Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii machete (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete.html)
-   -   Discutii, Anunturi, Barfe etc. (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete/58820-discutii-anunturi-barfe-etc.html)

DTH 07-12-09 14:04

Re: Discutii, Anunturi, Barfe etc.

Faceti un concurs si pentru motoare ....:| ca si alea sunt machete :( !

DTH 07-12-09 21:31

Re: Sunteti multumiti de sectiunea "HOBBY - Modelism, machete & stuff"

Apropo ...as avea o intrebare ...de ce nu se pot pune mai multe poze cu machetele prezentate pe topic ?!

coman razvan 07-12-09 21:33

12 poze / macheta sunt suficiente ... :)

manu_96xls 07-12-09 21:35

Probabil te-ai aștepta să-ți spunem că pentru a nu încărca forumul, ei bine, nu de asta.
Limita de 6 poze a fost implementată pentru a stârni interesul celor care-și arată colecțiile, să nu pună totul o dată și topicul să devină inactiv o perioadă lungă după.:)

DTH 07-12-09 21:41

Da intradevar aveti dreptate , dar na , eu de exemplu cand pun poze cu o macheta , numai pun si a doua oara poze cu aceeiasi macheta , si d-asta ziceam ca ar fi mai frumos sa punem mai multe poze , macar 15 de macheta :-?? , doar am zis nu am zis ca vreau neaparat ...

Eu cand fac poze la o macheta nu fac fix 12 sau fix 6 , fac mult mai multe si iti dai seama ca as vrea sa pun mai multe ca deh sunt mai multe cadre / detalii etc ..:)

coman razvan 07-12-09 21:45

Hai ca estu dura! :lol: Fix 6 sai fix 12 ... :lol: Eu cred ca in 12 poze se poate prezenta o macheta! ;) Nu a zis nimeni nimic daca a pus cineva 13 poze, de exemplu, la o macheta care merita ... In 12 poze, cine stie sa faca fotografii, poate sa cuprinda toate detaliile! Si tu stii! ;)

DTH 07-12-09 21:49

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 2870848)
Hai ca estu dura! :lol: Fix 6 sai fix 12 ... :lol: Eu cred ca in 12 poze se poate prezenta o macheta! ;) Nu a zis nimeni nimic daca a pus cineva 13 poze, de exemplu, la o macheta care merita ... In 12 poze, cine stie sa faca fotografii, poate sa cuprinda toate detaliile! Si tu stii! ;)

Da asa este dar am avut zile cu chef mare de pozat si machete pe masura cum este cea pe care am prezentat-o azi , si de exemplu i-am facut poze ( mai mult de 12 ) , am vrut sa pun dar am zis ca iar iau warn sau se sterg ...si n-am mai pus :D

Oricum mersi frumos pentru raspuns , as mai avea o intrebare pe care am pus-o in alta parte dar probabil nu ati vazut-o ...

Se poate face la concurs si unul pentru motoare ? Plzzzz :sad: Ca am atatea ...si chiar s-ar merita ca am vazut multe persoane care au in colectie si motoare ...macar sa incercam ( zic eu )

Multumesc

manu_96xls 07-12-09 21:53

Mâine promit că dau eu startul la unul moto. Asta dacă-mi merge bine.:lol:

DTH 07-12-09 21:56

Dadadadada !!!

Mersi mult :hug:

o sa-ti mearga bine , presimt :rolleyes:

manu_96xls 08-12-09 21:04

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 2870895)
Dadadadada !!!

Mersi mult :hug:

o sa-ti mearga bine , presimt :rolleyes:

Nu mi-a mers așa bine, dar fie...:lol:
Să crești mare!;)
Concurs moto

DTH 08-12-09 21:24

Quote:

Originally Posted by manu_96xls (Post 2873566)
Nu mi-a mers așa bine, dar fie...:lol:
Să crești mare!;)
Concurs moto

:o Mersi mult de tot :hug:

p.s: Raman datoare !

Darius DMS 09-12-09 09:08

vreau sa va intreb pe voi,daca stiti......s-a fabricat vreodata dodge m4s???daca la la ce scara si de cine????masina este cea din filmul "the wraith"...

p.s:am postat aici ca in alt loc nu am stiut:(

model collector 09-12-09 11:11

Quote:

Originally Posted by Darius DMS (Post 2874669)
vreau sa va intreb pe voi,daca stiti......s-a fabricat vreodata dodge m4s???daca la la ce scara si de cine????masina este cea din filmul "the wraith"...

p.s:am postat aici ca in alt loc nu am stiut:(

Pune o poza mai bine. Cred ca acela e alt indicativ, eu nu am auzit pana acum

Darius DMS 09-12-09 19:52

1 Attachment(s)
fine...

Racer21 10-12-09 15:10

Nu faceti o competie "cea mai frumoasa macheta 1/64 a anului 2009"? :sad: Ca doar si mititicele 1/64 sunt machete, intr-adevar mici dar simpatice:cry:

All times are GMT +2. The time now is 20:31.

- Copyright 2026 4Tuning