Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matiz-ul meu B 06 MPG (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/63094-matiz-meu-06-mpg.html)

CosminCB 12-05-09 00:54

Re: Matiz-ul meu B-06-MPG

sa ne anunt cat iti va papa dupa! totusi cat e unul?...sincer am incercat si eu sa vad daca duce mai bine fara filtru si fara toba (date jos) diferenta am simtit-o doar la consum!

Dr3adLorD 12-05-09 02:09

nu cred ca o sa-mi influenteze consumul. a costat 200 ron dar eu cred ca merita pentru ca nu mai trebuie sa-l schimb si e de calitate superioara made in UK :D

Mustang 12-05-09 07:28

Quote:

Originally Posted by CosminCB (Post 2310238)
sa ne anunt cat iti va papa dupa! totusi cat e unul?...sincer am incercat si eu sa vad daca duce mai bine fara filtru si fara toba (date jos) diferenta am simtit-o doar la consum!

De unde ai dat tu toba jos???
Ca daca scoti catalizatorul, iti garantez ca trage mult mai bine. Tu ai spus asa ... simplu: fara toba... Fara toba, zvacneste. Si zvacneste serios. Asta daca e toata toba scoasa. ;)

CosminCB 12-05-09 14:41

cataliztorul a fost spart. ma rog, ceramica din el. toba mare a fost data jos iar filtrul de aier a fost dat si el jos. avea "un zvak" dar mai mare cand era vorba de alimentat. diferenta a fost de 2 litriiiii pe gaz la 100km. sincer parerea mea nu se merita. oricum e pusa la vanzare. urmeaza a lipesc anuntul pe ea!...

nota moderator: n-ar strica sa folosesti si semnele de punctuatie din cand in cand.

andi_cimpean 27-07-09 01:05

Re: Matiz-ul meu B 06 MPG

ce iti mai face buburuza? nu ai mai scris nimic de ea pe aici de vreo 2 luni :)

Mustang 27-07-09 07:23

S-a cam dat la fund.

Dr3adLorD 10-08-09 14:47

Nu am mai scris pentru ca nu am avut timp in ultimele 3 luni mai deloc sa mai postez am avut licenta si restante de luat.

Mustang-ule nu face afirmatii gratuite si cu conotatii aiurea, postezi si tu sa te aflii in treaba

andi_cimpean 10-08-09 21:40

Dr3adLorD...lasa suparea si spune-ne ce ai mai facut la masinuta:)...eventual niste poze...

Dr3adLorD 10-08-09 22:26

3 Attachment(s)
nu am mai facut nimik la masinutza deoarece consider ca am cam terminat "proiectul". mai pun niste poze noi... :D

Alex_pitesti 10-08-09 22:32

Quote:

Originally Posted by Dr3adLorD (Post 2548813)
nu am mai facut nimik la masinutza deoarece consider ca am cam terminat "proiectul". mai pun niste poze noi... :D

sincer cred ca consider bine,pt ca dupaia o dai in alte alea!imi place foarte mult masina ta..nu-mi plac matiz-urile sincer sa fiu,dar masina asta este fara sa exagerez o opera.facuta cu bun gust si multa munca mai mult ca sigur!te admir si respect pt munca depusa si pt proiectul reusit!

Geo_ZGA 10-08-09 22:46

La partea tehnica te-ai gandit? Suspensie ai, dar ma gandesc la ceva mai multa putere... asta asa, ca sa nu se termine proiectul :D

Dr3adLorD 11-08-09 00:03

Quote:

Originally Posted by Alex_pitesti (Post 2548839)
sincer cred ca consider bine,pt ca dupaia o dai in alte alea!imi place foarte mult masina ta..nu-mi plac matiz-urile sincer sa fiu,dar masina asta este fara sa exagerez o opera.facuta cu bun gust si multa munca mai mult ca sigur!te admir si respect pt munca depusa si pt proiectul reusit!

multumesc mult ma bucur ca am reusit sa fac ceva sa placa mai multor oameni si intr-adevar a fost multa munca , bani investiti si toate s-au facut in timp dar cea mai importanta e pasiunea si rezultatul final si nu regret nimic. bafta

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 2548876)
La partea tehnica te-ai gandit? Suspensie ai, dar ma gandesc la ceva mai multa putere... asta asa, ca sa nu se termine proiectul :D

Geo sincer la partea tehnica nu ma bag pentru ca este un motor prea mic si nu vreau sa exagerez si sa ma prostesc sa scot din el ce nu poate si sincer acuma dupa ce am terminat proiectul imi place sa o ard "incet ca graba strica orice efect" si mai tot timpul cu masinutza spalata ca sa poate fi admirata nu sa ma trag cu bmw-uri

Dr3adLorD 15-08-09 10:11

Am facut un drum pana la Giurgiu si mi-am fisurat parbrizul de la o pietricica :cry:

SV25MBN 15-08-09 10:29

La mine de la o pietricica mica si o crapatura in dreapta jos s-a transformat intr-o crapatura care traverseaza parbrizul din dreapta pana in stanga la sofer, si e si in campul vizual :( Ai grija ca sunt chestii care te pot ajuta sa opresti crapatura sa nu mai avanseze, ca altfel o sa patesti ca mine.

Dr3adLorD 15-08-09 12:39

am fost pe la vreo 2 centre de parbrize si mi-au spus ca deja e prea mare fisura si ca nu se mai poate face nimic singura solutie fiind inlocuirea :cry:

All times are GMT +2. The time now is 22:10.

- Copyright 2026 4Tuning