![]() |
1 Attachment(s)
mno io acuma va cer ajutoru :wink:
deci asta e masjina mea si vreau sa vad cat mai realist of course cum ar arata cu tobe pe fiecare parte, asta ii ideea de baza apei ca la ce distanta sau daca is ovale sau rotunde nu conta ... sa fie frumos ca vreau sa'mi pun pe ambele parti si nush cum sa fac ... so pls help :wink: PS poza ii mai vehce da presupun ca nu conteaza ... |
io nu ma bag ca numa ii stric aspectu la saraca mashina .... :baby: ... dak nu ar fi din cluj m-as baga :o
|
ma ... io am zis ca vreau sa vad mai multe \"creatii\" deci nu sunt restrictii daca sa te bagi sau nu ...
|
da, vezi ca e un topic special ptr asa ceva ... ;)
posteaza acolo te rog zander |
Re:
Quote:
P.S. sorry sant0s :oops: |
scuze daca am foist off topic da nu le prea am cu sectiunea asta pt ca nu ma pricep la VT ... deci sorry ... si ms!
Nici o problema , stai linistit , sant0s |
1 Attachment(s)
passat update.. pareri,critici... pls
|
nu prea pot sa zic nimik...e perfecta...dar k sa fiu yo mai rau ajea zic k jentzile alea croame care nu-mi plac sunt ''un defect''.pcat k sunt puse ajea bine.....uite k eleronul alah parca parca nu e perfect...hmm...tot nu pot sa zic nimik...asta e man..esti maestru.... :roll: :wink:
|
2 Attachment(s)
e cam plictiseala aici asa ca va provoc... :wave:
|
1 Attachment(s)
GATA MAN :)
|
1 Attachment(s)
salut..acum am vazut si eu forumul cu sectiunea aceasta...vai incerca in limita timpului sa ma incadrez la diverse modele aruncate in lupta...
|
sunteti buni, bazati, cautati ce vreti voi...da cand vine vorba de calitate sunteti 0. si cu asta nu vreau sa generalizez ci privesc doar in ansamblu.
|
1 Attachment(s)
well asta`i seatu meu ....pareri, critici.....
|
1 Attachment(s)
rapid de tot...ma kam plictiseam un pic....
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:18. |
- Copyright 2026 4Tuning