![]() |
Re: - THE ZEITGEIST ! intra si o sa vezi altfel lumea..
Culmea ca sunteti prost informati si mai aveti si siguranta ca religia incurajeaza nestiinta.Na ce pot sa zic BRAVO!
|
Quote:
Totusi nu ai zis concret in ce crezi u (scurt fara aberati de ale tale) |
Quote:
Te lasam pe tine sa crezi ca destinul ti-a fost scris de cineva din ceruri si te manipuleaza ca pe o marioneta.Raman la ideea ca destinul ti-l faci tu si nu cineva care o arde printre nori. :rolleyes2 Refuz sa mai postez pe topicul acesta...motivul ?! La fel cum zicea cineva mai sus : "pe tema asta dicutam la nesfarsit ..cine e credincios inrait ne va contrazice la nesfarsit". Legat de film : e absolut genial , atat prima cat si a doua parte. :D |
In continuare te contrazici fara rost.Nu tocmai tu ziceai ca daca esti religios nu trebuie sa cercetezi(ca asa ai visat tu azi-noapte) si ca cei crestini sunt naivi si cred orice fara sa cerceteze.Deci asta se aplica in cazul ateilor dupa gandirea ta.
|
Trist dar adevarat...traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul
|
Quote:
|
Quote:
|
oxide "legat de film : e absolut genial , atat prima cat si a doua parte"
sunt multe documentare ce merita vazute (decat sa te uiti la stirile de la ora 5 sa vezi cum isi violeaza unu bunica...) pacat ca sunt f putini pe care chiar sa-i intereseze ce se intampla pe lumea asta . |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Esti asa incuiat la minte incat sa crezi ca din filmul asta ne-am schimbat parerea despre religie? :) eu nu mai cred in dumnezeu de pe la 15 ani. Probabil tu mai credeai in mos craciun atunci. |
Quote:
|
Pai am citit biblia ... :) .Zeitgeist e doar un documentar care explica f bine cum s-a creat religia.
Zi-mi tu totusi d c crezi? sau in ce crezi |
Banuiesc ca tu acum imi dai niste dovezi care sa ma lase masca,de aia astept atat de mult raspunsul tau,sigur o sa ma convingi si pe mine ca nu exista Dumnezeu asa cum te-ai convins si tu dupa marile descoperiri ,,,
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:41. |
- Copyright 2026 4Tuning