![]() |
Re: Tutoriale tuning manual machete!
Quote:
Daca aplici in exces, un strat de vreo 3-5 milimetri sa se faca "balta" pe macheta, da, atunci se cam astupa.Daca dai straturi subtiri nu are nimic. |
Incepator :lol::lol:
Pentru realizarea unui body kit trebuie sa achizitionez si poxinia si chit auto sau ma descurc doar cu chit auto :D Si vopseaua adera direct pe poxilina ???:D |
salut....mai intai faci body-ul din poxilina iar pe urma finisezi cu chit auto....iar dupa ce ai facut body-ul aplici spritz-chit(un fel de grund) si dupa ce se usuca aplici vopseaua.....ii urez succes
|
Ms mult sper ca in cel mai scurt timp achizitionez materialele si ma apuc ;)
|
Salutare,
Am un golf4, 1/24, si vreau sa ii pun lumini in bord. La ceasuri am gasit eu o solutie, dar nu stiu cum sa fac la bord, eu m-am gandit sa "intep" cumva in dreptul butuanelor, dar nu stiu cu ce si cum, pentru ca locu e destul de ingust si nu vreau sa se faca acele "valuri" in juru gaurii. Sfaturi? ms! |
Quote:
o sa iasa aiurea la 1/24 decupeaza eu asa am facut la passat-ul alb :D |
cum pot face lambo door la o macheta burago?ajutati-ma va rog mult!
|
Gaurile...ar trebui sa iasa detul de bine cu un varf de ac incalzit...
|
Quote:
poi si cum as putea sa decupez un buton de nici un mm patrat? ms |
un burgiu ceva subtire daca exista:D....o surubelnita elecrica...si dupaia iti faci tu un buson din cauciuc sau ceva de genu....busonu ala are mai mult de un mm patrat:|...
|
Burghiu de diametru mic...0.4 parca era cel mai mic pe care l-am gasit eu. Il pui la o masina de gaurit miniaturala (nu am o poza la indemana, dar se gasesc prin magazine) si cu multa atentie faci gaurile. Rezultatul...depinde de pretentii si de manopera. Oricum la 1:24 nu e prea indicat, vorba lui eddy.
|
cum pot face o balama pentru o macheta?
|
O balama in stil lambo doors aaa? :lol:
|
nu !! cum e asa la macheta!!SAu daca stiti si in stil lambo door!!NU conteaza!
|
pe cineva care se pricepe, il rog sa-mi spuna, la o macheta maisto, 1/18, cum scot rotile de pe butuc ... e prima data cand am asa ceva, si nu vreau sa stric daca ma apuc sa trag eu de ele sau ceva de genu. multumesc ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:43. |
- Copyright 2026 4Tuning