![]() |
Re: Ce 4x4 conduci? (SUV sau Tot-teren)
range rover P38 96 4,6 224 cai blocant ARB fata-spate,roti pe 38 , suspensie +12,5 , roll-cage 76mm,statie,bara fata cu suport troliu,,,,etc pret 5500 (patrick 0745574715
|
5 Attachment(s)
Attachment 2347378Attachment 2347378
Attachment 2347379Attachment 2347378 Attachment 2347379 Attachment 2347380 Attachment 2347381 Attachment 2347382 Attachment 2347380 Attachment 2347381 Attachment 2347382 Quote:
|
Kia Sportage 2002 4x4 2.0i
|
as vrea sa conduca si altcineva un Hyundai Galloper ... 4000 euro https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...-galloper.html
|
4 Attachment(s)
salut!
conduc un nissan navara 2004 si un mitsubishi pajero 1987 |
Off-road fara cauciucuri bune e ca driftul cu diferential open...
Ambele sunt pline de noroi, dar pe niciuna nu ai cauciucuri bune. Degeaba ai 4x4 si reductor daca aluneca si cand o lasi din ambreiaj... |
Cum sa te bagi in ditamai noroiul cu slick-urile alea? :))
|
Ambele masini sunt bune de off-road, din punctul meu de vedere, dar cu cauciucuri bune. Eu am cauciucuri cu crampoane mai mari pe un Logan...
Am avut un Sorento de 2.5d. Masina clar nu e facuta pentru off-road, dar cu cauciucuri bune ieseam din noroaie ca alea. Cauciucurile fac mai mult de 50%, din punctul meu de vedere. |
2 Attachment(s)
Salutare baieti ... de un ML 320 4WD benzina 218cp hidramat full options trapa panoramica an 2000 ce ziceti ?
Masina trage fff bine, multe masini noi nu se tin dupa mine ,kick-down f impecabil .. ca minusuri : a) consumul relativ mare 18-19 oras(mers sportiv) iar in afara 13/14 ..dar intr-un fel merita,acum depinde ce vrei de la masina b)se pare ca si cativa cetateni de "etnie" au atractie catre aceasta masina .. Iar ca si plusuri : Exceptionala la drum, nu se strica never ! nu ramai blocat niciunde cu ea (in cel mai rau caz folosesti LowRange si tragi avionu dupa tine :D ) ,foarte sigura la accidente (preintr-e cele mai sigure masini) ... |
Quote:
|
Quote:
|
KM2 ca virgula KM1 nu mai prea gasesti in comert, care duce ~ 60.000
Un BFG A/T duce aproape 100.000 km |
Quote:
|
Sa nu ma intelegi gresit dar pozele mie-mi zic alt lucru si anume acela ca se cer cauciucuri putin mai dedicate.
Faci acelasi traseu/mergi pe acelasi drum fara sa trebuiasca sa chinui masina asa tare (care duce la o uzura prematura a motorului, etc) probabil ca nu ar trebui s-astepti nici tractorul sa vina sa te traga din noroi de 20 cm (chiar daca ai pus Nissanul pe burta sunt convins ca inclusiv cu AT-uri o scoteai de acolo cu balans). Trebuie sa iei in considerare faptul ca ai masini lungi si fara cauciucuri putin mai dedicate o impotmolesti mult mai repede. Oricum masinile sunt doua masini bune fara nici o discutie. |
Ce sa faci cu Navara aia? Ce face masina aia nu se numeste offroad........
Ca ai gasit o balta la 50m de sosea si dai inainte inapoi sa faci masina varza de noroi, ala e offroad????? Ala e un cotet cu multa electronica si PLANETARE pe fatza..... Daca o incrucisezi putin si dai span, zboara planetarele ca la balamuc. Pajero ala vechi e bun. Daca il ridici vreo 5cm si pui niste MT mai de doamne ajuta se descurca mai mult decat onorabil. Numai ca nu trebuie sa-l chitai pe incrucisari sa nu rupi planetarele. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:06. |
- Copyright 2026 4Tuning