![]() |
Re:
Quote:
unde sa se vada ? e imposibil din cauza unghiului pozei , in schimb , cred ca cu spoilerul se rezolva , fii pe faza |
1 Attachment(s)
EDIT: sorry ... greseala mea ... nu stiu la ce ma gandeam. mai pun aici o poza ...
ps: thanx |
asa da, pe pozele astea tzi pun chiar eu ..
maine-s gata bafta ;) |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
ummm , uite astra ...
n-am stat sa potrivesc.. era durerea dreaq ... jante era de rezolutie 100 cu 100 , si poza de 960 cu nush cat .. alt unghi .. etc uite .. asa.. ca idee .. si daca e .. sa nu-ti placa sa vrei si mai bine ... ori pune pe altul sa incerce ori da-mi acelasi model de jante dar la o rezolutie ceva mai mare ... saliu p.s inafara de janta i-am mai pus si folie pe geamuri si ti-am scos stema de la opel .. masca :/ |
1 Attachment(s)
michael uita si din spate ! zi daca e bine
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
thx |
am schimbat poza, am pus una de calitate mai buna. dak se ofera careva sa-mi schimbe si mie spoilerul fata cu cel postat pe pg anterioara :) ... thanx
|
Re:
Quote:
daca vrei sa iasa treaba buna,pune poze din profil/fata/spate. nu de sus sau din stanga/dreapta. uite-te si tu la celelalte poze care sunt puse pe aici, asta ca sa-ti dai seama de unghi. si incearca sa nu fie umbra prin zona, sa fie lumina. |
3 Attachment(s)
new pics ... sper sa fie cat de cat bune.
|
1 Attachment(s)
se poate? :lol:
As prefera ceva verde sau orange metalizat sau perlat:) 10x |
vine bestia luni.akuma nu mai pot k nu ma mai lasa ai mei...sa ma culc k ma scol prea dimineatza...pm...luni e gata.cred k o sa iasa grava
|
1 Attachment(s)
man nu m-am chinuit prea mult dar sper sa-ti placa :wink: numai bine
|
1 Attachment(s)
am facut si eu o varianta pt tine :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:27. |
- Copyright 2026 4Tuning