![]() |
Re: E36 - Project MHT
Quote:
|
La capitolul muzica( cat de cat, pentru mine, nu pentru a participa la competitii) masina este aproape gata, avand pe fata 2 difuzoare DLS cu twitere si inca 2 lighting audio, iar pe spate 2 dif tot DLS, dvd-ul pioneer 2din plus ecranele din tetiere si dupa um am mai spus playstationul care mai mult il voi monta de fun. Dupa ce am terminat cu partea de sunet, masina va intra la retapitat....pozele la sfarsit daca voi considera necesar. Greul vine apoi, atunci cand voi ajunge la partea de motorizare....ce va fi....
|
Si cu tine 6 :twisted:
|
LA MULTI ANI EL PRESIDENTE !!!! ce face pisik ??? numai dezvalui nimic??? hai ca am citit cate ceva depre niste CHESTII si a inceput sa mi se para interesant HA HA HA HA!!!!
|
Quote:
|
ha ha ha te-am prins nu dormi nenorocitule !!!! ce o sa zica nevasta !!! HA HA HA!!!
|
Quote:
|
fas fas fasssssssssssssssss????? ce facea schimba viteza ?????:D:D:D:D:D:D:D
|
Quote:
|
cea mai tare poanta :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D!! sa mor de nu am cazut de pe scaun:D:D:D:D:D:D:D:D:D
|
1 Attachment(s)
ON-TOPIC: uite cum trebuia sa iti faci capota horia...
OFF : ai dreacu nu aveti somn ai? |
io ziceam de bad boy look nu de deschidere....idiotule...
|
Deci capota se va reface, bandourile se vor anula, alte idei???
|
Quote:
|
Unde ai avut numarul si emblema pe portbagaj incearca sa faci o linie dreapta (indicat cu soru)
Vezi cum faci ca sa pui bine bara pe spate in asa fel sa nu se mai vada umflaturile alea (indicat galbem)..te pot rezolva eu cu bara daca vrei Si propun ca inloc de numarul spate (care esti nevoit sa dai gauri in bara) sa faci un sticker reflectorizant cu numarul de inmatriculare si la legale il poti acoperii cu stickerul Fanatik care il folositi la evenimente... cam atat am avut de zis acum...VA URMA |
| All times are GMT +2. The time now is 20:51. |
- Copyright 2026 4Tuning