luni mai deloc sa mai postez am avut licenta si restante de luat.
Mustang-ule nu face afirmatii gratuite si cu conotatii aiurea, postezi si tu sa te aflii in treaba |
Dr3adLorD...lasa suparea si spune-ne ce ai mai facut la masinuta:)...eventual niste poze...
|
3 Attachment(s)
nu am mai facut nimik la masinutza deoarece consider ca am cam terminat "proiectul". mai pun niste poze noi... :D
|
Quote:
|
La partea tehnica te-ai gandit? Suspensie ai, dar ma gandesc la ceva mai multa putere... asta asa, ca sa nu se termine proiectul :D
|
Quote:
Quote:
|
Am facut un drum pana la Giurgiu si mi-am fisurat parbrizul de la o pietricica :cry:
|
La mine de la o pietricica mica si o crapatura in dreapta jos s-a transformat intr-o crapatura care traverseaza parbrizul din dreapta pana in stanga la sofer, si e si in campul vizual :( Ai grija ca sunt chestii care te pot ajuta sa opresti crapatura sa nu mai avanseze, ca altfel o sa patesti ca mine.
|
am fost pe la vreo 2 centre de parbrize si mi-au spus ca deja e prea mare fisura si ca nu se mai poate face nimic singura solutie fiind inlocuirea :cry:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:10. |
- Copyright 2026 4Tuning