![]() |
Re: E36 - Drift Car
Tandem cu Razvan LKN, prima tura 7-3 pentru Razvan,a doua 5-5.
https://www.youtube.com/watch?v=WzUTY...eature=related |
9 Attachment(s)
poze timisoara :shock:
|
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Hehe, funny but possibly true. Felicitari omule pentru cum te-ai dat, kicking ass and smoking tires baby !
Multa bafta, Octav |
Quote:
Inainte sa blamati arbitrii sau tara sau mai stiu eu pe cine ar fi bine sa urmariti cu atentie la evolutia fiecaruia, iar daca nu sunteti in stare abtineti-va de la comentarii. |
Am fost acolo si am vazut bine .A 2a tura in care lead a fost SYL clar nu e de 5-5
|
20 Attachment(s)
Nu cred ca suntem noi in masura sa judecam daca jurizarea a fost corecta sau nu,tot ce pot spune este ca am gresit,mai ales la prima tura jurizata,mie mi se pare un scor corect, iar la a doua,cred ca Razvan LKN a mers mai corect decat mine,eu ma folosesc cam mult de frana de mana,si cred ca e o problema.
Acum sa lasam asta la o parte,sa revenim la masina,la care am lucrat foarte mult in ultima perioada, chiar daca nu am mai postat pe aici. Pun cateva poze din timpul lucrarilor: |
hai k ai avansat calumea cu masina....spor la treaba si poate ne vedem pe la sf saptamanii;)
|
Din ce in ce mai echipata! Arata bine RollCage'u!!! Toata stima!
INTERVIU cu Marian pe www. d r i f t R . r o |
5 Attachment(s)
felicitari SYLule pentru demonstratiile foarte frumoase din acest weekend.:D:lol:
Marian SYL sa calificat pe locul 7 cu 85 de puncte :shock: si a cazut sa se dea cu HAIu...in final tandemul dintre cei doi fiind castigat de HAI. |
|
Masina este e vanzare. Pretul este de 4000 e negociabil.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:03. |
- Copyright 2026 4Tuning